Ότι ήξερες για τον κομήτη ISON … ΑΠΛΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ !

In True stories, Μύθοι, Συνωμοσιολογίες by Θοδωρής Δανιηλίδης0 Comments

Χαμός… δε σταματάνε να μου μιλάνε για τον κομήτη. Ότι ξέρανε φίλοι γνωστοί, ο περιπτεράς μου, η κυρα Μαρία στο 1ο, η κουτσή, ανατράπηκαν όλα μέσα σε μια μέρα. ¨Όλος ο κόσμος για αυτό μιλάει. «Τα έμαθες… ότι ήξερες για τον κομήτη ISON… ξέχασε το. Έρχονται με γιγάντια αστρόπλοια … και θα μας κάνουν σκόνη», μου φωνάζει ο ένας. Ο ISON δεν είναι κομήτης. Είναι το πρώτο αναγνωριστικό αστρόπλοιο, τύπου viper με προωθητικούς αντιδραστήρες ανιόντων, κατιόντων, αντιόντων κρυπτωνίτη» μου λέει ο άλλος. Ο σπιτονοικοκύρης μου, δε δέχεται το ενοίκιο. «Να τα φάς σουβλάκια … έτσι κι’ αλλιώς τα vipers με τα κανόνια ακτίνων γάμα θα εξατμίσουν τον πλανήτη, μου λέει. Ότι ήξερες για τον κομήτη ISON να το… ξεχάσεις, έφτασε η συντέλεια του κόσμου».

Ας προσγειώσουμε όμως τα vipers και να δούμε το θέμα λίγο καλύτερα. Πρώτα ας γνωρίσουμε το νέο κομήτη ISON. ΕΔΩ  & ΕΔΩ

Αλλά από άντλησε τις πληροφορίες; Τουλάχιστον να μάθουμε, να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα δάνεια ή να γλεντήσουμε όσος χρόνος μας μένει; 

Το απίστευτο άρθρο πρέπει να έχει πηγή αυτό το βίντεο. http://www.youtube.com/watch?v=7AUljj2XTSI&noredirect=1

 

 Όσο θα πλησιάζει στον ήλιο και τη γή, έχουμε να διαβάσουμε, από τους συνωμοσιολόγους… πράματα και θάματα.

Αξίζει να δια βιάσουμε και το άρθρο από το φιλικό blog ΚΡΥΠΤΕΙΑ

Καληνύχτα, Houston.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.