Ποιοι είμαστε
Αρχική Διαγωνισμοί στο FacebookSCAMS

Διαγωνισμοί στο Facebook

23 Μαΐ
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.


Κυκλοφορούν διάφοροι εξυπνάκηδες που προσπαθούν να βγάλουν χρήματα με διάφορους διαγωνισμούς, που σας υπόσχονται δώρα. Σας προτρέπουν να επισκεφτείτε διάφορες σελίδες παγίδες, και να κάνετε εγγραφή. 


ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να βάλετε το κινητό σας. Θα σας έρθει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και θα σας ζητηθεί να βάλετε στην σελίδα για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Μαντέψτε μόλις γραφτήκατε σε συνδρομητική υπηρεσία και χάσατε περίπου 30 ευρώ. Μέχρι να σας έρθει ο λογαριασμός και να δείτε τις χρεώσεις περνάει ο μήνας και έχετε χρεωθεί άλλο ένα μήνα συνδρομή. Σύνολο πάνω από ένα 50αρικο.

ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

http://network.clickbanner.gr/z/15347/CD13853
http://network.clickbanner.gr/z/15593/CD13853
http://network.clickbanner.gr/z/15590/CD13853
http://network.clickbanner.gr/z/15595/CD13853

Παρατηρούμε ότι τα λινκ μας προωθούν σε άλλη σελίδα.
Ο χρήστης που κοινοποιεί τους διαγωνισμούς, έχει εγγραφεί στο http://clickbanner.gr/el.html και κερδίζει χρήματα από τη διαφήμιση και στα παλιά του παπούτσια για τις δικές σας χρεώσεις.

Ας δούμε τι λέει το βήμα για αυτές τις υπηρεσίες. ΕΔΩ

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.