Συνέλαβαν τον δράστη της διπλής δολοφονίας του Νέου Ηρακλείου

1

Η σαπίλα στα ελληνικά blogs δεν έχει όριο. Πόσο χαμηλά θα πέσετε, για μερικά κλίκ;

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet. 

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
  • Anonymous

    Τελικά όταν πρόκειται για χρήματα (ακόμα και για σεντς από κλικς) αποδεικνύεται ότι ορισμένοι συνάνθρωποί μας δε σέβονται κυριολεκτικά τίποτα.

    Ο ανέλεγκτος χώρος της μπλογκόσφαιρας πλέει σε έναν ωκεανό αρπακολλατζίδικο, ανευθυνότητας, εκμετάλλευσης και μισαλλόδοξης προπαγάνδας.

    Δε ξέρω τι γίνεται σε άλλες προοδευμένες χώρες, αλλά τουλάχιστον εδώ η συντριπτική πλειοψηφία των μπλογκς είναι άστα να πάνε.