FACEBOOK SECURITY

In Facebook, Hoax by Θοδωρής Δανιηλίδης0 Comments


Οι πλάκες λοιπόν δεν σταματάνε. Νέα εικόνα εμφανίστηκε που αναφέρει ότι ο λογαριασμός σας θα κλειδωθεί αν κάνετε κλικ σε κάποιο μήνυμα που θα σας έρθει από την ομάδα του Facebook Security.

Ενώ το μήνυμα αρχίζει να διαδίδεται στα Timeline των Ελλήνων φίλων του Facebook, ο φαρσέρ συνεχίζει να γελάει με τους ευκολόπιστους χρήστες της δημοφιλούς ιστοσελίδας. Και αυτή τη φορά το hoax ποντάρισε κάποιον μεγάλο φόβο των χρηστών του διαδικτύου. Να κλείσει ο λογαριασμός τους στο Facebook! Αυτό κι αν είναι σοβαρό θέμα, “ας προειδοποιήσουμε τους φίλους μας”.

Προσοχή στα κακόβουλα μηνύματα που επενδύουν στους φόβους σας, κάποιοι μπορεί να το εκμεταλλευτούν και να σας αποσπάσουν πληροφορίες. Το συγκεκριμένο hoax δεν προκαλεί κάτι σε αυτούς που το διακινούν, εκτός ίσως το χαμόγελο στο πρόσωπο του φαρσέρ.