Ποιοι είμαστε
Αρχική Μήνυμα απάτη κυκλοφορεί στους χρήστες της cosmote.SCAMS

Μήνυμα απάτη κυκλοφορεί στους χρήστες της cosmote.

16 Αυγ
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.
Το μήνυμα γράφει:

“ΣΗΜΕΡΑ Η WHAT’S UP ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ.ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΔΕΚΑ.ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ.”

Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την cosmote και πόσα θα είναι τα έσοδα από τα μηνύματα όσων την πάτησαν;
Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.


Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.