Ποιοι είμαστε
Αρχική ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ! Like-Farming ScamHOAXES FAKE NEWS SCAMS ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ! Like-Farming Scam

24 Ιου
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
ΔΕΙΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ!
ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ!! (+18)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

Φυσικά είναι “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!” ψέμα και μια απάτη κρύβεται πίσω από αυτό το ψέμα. Ας τα δούμε ένα, ένα.

Η φωτογραφία είναι από ένα καυγά που έγινε στην Κίνα. Δεν υπάρχει κανένα παιδάκι και κανένας θάνατος και φυσικά αν θα πατήσεις το link δεν θα δεις τίποτε σχετικό με τη φωτογραφία και το κείμενο της.

Ας δούμε την πραγματική ιστορία της φωτογραφίας.
Ένας συνταξιούχος δάσκαλος στο Guangzhou, Κίνα, επιτέθηκε βάναυσα έναν νεότερό του άνδρα σε μια λογομαχία για ένα κάθισμα του μετρό. 
Το περιστατικό κατέγραψε μια γυναίκα, επιβάτης και το ανέβασε στην κινεζική ιστοσελίδα Sina Weibo 
Ο νεότερος άνδρας (28χρονος Wu) φέρεται να έσπρωξε τον γηραιότερο (69χρονο Chen) όταν προσπάθησαν να καθίσουν στο ίδιο κάθισμα. Ο Chen γρονθοκόπησε τον Wu, με αποτέλεσμα ένα βίαιο καυγά που έληξε με το δάγκωμα στη σκηνή του βίντεο. Κάποιοι προσπάθησαν, στην αρχή, να τους χωρίσουν αλλά ο καυγάς ήταν τόσο βίαιος που φοβήθηκαν και απομακρύνθηκαν. Οι δυο άνδρες που είχαν μόνο ελαφρά τραύματα, συνελήφθησαν από την αστυνομία στον επόμενο σταθμό και ζήτησαν συγνώμη για τις πράξεις τους. Οι τραυματισμοί τους δεν ήταν σοβαροί και συμφώνησαν να πληρώσουν τις ιατρικές δαπάνες τους.
http://www.huffingtonpost.com/2012/10/10/subway-biting-attack-china-fight-over-seat_n_1955715.html
http://english.sina.com/china/p/2012/1008/514291.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2214617/Pensioners-bloody-bite-attack-youth-pushed-Chinese-subway-queue.html#ixzz28nAk0yDb

Όπως γράψαμε παραπάνω, πίσω από αυτή τη φωτογραφία και το link, κρύβετε μια απάτη Like-Farming. Αν πατήσεις το link της φωτογραφίας θα δεις την παρακάτω εικόνα που σε προτρέπει να κάνεις like για να δεις τη συνέχεια και να πάθεις πλάκα. Φυσικά δεν θα δεις τίποτα και μόλις έγινες μέλος μιας Likewhore σελίδας που έχει σκοπό να σε παραπλανήσει και να σου πασάρει μερικές απάτες. 

 Η  Likewhore σελίδα ειναι η Μία απλή σελιδούλα.;xd με 174 χιλιάδες μέλη.

Από τι στιγμή που κατάφερε με Like-Farming να μαζέψει 174 χιλιάδες μέλη μέσα σε μερικούς μήνες σκληρής εργασίας, έφτασε η στιγμή να κερδίσει από τον κόπο του. Πως; Μα φυσικά με διαφημίσεις παιχνιδιών και διαφημίσεις διαγωνισμών απάτης. Ας δούμε πρώτα τους φοβερούς διαγωνισμούς που προτείνει στους 174 χιλιάδες οπαδούς.

  Χμμμ ενδιαφέρων διαγωνισμός, ποιος δεν θα ήθελε ένα iPhone5. Για να τον δούμε καλύτερα.
Καταπληκτικός διαγωνισμός… μόλις έγινες μέλος σε συνδρομητική υπηρεσία με κόστος, μόνο 25 ευρώ το μήνα. Ας δούμε και τους όρους του καταπληκτικού διαγωνισμού. Βάλτε τα γυαλιά σας, τα γράμματα είναι μικρούλια. 

Ο καταπληκτικός διαγωνισμός έχει και καταπληκτικούς όρους συμμετοχής. Ο ποιο καταπληκτικός όρος, είναι ότι η εταιρία μπορεί να ματαιώσει το διαγωνισμό όποτε θέλει.
Συνεχίσουμε με ένα ακόμα καταπληκτικό διαγωνισμό που διαφημίζει η τρομερή σελίδα με τα 174 χιλιάδες θύματα. 

Φοβερό… ούτε το ποσό δεν έχει γράψει σωστά… 450 ευρώ μας λέει… και ο διαγωνισμός είναι για 200 ευρώ…. αλλά δεν έχει και τόσο σημασία. Σημασία έχουν τα κλίκ… αυτά είναι που πληρώνουν. Όπως καταλαβαίνετε, ότι ισχύει για τον πρώτο διαγωνισμό, ισχύει και για το δεύτερο. Χρέωση 25 ευρώ το μήνα για να σου στέλνουν sms. 

Συνεχίζουμε να δούμε τι άλλα καταπληκτικά πράγματα μας προσφέρει η σελίδα με τα 174 χιλιάδες θύματα. 
Διαφημίσεις online παιχνιδιών. Από το περιεχόμενο της σελίδας καταλαβαίνουμε ότι απευθύνετε σε μικρές ηλικίες. Είναι και ποιο εύκολα θύματα αυτές οι ηλικίες. 
Μερικά από τα δωρεάν παιχνίδια. (Τα παιχνίδια μπορεί να είναι δωρεάν αλλά από ένα σημείο και μετά για να μπορέσεις να αναπτυχθείς στο παιχνίδι, θα πρέπει να αγοράσεις χρυσό, διαμάντια, πετράδια, ή ότι άλλο αντικείμενο, σχετικό με το κάθε παιχνίδι) Και μην ξεχνάμε, κάθε κλικ στα link (διαφημίσεις) των παιχνιδιών μεταφράζετε σε ζεστό χρήμα, από την εταιρία του παιχνιδιού. Για ποιο λόγο λέτε να πληρώνει για τη διαφήμιση η εταιρία από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι δωρεάν. Θέλει πολύ κλικ κλικ…


Συνεχίζουμε την ανάλυση της καταπληκτικής σελίδας με τα 175 χιλιάδες θύματα. Τι άλλο λέτε να προωθεί μια likewhore σελίδα; Μα φυσικά μια άλλη likewhore σελίδα! Πως θα αναπτυχθεί το δίκτυο της απάτης, από μόνο του;

Όλα τα παραπάνω είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα, τι είναι οι likewhore σελίδες και η like-farming απάτη. Φυσικά υπάρχουν και άλλες πολλές likewhore σελίδες, αλλά αν διαβάσατε προσεκτικά αυτό το άρθρο και ένα παλιότερο που περιγράφει την απάτη like-farming (Τι είναι το Like farming στο Facebook. Μια κρυφή, αγνωστη απάτη. ) θα γνωρίζετε την απάτη και δεν θα είσαστε εύκολα θύματα.


Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.


Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.