Ποιοι είμαστε
Αρχική Τι σχέση έχουν, το Like farming στο fb με το ONLINE SALARY SOLUTION και το opendns.SCAMS LIKE FARMING

Τι σχέση έχουν, το Like farming στο fb με το ONLINE SALARY SOLUTION και το opendns.

19 Ιου
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.

Φίλος της σελίδας με ενημέρωσε για μια σελίδα στο fb που διαφημίζει το ONLINE SALARY SOLUTION.

==========================================

Επειδή το άρθρο αυτό, είναι μια συνέχεια δύο προηγούμενων άρθρων, προτείνω σε όσους δεν τα διάβασαν, να τα διαβάζουν για να μπούνε στο πνεύμα αυτού του άρθρου, πριν συνεχίσουν. 
Διαβάστε το Προσοχή! Μια νέα απάτη εμφανίστηκε στο ιντερνετ με όνομα “ONLINE SALARY SOLUTION”
και το Τι είναι το Like farming στο Facebook. Μια κρυφή, αγνωστη απάτη.

==========================================

Πατώντας πάνω στο link της ανάρτησης που έχει τη διεύθυνση http://www.mixbet.eu/index.php/archives/400-2 τρώω μια πόρτα από το opendns.

Προσπαθώ να μπω στην αρχική του www.mixbet.eu και τρώω μια δεύτερη πόρτα από το opendns.

Phishing Site Blocked και μπράβο στο opendns που με προστάτευσε, αλλά ας το αφαιρέσω για να μπορώ να συνεχίσω. Βγάζω τους dns servers του opendns και βάζω τους dns servers του παρόχου μου.

Ξανακλικάρω στο link της φοιτήτριας, και μπαίνω στο  http://www.mixbet.eu/index.php/archives/400-2 για ένα δευτερόλεπτο.

Δεν προλαβαίνω καλά καλά να δω τη σελίδα και μεταφέρομε σε μια σελίδα του ONLINE SALARY SOLUTION με μια από τις πολλές ψέυτικες ιστορίες, της γνωστής απάτης. Την ιστορία της Κορίννας Παπαδοπούλου.


Η Likewhore σελίδα ειναι η https://www.facebook.com/odotrelas με 300.000 μέλη και αρκετοί, φαντάζομαι, θα τσιμπήσουν στην ιστορία της φοιτήτριας. Έτσι… για να καταλάβουμε που αποσκοπεί το Like farming στο facebook και οι Likehore σελίδες.

==========================================

Και για να το καταλάβουμε ΚΑΛΑ ας δούμε και 2 αγγελίες.

Αυτά για σήμερα και προσοχή στα like μας.

Ευχαριστώ το φίλο, για την ενημέρωση.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.