Ανακοινώσεις εξαφανισμένων παιδιών. Λίγη προσοχή παρακαλώ…

In Διάφορα, Την πάτησα by Θοδωρής Δανιηλίδης0 Comments


Έλεος….
Το copypasteπάει σύννεφο… θα σας κούραζε να κάνετε 2 κλικ στο χαμόγελο του παιδιού για να δείτε αν βρέθηκε το παιδάκι πριν βάλετε την ανακοίνωση!  Βάλατε την ανακοίνωση 5 μέρες μετά την εύρεση του παιδιού. Κατά τα άλλα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Τόσο πολύ σας ένοιαξε. Συγχαρητήρια.
Βλέπουμε την ανάρτηση ΕΔΩ για όσο καιρό θα υπάρχει
Ο Στέλιος Παναγόπουλος βρέθηκε μερικές ώρες μετά, την ίδια μέρα που χάθηκε
Ας δούμε το δελτίο τύπου ΕΔΩ
Το παραπάνω το δίνω ως παράδειγμα για να καταλάβουμε όλοι ότι με τέτοιες αναρτήσεις δεν πρέπει να παίζουμε. Διαβάζω στο FB καθημερινά, αναρτήσεις εξαφανισμένων παιδιών που έχουν βρεθεί. Δυο κλικ είναι να μπούμε στο χαμόγελο του παιδιού και να δούμε αν βρέθηκε. Το χαμόγελο του παιδιού έχει και FB  και twitter. Αν πραγματικά μας ενδιαφέρει κάνουμε εγγραφή για να λαμβάνουμε τις ανακοινώσεις.
Το ίδιο το χαμόγελο του παιδιού βγάζει δελτία τύπου όταν βρεθεί κάποιο παιδί, και παρακαλεί για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από siteόπου ενδεχομένως να υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.
Δυο κλικ κάνουν τη διαφορά μεταξύ, του νοιάζομαι και του αδιαφορώ..Παρακαλώ όλους του φίλους του blog να είναι λίγο προσεκτικοί όταν βάζουν τέτοιες αναρτήσεις.Ας δούμε μερικά ακόμα παραδείγματα από διάφωτα blog, σχετικά με την εξαφάνιση του Στέλιου Παναγόπουλου.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.