Ποιοι είμαστε
Αρχική Ο θεός μαζί με τον πιλότο!!!HOAXES ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο θεός μαζί με τον πιλότο!!!

26 Αυγ
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.
 

Το θαύμα της ημέρας…

Κανονικά δεν θα είχα ασχοληθεί με την συγκεκριμένη φωτογραφία αν δεν την έβλεπα να αναδημοσιεύετε σε εφημερίδα και ο φωτογράφος δεν άφηνε θρησκευτικά υπονοούμενα για την φωτογραφία. Σαν φωτογράφος (άσχετα αν είναι επαγγελματίας η ερασιτέχνης) είναι σίγουρο ότι γνωρίζει πως εμφανίστηκε ο σταυρός αλλά αντί να εξηγήσει προτίμησε να δώσει ένα θρησκευτικό τόνο και καλά αναρωτιόμενος, μήπως είναι θεϊκό σημάδι και τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμιά επεξεργασία.. Ποιος ο λόγος; Μα φυσικά η αύξηση της επισκεψημότητας του blog και φυσικά τα έσοδα από της διαφημίσεις. Δείτε την ανάρτηση του Κυρ Ηλία ΕΔΩ

Ας δούμε όμως πρώτα τι είναι αυτό το θεϊκό σημάδι και μετά θα προχωρήσουμε στην ιστορία της φωτογραφίας και την θρησκευτική της πλευρά

Η φωτογραφία δεν είναι επεξεργασμένη, αλλά λήφθηκε μέσα από αυτοκίνητο και πιθανότατα από την πλευρά του παρμπρίζ. Το θεϊκό σημάδι δεν είναι τίποτα άλλο από μια αντανάκλαση στο παρμπρίζ, του σταυρού που συνήθως κρέμεται από τον κεντρικό καθρέπτη ή από το σταυρουδάκι που φοράει ο ίδιος ο φωτογράφος. Ο σταυρός δεν θα εμφανίζονταν αν ο φωτογράφος χρησιμοποιούσε φίλτρο πολώσεως που εξαφανίζει τις αντανακλάσεις αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό γιατί το αεροπλάνο δεν θα περίμενε το φωτογράφο να βάλει και να ρυθμίσει το φίλτρο. Περισσότερα για τα φίλτρα πόλωσης διαβάστε ΕΔΩ.

Πως όμως, μιλάω με τόση σιγουριά ότι η φωτογραφία πάρθηκε μέσα από το αυτοκίνητο;  Η φωτογραφία λήφθηκε στις 23/8/13 – 4:17 μ.μ. σύμφωνα με το ρολόι της φωτογραφικής μηχανής, και στην αμέσως επόμενη φωτογραφία, του φωτογραφικού άλμπουμ, που λήφθηκε 2 λεπτά αργότερα φαίνεται ο καθρέφτης του αυτοκινήτου στην κάτω δεξιά γωνία. Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άλμπουμ.

Μπορούμε ακόμα να παρατηρήσουμε στο πάνω τμήμα του σταυρού την οπή που έχει για να μπορούμε να τον κρεμάσουμε. Αν αναρωτιέστε γιατί δεν εμφανίζετε η αλυσιδίτσα η το κορδόνι που κρέμεται ο σταυρός, η απάντηση είναι γιατί έχει πιο σκούρο χρώμα ή μπορεί ο σταυρός να μην κρέμεται αλλά να είναι τοποθετημένος επάνω στο ταμπλό του οχήματος. Όπως και να έχει είναι σίγουρο ότι, η οπή δεν είναι εκεί για να μπορεί ο θεός να δένει το σημάδι ώστε να μην παρασυρθεί από τον άνεμο.

Καλά ο φωτογράφος δεν τα γνώριζε όλα αυτά; Φυσικά και τα γνώριζε αλλά δεν είχε σκεφτεί να το εκμεταλλευτεί μέχρι που κάποιος βλέποντας τις φωτογραφίες έγραψε ένα σχόλιο και του έδωσε την ιδέα. Προσέξτε τους χρόνους της ιστορίας.
18:42 Ανεβαίνει το φωτογραφικό υλικό από τη φωτιά.
21:29 Γράφεται το σχόλιο.
21:55 Ανεβαίνει η ανάρτηση για τη φωτογραφία με το σταυρό.
 

Η φωτογραφία αναρτήθηκε με αυτό τον τρόπο και το σχολιασμό μόνο και μόνο για να ανεβάσει την επισκεψημότητα και φυσικά τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Ο φωτογράφος για να τονίσει τη θρησκευτική θεωρία του γράφει στην ανάρτηση ότι η φωτογραφία δεν είναι επεξεργασμένη και είναι στη διάθεση του καθενός. Ευτυχώς που δήλωσε ότι είναι στη διάθεση του καθενός γιατί σύμφωνα με τον ίδιο, απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή εν όλω ή εν μέρει, κατά παράφραση ή διασκευή, των φωτογραφιών με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες δικαίου περί προστασίας των δικαιωμάτων της πνευματικής ιδιοκτησίας (Ν. 100/75, Ν. 2121/1993 κλπ) και λοιπούς εν γένει κανόνες Διεθνούς Δικαίου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια μας. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Τον ευχαριστούμε που μας έδωσε την άδεια να ερευνήσουμε τη φωτογραφία και θέλουμε να τον ρωτήσουμε, αν έχει πάρει άδεια από τις καλλίγραμμες γυναίκες που φωτογράφισε τα οπίσθια τους και τις ανάρτησε στο διαδίκτυο.
Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ το κυρ Ηλία ΕΔΩ. και την Ανάρτηση στο blog ΕΔΩ

Τελικά ο πιστός φωτογράφος ίσος να μην είναι και τόσο πιστός, εκτός αν με αυτές τις φωτογραφίες θέλει να μας δείξει το θαύμα της δημιουργίας. Αλήθεια τα έσοδα από τις διαφημίσεις τα δηλώνεις κυρ Ηλία; Για να βάζεις πνευματικά δικαιώματα στο blog και τις φωτογραφίες, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποια επαγγελματική σχέση στις φωτογραφίες σου.

Κυρ. Ηλία η γνώμη μας είναι, αν δούμε τη φωτογραφία σαν θεϊκό σημάδι, ότι έχεις ξεστρατίσει από το δρόμο του θεού και το θεϊκό σημάδι εμφανίστηκε στις φωτογραφίες σου για να σε βάλει ο θεός στον ίσιο δρόμο.

Όλα τα παραπάνω είναι ο λόγος που ασχολήθηκα με μια φωτογραφία και την ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία που μερικοί θα την πάρουν σαν θεϊκό σημάδι. Περιμένω τις επόμενες μέρες να την δω να παίζει σαν τρελή σε διάφορα blog, σελίδες και facebook.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.