Πέθανε κάνοντας σεξ με σφηκοφωλιά

In Fake news, Hoax, True stories, Την πάτησα by Θοδωρής Δανιηλίδης1 Comment


Η ιστορία αυτή είχε δημοσιευτεί ως φάρσα. Αρχικά δημοσιεύθηκε σε σουηδική εφημερίδα σαν αστείο. Μετά την αναπαρήγαγε μια εφημερίδα του Λονδίνου, χωρίς να αναφέρεται ότι το συμβάν ήταν πλαστό. Έτσι η περίεργη είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου, έφτασε και στην Ελλάδα. Τσίμπησε και το defencenet.gr και την δημοσίευσε.

Ας δούμε την είδηση σε ελεύθερη μετάφραση.

Ο Σουηδός, που αναφέρετε ως Hasse, ήταν γεμάτος με 146 τσιμπήματα, 54 εκ των οποίων βρίσκονται στα γεννητικά του όργανα και το περιστατικό υποτίθεται πως έγινε στην πόλη της Ystad. Ο γείτονας του, Bertil Ståhfrääs, (το όνομα σημαίνει στύση στα σουηδικά) τον βρήκε αναίσθητο στο έδαφος. Το σώμα του ήταν τόσο πρησμένο που έμοιαζε με ένα κουφάρι φάλαινας είπε ο γείτονας.
«Περπάτησα μέχρι το σώμα και στη συνέχεια αναγνώρισα το τατουάζ στο λαιμό του», είπε ο Ståhfrääs. «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τόσο πρησμένο οστό λεκάνης. Το όσχεο είχε πρηστεί και τον έκρυβε ολόκληρο. Δεν μιλούσαμε πολύ συχνά, αλλά ήταν γείτονάς μου. »
Ο Hasse υπέκυψε στα τσιμπήματα μια ώρα μετά.
Η αστυνομία πιστεύει ότι είχε χρησιμοποιήσει τη σφηκοφωλιά για να αυνανιστεί. Στη ερευνά της αστυνομίας, αξιωματικοί αναφέρουν ως αποδεικτικά στοιχεία: νεκρές σφήκες ραντισμένες με σπέρμα, τρίχες από την ηβική χώρα του Hasse στην είσοδο της σφηκοφωλιάς και τα δακτυλικά αποτυπώματα του στο εξωτερικό της.
«Το να προσπαθήσει να έχει σεξουαλική επαφή με σφηκοφωλιά είναι μια πολύ κακή ιδέα», δήλωσε ο Siv Underlivh (άλλο ένα λογοπαίγνιο, σημαίνει φετίχ στα σουηδικά), ένας ψυχολόγος που ειδικεύεται σε σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Διαβάστε: ΕΔΩ

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να ενημερώνεστε για τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και πατήστε Like (μου αρέσει).

 Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα κοινοποιώντας, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Κωστας

    Μέλισσες ραντισμένες με σπέρμα, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα