Ποιοι είμαστε
Αρχική Τρόμος για απαγωγές παιδιών με σκοπό την κλοπή οργάνων.HOAXES ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τρόμος για απαγωγές παιδιών με σκοπό την κλοπή οργάνων.

18 Μαΐ
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.

 

Γκρί Audi χωρίς πινακίδες, με τρεις Αλβανούς προσπαθεί να απαγάγει παιδάκια. 

Επανεμφανίστηκε παλιό γνωστό μήνυμα απάτη τις τελευταίες μέρες για να μας τρομοκρατήσει.

Ας το αναλύσουμε.
1. Ο νόμος της κοινοποίησης υπάρχει στο μήνυμα. Μηνύματα που μας προτρέπουν να τα κοινοποιήσουμε είναι 99% ψέματα. Θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον επιφυλακτικοί σε τέτοια μηνύματα.
2. Κανένα σοβαρό στοιχείο. Τα μηνύματα αυτά προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι αλήθεια. Χρησιμοποιούν, τις περισσότερες φορές, μερικά αληθοφανή στοιχεία, για να γίνουν πιστευτά. Ένα audi χωρίς πινακίδες με 3 αλβανούς και καρά πουκάμισα. Τρέχα γύρευε δηλαδή.
3. Έλλειψη ημερομηνίας. Αντί για ημερομηνία χρησιμοποιούν το σήμερα, εχθές, προχθές, κτλ. Με αυτό τον τρόπο, το μήνυμα απάτη, καταφέρνει να κυκλοφορεί για χρόνια. Δύο, τρία χρόνια που βλέπουμε το συγκεκριμένο, το πρωί, ήταν στην καβάλα. Αύριο πάλι το πρωί θα είναι στη Καβάλα, και μεθαύριο κτλ.
4. Απαγωγή για κλοπή και εμπόριο οργάνων. Τρομοκρατούν τον κόσμο, με την ηλιθιότητα τους. Τι είναι τα ανθρώπινα όργανα, ανταλλακτικά εξαρτήματα που ταιριάζουν παντού; Δεν έχετε ακούσει ποτέ ότι οι ασθενείς, περιμένουν χρόνια για να βρεθεί συμβατός δότης; Για να γίνει μια μεταμόσχευση, χρειάζεται ολόκληρη ομάδα από έμπειρους γιατρούς και ιατρικά μηχανήματα που ούτε μεγάλες κλινικές έχουν. Δεν είναι χασάπικο, να πάρουμε 2-3 κιλά.
5. Βρέθηκε παιδάκι νεκρό που του έλειπαν τα όργανα. Μας το γράψανε και με έντονα για να το προσέξουμε. Ακούσατε τίποτα στην τηλεόραση, ράδιο, εφημερίδες. Όχι… τα κανάλια, που ψοφάνε για τέτοιες ειδήσεις, όλα κάνουν τον κινέζο και οι δημοσιογράφοι, θα πρέπει να παίρνουν μίζα από τη συμμορία.
6. Τους αναζητά η αστυνομία. Εδώ είναι το καλό. Η αστυνομία που τους αναζητά, έχει βγάλει ανακοίνωση ότι όλα αυτά είναι φήμες και να μην τις δίνουμε σημασία. Το ίδιο και το χαμόγελο του παιδιού, και ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων.

Ας δούμε τις ανακοινώσεις:

Αστυνομία.
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang&perform=view&id=15813&Itemid=902
Το χαμόγελο του παιδιού
http://www.hamogelo.gr/4-1/1120/Arpages-anhlikon-ekatontades-klhseis-apo-anastatomenoys-goneis-koi-eyoisthhtopoihmenoys-polites
Εθνικός οργανισμός Μεταμοσχεύσεων
http://www.eom.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=261%3Aανακοίνωση-του-εομ-για-τα-σενάρια-εμπορίας-οργάνων&Itemid=144&lang=el

Και για το Μεσολόγγι που βρέθηκε παιδί νεκρό και του έλειπαν τα όργανα.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο πόσο έχουν τρομοκρατηθεί διάφορες μαμάδες, από αυτά τα ηλίθια δημοσιεύματα.
 http://forum.eimaimama.gr/t13105-topic 

Αλλά μυαλό δεν βάζουμε ακόμη και όταν το διαψεύδει η αστυνομία. Αν δεν έγινε σήμερα μπωρεί να γίνει αύριο. Κι ‘αν όχι αύριο… τότε μεθαύριο, στον αιώνα τον άπαντα

 
Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.