Τέλος στις χημειοθεραπείες! Νέος τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου!!!

2

Κυκλοφορεί ένα άκρως επικίνδυνο hoax, που υποστηρίζει ψευδός ότι βρέθηκε καινούργιος τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου εκτός από τις χημειοθεραπείες.Δείτε το ΕΔΩ.

Τονίζουμε να μην πιστεύετε μηνύματα με ιατρικές συμβουλές, ειδικά αν αυτά τα μηνύματα ασχολούνται με σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος και να απευθύνεστε στον ιατρό σας. 

Το JOHNS HOPKINS HOSPITAL (που είναι το σωστό και όχι JOHN) εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο hoax με την παράκληση να ενημερώσουμε όλους τους συγγενείς και φίλους μας. Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε πολύ το φίλο, που μας ενημέρωσε για το συγκεκριμένο hoax.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Anonymous

  άκρως, ψευδώς…

 • Είστε το πιο χρήσιμο blog! Keep it up!

  Αν μου επιτρέπετε να προτείνω 1-2 πραγματάκια:
  1. Ορθογραφία: Καταλαβαίνω ότι η συχνότητα που εμφανίζονται τα hoaxes εκεί έξω είναι καταιγιστική, και το να τα παρακολουθείς (πολλώ δε μάλλον να αποδομείς, είναι time-consuming και ψυχοφθόρο).
  Όσο μπορείτε όμως, προσέχετε λίγο την ορθογραφία -ξέρω, ξέρω αλλού είναι η ουσία. Η σωστή ορθογραφία προσδίδει, όμως, κύρος μιας και υποδεικνύει επιμέλεια στη γραφή. Επιμέλεια που έτσι κι αλλιώς δείχνετε στην αποδόμηση των μύθων.
  *Αν χρησιμοποιείτε firefox π.χ. ένα spell-checker -δεξί κλικ- θα υποδεικνύει τα ορθογραφικά όπως το word.
  https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/greek-english-spell-dictionary/

  2. Όχι άλλο μαύρο! (περί ορέξεως 🙂 Το μαύρο template είναι τρε-πασέ! Θέλουμε κάτι πιο μοντέρνο.
  Καλημέρα και καλή συνέχεια