Ποιοι είμαστε
Αρχική Ελληνίδα μαθήτρια δημοτικού με μεταθανάτια εμπειρία πήγε στην κόλαση και ζωγράφισε αυτό που είδε!!!HOAXES FAKE NEWS ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ελληνίδα μαθήτρια δημοτικού με μεταθανάτια εμπειρία πήγε στην κόλαση και ζωγράφισε αυτό που είδε!!!

24 Ιου
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.

 

Ας δούμε τη φανταστική (κυριολεκτικά και μεταφορικά) συνέντευξη που πήρε ο μυθογράφος. ΕΔΩ

Η 9 χρονη Μαρία Αντωνίου είχε μια μεταθανάτια εμπειρία μετά από τρακάρισμα πέρσι στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας .

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απεβίωσε. Οι γιατροί δήλωσαν οτι ήταν νεκρή για 11 λεπτά μέχρι που η καρδιά της άρχισε να χτυπάει ξανά. Όταν συνήλθε μετά απο μέρες ζωγράφισε αυτά που είδε στο “ταξίδι” της.
Παρακάτω έχουμε τις δηλώσεις της όπως της έδωσε στον δημοσιογράφο Νίκο Καζάκο (για το www.deite-to.com ) 

– Ήμουν στο νοσοκομείο και πονούσα. Τότε έκλεισα τα ματάκια μου και ένας κύριος ήρθε και με πήρε και πετάγαμε. Ήταν ξανθός και είχε γαλανά μάτια. Τον ρώτησα ποιος είναι και είπε ότι είναι άγγελος και θα μου δείξει πως είναι ο παράδεισος και η κόλαση.
Εγώ δεν πονούσα πλέον αλλά ήμουν στεναχωρημένη γιατί δεν θα έβλεπα την μανούλα και τον μπαμπά μου ξανά.

– Τον ρώτησα αν ήταν ο Χριστούλης και μου είπε ότι όχι, είναι ένας άγγελος αλλά θα δω και τον Χριστούλη. Έτσι αρχίσαμε να πετάμε προς τα κάτω… μέχρι που φτάσαμε στην κόλαση… Εκεί είδα πολλά άσχημα πράγματα που παθαίνουν οι κακοί άνθρωποι.
Είδα καζάνια να βράζουν με πίσσα μέσα και είχε και λάβα . και άνθρωποι καιγόντουσαν μέσα και ήταν πολύ άσχημα.
μύριζε θειάφι.

Τον ρώτησα τι κάναν αυτοί και είναι εδώ και μου είπε ότι είναι πολύ κακοί άνθρωποι… κλέφτες , δολοφόνοι, βιαστές.
Μετά είδα και άλλα πράγματα αλλά δεν θέλω να τα πω… στεναχωριέμαι Μετά πάντως τον ρώτησα (τον Άγγελο) αν θα ξαναδώ τους γονείς μου και τα αδερφάκια μου , και είπε ότι πρέπει να γυρίσω πίσω και να πω σε όλους τι είδα… για να ξέρουν τι παθαίνουν οι κακοί άνθρωποι.
-Θέλετε να δείτε τις ζωγραφιές μου, όπως οι παπάδες που ήρθαν να με ρωτήσουν τι είδα ? ήταν και κάποιοι από άλλες χώρες και ρώταγαν…
(Σε αυτό το σημείο η Μαρία έτρεξε και μας εφερε το μπλοκ ζωγραφικής της…) και ο Νίκος έτρεξε να πάρει τα χάπια του, που τα είχε ξεχάσει στο 3ο ντουλάπι, μπαίνοντας στην κόλαση, αριστερά, θα συμπληρώσω εγώ.

Καλά… να μη σχολιάσω τα αυτονόητα.. πως ένα 9χρονο γνωρίζει τη μυρουδιά από το θειάφι και πως κατάφερε και ζωγράφισε την 3η εικόνα, που δεν είναι ζωγραφιά αλλά φωτογραφία. Ας τα προσπεράσω αυτά.

Ψάχνοντας να βρω από που προέρχονται οι υπόλοιπες ζωγραφιές και η φωτογραφία του κοριτσιού και αφού βρήκα πληροφορίες για τις μισές φωτογραφίες-ζωγραφιές… πέφτω πάνω σε μια σελίδα που ασχολήθηκε με το ίδιο θέμα! Έτοιμη μασημένη τροφή. Τζάμπα έψαχνα τόση ώρα…τα νεύρα μου… 🙂
Διαβάζουμε το σχετικό άρθρο παρακάτω.

=================================

9χρονη σε τουρνέ στην Κόλαση – yeah, right!

