Ποιοι είμαστε
Αρχική ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ – HOAXHOAXES FAKE NEWS ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ – HOAX

29 Ιου
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.

Έχει μερικές μέρες που επανακυκλοφορεί η είδηση ότι το κόμμα παιδόφιλων νομιμοποιήθηκε στην Ολλανδία, μετά από απόφαση δικαστηρίου της Χάγης. Μερικές ειδήσεις έχουν σταθερή αξία στο πέρασμα του χρόνου και θα τις βλέπουμε σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Στα γρήγορα λίγη ιστορία… που μέσα σε τρεις φράσεις καταρρίπτει οποιοδήποτε σχετικό μύθο.

Το κόμμα των παιδόφιλων  (PNVD) ιδρύθηκε στις 31 Μαΐου 2006 από τρία άτομα που αυτοχαρακτηρίζονται παιδεραστές.
Ποτέ δεν κατάφερε να μαζέψει τις 30 υπογραφές που χρειάζονται κάθε μιας από τις 19 εκλογικές περιφέρειες, ώστε να μπορέσει να κατέβει στις εκλογές του 2006. 
Ποτέ δεν κατέβηκε σε εκλογές και διαλύθηκε τις 14 Μαρτίου το 2010.
Διαβάστε ΕΔΩ
Οι ιδρυτές του κόμματος είναι οι παρακάτω.

Είπαμε… ότι μερικά θέματα έχουν σταθερή αξία στο να τραβάνε πελάτες και πιστεύουμε ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα διαβάσουμε την είδηση.
Τι αν το κόμμα δεν κατέβηκε ποτέ σε εκλογές, τι αν το κόμμα ειχε μονο τρία μέλη, τι αν το κόμμα διαλύθηκε το 2010, τι αν το χαμόγελο του παιδιού έβγαλε σχετική ανακοίνωση, κτλ.το hoax θα μας κάνει παρέα για πολλά χρόνια γιατί είναι πιασάρικο και τα κλικ πέφτουν βροχή.
Η ανακοίνωση από το χαμόγελο του παιδιού. ΕΔΩ

Και μερικές αθλιότητες που δεν επιθυμούμε ούτε screen να βάλουμε στο blog μας.
Αρκετές σελίδες και blogs, αναδημοσίευσαν την ψεύτικη είδηση βάζοντας… ούτε μια, ούτε δυο ούτε δέκα, αλλά… εικοσιπέντε φωτογραφίες μικρών κοριτσιών, ντυμένων και βαμμένων σαν ενήλικες γυναίκες. Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ ΕΔΩ και ΕΔΩ. Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο, δεν τους αρκούσε μια σχετική φωτογραφία, έπρεπε να βάλουν εικοσιπέντε!

Σχετικά:
http://www.hamogelo.gr/24-1/1100/Enhmerosh-sxetika-me-anaparagogh-paloioteron-dhmosieymaton-sxetika-me-to-PNVD
https://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_Neighbourly_Love,_Freedom,_and_Diversity
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/5410970.stm

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.