Ποιοι είμαστε
Αρχική Η αλήθεια σχετικά με το βιασμό της ιρακινής από αμερικανούς στρατιώτες.HOAXES FAKE NEWS

Η αλήθεια σχετικά με το βιασμό της ιρακινής από αμερικανούς στρατιώτες.

30 Ιου
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.
Καλά έχουμε χάσει κάθε όριο. Αυτή θα πρέπει να είναι η μεγαλύτερη γκάφα της χρονιάς. Αν και αργεί ακόμα η αλλαγή του χρόνου, δύσκολα θα γίνει μεγαλύτερη γκάφα από αυτή.Κάθεστε; Αν όχι πρώτα καθίστε, σε περίπτωση που έχετε κάτι στο στόμα, (τσιγάρο, καφέ, νερό κτλ) ελευθερώστε το στόμα σας, για να συνεχίσουμε. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πνιγείτε.Ωραία τώρα που καθίσατε και δεν καταπίνετε τίποτα, μπορούμε να συνεχίσουμε.Αυτή η είδηση του βιασμού αναρτήθηκε εχθές από το Defencenet και το OnAlert, αντιγράφτηκε σε πολλά blogs και παίχτηκε μέχρι αηδίας στο fb.

Αν προσέξετε, κάτι δεν πάει καλά με τις φωτογραφίες. Οι Στρατιώτες φοράνε παραλλαγή ζούγκλας και όχι παραλλαγή ερήμου που φοράνε στο Ιράκ. Η ανάλυση των φωτογραφιών είναι σαν… πως να το πω… σαν να αντιγράφηκαν από βίντεο της κακιάς ώρας. Θα μου πεις ότι μπορεί να τραβούσαν βίντεο τον βιασμό. Και το περιβάλλον είναι περίεργο δεν μοιάζει για φυλακή. Αν προσέξεις το παράθυρο είναι φωτεινό και δεν έχει κάγκελα. Θα υπήρχε ένα τέτοιο παράθυρο σε αμερικάνικη φυλακή; Και τα πρόσωπα των στρατιωτών… σα να είναι βαμμένα παραλλαγή. Βαμμένοι στρατιώτες μέσα στη φυλακή του Abu Ghraib; Και που είναι το link του CBS; Είναι λίγο περίεργα όλα αυτά.

Ας δούμε μια πραγματική φωτογραφία από τη φυλακή του Abu Ghraib. Σα να υπάρχει κάποια διαφορά!

Μη σας κουράζω άλλο. Οι φωτογραφίες απόδειξη για το βιασμό είναι από ταινία πορνό 5ης διαλογής. Δεν βάζω το link της ταινίας γιατί είναι από σελίδα με σκληρό πορνό και δεν θέλω να το βάλω στο ιστολόγιο, αλλά πήρα μερικές φωτογραφίες από τη αρχή και το τέλος της ταινίας.

Αν υπάρχει κάποιος που θέλει το link της ταινίας μπορεί να το ζητήσει με μήνυμα στο fb και θα του το δώσω.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.