Ποιοι είμαστε
Αρχική Πέθανε κάνοντας σεξ με σφηκοφωλιάHOAXES FAKE NEWS ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πέθανε κάνοντας σεξ με σφηκοφωλιά

30 Ιου
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.

Η ιστορία αυτή είχε δημοσιευτεί ως φάρσα. Αρχικά δημοσιεύθηκε σε σουηδική εφημερίδα σαν αστείο. Μετά την αναπαρήγαγε μια εφημερίδα του Λονδίνου, χωρίς να αναφέρεται ότι το συμβάν ήταν πλαστό. Έτσι η περίεργη είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου, έφτασε και στην Ελλάδα. Τσίμπησε και το defencenet.gr και την δημοσίευσε.

Ας δούμε την είδηση σε ελεύθερη μετάφραση.

Ο Σουηδός, που αναφέρετε ως Hasse, ήταν γεμάτος με 146 τσιμπήματα, 54 εκ των οποίων βρίσκονται στα γεννητικά του όργανα και το περιστατικό υποτίθεται πως έγινε στην πόλη της Ystad. Ο γείτονας του, Bertil Ståhfrääs, (το όνομα σημαίνει στύση στα σουηδικά) τον βρήκε αναίσθητο στο έδαφος. Το σώμα του ήταν τόσο πρησμένο που έμοιαζε με ένα κουφάρι φάλαινας είπε ο γείτονας.
«Περπάτησα μέχρι το σώμα και στη συνέχεια αναγνώρισα το τατουάζ στο λαιμό του», είπε ο Ståhfrääs. «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τόσο πρησμένο οστό λεκάνης. Το όσχεο είχε πρηστεί και τον έκρυβε ολόκληρο. Δεν μιλούσαμε πολύ συχνά, αλλά ήταν γείτονάς μου. ”
Ο Hasse υπέκυψε στα τσιμπήματα μια ώρα μετά.
Η αστυνομία πιστεύει ότι είχε χρησιμοποιήσει τη σφηκοφωλιά για να αυνανιστεί. Στη ερευνά της αστυνομίας, αξιωματικοί αναφέρουν ως αποδεικτικά στοιχεία: νεκρές σφήκες ραντισμένες με σπέρμα, τρίχες από την ηβική χώρα του Hasse στην είσοδο της σφηκοφωλιάς και τα δακτυλικά αποτυπώματα του στο εξωτερικό της.
“Το να προσπαθήσει να έχει σεξουαλική επαφή με σφηκοφωλιά είναι μια πολύ κακή ιδέα”, δήλωσε ο Siv Underlivh (άλλο ένα λογοπαίγνιο, σημαίνει φετίχ στα σουηδικά), ένας ψυχολόγος που ειδικεύεται σε σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Διαβάστε: ΕΔΩ

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να ενημερώνεστε για τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και πατήστε Like (μου αρέσει).

 Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα κοινοποιώντας, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.