Αυτή την περίοδο έχει βρωμίσει το Facebook από μια τρομερή είδηση! Ένα κοριτσάκι, η Μαρία Αντωνίου, τραυματίστηκε σε τρακάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο (άγνωστο ποιο) κι εκεί ήταν νεκρή για 11 λεπτά. Στο χρόνο αυτό την πήρε ένας άγγελος και την πήγε τουρνέ στην Κόλαση να κόψει βλέφαρο όλης της γης τους κολασμένους. Αφού έκανε το grand tour, γύρισε στη ζωή και έκατσε και ζωγράφισε τις εμπειρίες της. Το συναρπαστικό αυτό γεγονός το κατέγραψε υποτίθεται ένας δημοσιογράφος του deite-to.gr. Το αρχικό άρθρο βρίσκεται εδώ και αναπαράγεται άκριτα εδώ και αρκετές μέρες από τους γνωστούς-αγνώστους.

Δείτε το άρθρο και τις εικόνες. Εσείς τι λέτε; Ένα 9χρονο κοριτσάκι ζωγραφίζει τόσο εξαιρετικά με 3-4 διαφορετικές τεχνοτροπίες; Ξεχωρίζει την πίσσα; Ξέρει τι μυρωδιά έχει το θειάφι; Χμμ…

Και φυσικά ας μην ξεχνάμε και τη θεολογική σκοπιά: Οι Ορθόδοξοι αποφαίνονται στο Σύμβολο της Πίστεως ότι ο Χριστός “και πάλιν ερχόμενον, κρίναι ζώντας και νεκρούς“. Οι νεκροί δεν έχουν κριθεί ακόμα, ήτοι η Κόλαση έχει μόνο διαόλια αυτή τη στιγμή και όχι κολασμένους. Ίσως η κοπελιά να είδε preview;

Φυσικά όλη η είδηση βρωμάει απίστευτα. Ως ήταν αναμενόμενο, η “είδηση” είναι δημιουργική αντιγραφή και παραποίηση μιας αντίστοιχης είδησης για μια Κορεάτισσα κοπέλα το 2009. Οι δε εικόνες (στις οποίες το deite-to μπλάστρωσε με περισσή άνεση το λογότυπό του επάνω τους) κυκλοφορούν όλες στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια. Το Google Images και το Tin Eye είναι φίλοι μας. Ας τις τσεκάρουμε:

Πρώτη-πρώτη είναι, κατ’εμέ μια απαράδεκτη παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας. Το κοριτσάκι είναι η Kizzy, κόρη της μπλόγκερ Wendy McD, από αυτήν της την ανάρτηση. Πολύ αμφιβάλω ότι της ζητήθηκε η άδεια για να χρησιμοποιηθεί η κόρη της ως διαφήμιση για hellfire, brimstone and general nastiness.

Έργο τέχνης από σειρά πινάκων με αντίστοιχο γκροτέσκο θέμα του Buddy Nestor (από εδώ, ©2009)



 

Αυτό το έργο τέχνης απόδίδεται το 2002 εδώ στον Ted Larson (αλλά δεν εμφανίζεται στη σελίδα του καλλιτέχνη σήμερα)


Ούτε καν ζωγραφιά, αλλά φωτογραφία από τις Witch Fires του San Diego του 2007 (άνευ πνευματικών δικαιωμάτων).


Η πρώτη εικόνα από το αρχικό άρθρο για την Κορεάτισσα (αν και ένα image search την τοποθετεί σε βίντεο τον Απρίλιο του 2006 (και όχι του 2009).


Έργο αγνώστου καλλιτέχνη, αλλά εμφανίζεται σε ιστοσελίδα του 2001.

 

Από το ίδιο άρθρο για την Κορέατισσα.

 

Εικόνα από βουδιστικό χειρόγραφο με απεικόνιση της βουδιστικής κόλασης “Νακάρα” (μιας από τις πολλές κολάσεις που έχουν). Η εικόνα είναι κομμένη ώστε να μην φαίνονται οι λεζάντες γραμμένες στα ινδικά. (βλ. και εδώ προς τη μέση της σελίδας)



Έργο τέχνης του Duncan Long (από εδώ, τρίτη σελίδα, ©2009)






Όχι ότι η είδηση για την Κορεάτισσα έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από αυτή, αλλά, ρε παιδιά, στην εποχή του Ίντερνετ, μη μας κοροϊδεύετε μέσα στα μούτρα μας. Αν είναι να γράψετε ανυπόστατα πράγματα, τουλάχιστον ασκήστε λίγο και τη δημιουργικότητά σας!

Εγώ τώρα τι να γράψω; Ας γράψω την πηγή: http://networkedblogs.com/MaycI

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.