Οι αεροψεκασμοί ξεκίνησαν το 1995, σύμφωνα με το μύθο. Νο1

6
Ο μύθος των αεροψεκασμών λέει ότι οι αεροψεκασμοί ξεκίνησαν το 1995 και σύμφωνα με το μύθο ότι δεν υπήρχαν οι λευκές ουρές πριν, ή ότι αυτές οι ουρές χάνονταν σε μερικά λεπτά. Ο κύριος Κατσαρός, ούτε αυτό γνωρίζει και λέει ότι το φαινόμενο αεροψεκασμοί ξεκίνησε το 2000.
Τι λέει ο κύριος Κατσαρός; επιστημονικός συνεργάτης στον «Δημόκριτο», πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, πρώην Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, πρώην Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
kats

Η συνέντευξη του Μηνά Παπαγεωργίου  με τον Νίκο Κατσαρό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τεύχος 1 του εβδομαιδαίου περιοδικού “Φαινόμενα” (25/9/2010).

Αγαπητέ κ. Κατσαρέ, ξεκινώ αυτή τη συνέντευξη ζητώντας σας να μας εξηγήσετε με λίγα λόγια τι ακριβώς είναι τα chemtrails ή αλλιώς οι χημικές ουρές που παρατηρούνται στον ουρανό.
Πέρα από τις συμβατικές ουρές που βλέπουμε από τα αεροπλάνα των αερογραμμών (contrails), οι οποίες και εξαφανίζονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά και αποτελούνται από κρυστάλλους υδρατμών που ελευθερώνονται από τις ουρές των αεροπλάνων, υπάρχουν και τα chemtrails, χημικές ουρές που ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος. Αυτά τα αεροσκάφη συνήθως πετούν χωρίς διακριτικά και είναι τύπου KC10 ή KC135. Οι ουρές που ελευθερώνονται από τα αεροπλάνα αυτά είναι μεν λευκές, αλλά διαρκούν για αρκετές ώρες και πολλές φορές απλώνονται σε ολόκληρο τον ουρανό. Επιπλέον, τα αεροπλάνα αυτά πολλές φορές πετούν σε χιαστί διαδρομές, κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Έτσι αυτές οι χημικές αυτές ουρές καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό για αρκετές ώρες.

Θα μπορούσατε να μας πείτε από πότε ξεκίνησε να παρατηρείται και να καταγράφεται το φαινόμενο των chemtrails;
Ξεκίνησε να παρατηρείται και να καταγράφεται σαν φαινόμενο, από τις αρχές του 2000 σε ολόκληρο το πλανήτη. Μιλάω για καταγραφές με κοινά χαρακτηριστικά, δηλαδή την παρατήρηση εκπομπών των ουρών αυτών από τα αεροπλάνα του τύπου που ανέφερα προηγουμένως, την πτήση τους σε χαμηλό ύψος και το κυριότερο από όλα την παραμονή τους (σ.σ των χημικών ουρών) στην ατμόσφαιρα για αρκετές ώρες.

Δεν υπήρχαν παλιά οι λευκές ουρές. Η αλήθεια στο παρακάτω «ψεκασμένο» υλικό.

===================================================
Richard Scorer & Harry Wexler «A colour guide to clouds» Pergamon Press, 1963
Το παρακάτω υλικό είναι από:
Richard Scorer – «Clouds of the World» 1972
https://plus.google.com/photos/107393796095434664991/albums/5363662113705530081

Συνεχίζεται… ΕΔΩ

============================================

Να θυμίσω ότι ο Κύριος Κατσαρός, είναι ο ίδιος κύριος που μας τρομοκρατούσε πριν μερικούς μήνες με τις μαγνητικές καταιγίδες που βγαίναν από το κεφάλι του.
Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Pingback: Τράγκας – Αεροψεκασμοί στην απαγορευμένη ζώνη. Μια εκπομπή με αποδείξεις. | ELLINIKA HOAXES()

 • losromi

  Αχ, κρυπτεία… κάθε μου σχόλιο ή δεν εμφανίζεται ποτέ ή έχει την παραπάνω μορφή με τα… κινέζικα. Τι να πει κανείς.. Υποτίθεται ότι ενδιαφερόμαστε για το πραγματικό γεγονός, την αλήθεια. Και η αλήθεια για να ανακαλύφθεί πρέπει να βλέπουμε όλες τις πληροφορίες που συναντάμε κι όχι επιλεκτικά – για να μην εκτεθούμε σε κάποια λάθος μας «κατάριψη». Εξηγείστε μου σας παρακαλώ το παρακάτω βίντεο από τον 2ο ΠΠ, που δείχνει με ποιον τρόπο και σκοπό χρησιμοποιείται αυτή η τεχνολογία των τεχνητών νεφών…
  http://www.youtube.com/watch?v=8v4VeInO8-Q

  • Η ανάρτηση αυτή δεν είναι του ΚΡΥΠΤΕΙΑ αλλά δεν έχει καμιά σημασία.

   Το πρόβλημα με τα παλιά σχόλια προέκυψε με τους τόνους (που εμφανίζονται σαν κωδικοί μέσα στις λέξεις) κατά τη μεταφορά των σχολίων από το blog ellinikahoahes.blogspot.gr σε αυτή την καινούργια σελίδα. Εργαζόμαστε να βρούμε μια λύση πάνω σε αυτό. Ελπίζουμε πως σύντομα θα το λύσουμε και τα παλιά σχόλια θα εμφανιστούν στην κανονική τους μορφή.

   Το βίντεο αυτό είναι ένα αμυντικό προπέτασμα καπνού που δημιουργεί μια κουρτίνα καπνού για προστασία. (όταν δεν βλέπεις κάτι δεν μπορείς και να το στοχεύσεις) Το λέει και στην αρχή του βίντεο. Το βίντεο το χρησιμοποιούν κατά κόρον οι συνωμοσιολόγοι όταν έρχονται σε δύσκολη θέση από τις παλιές φωτογραφίες που υπάρχουν και δείχνουν το φυσικό φαινόμενο των λευκών ουρών στον ουρανό. Πιστεύω πως καταλαβαίνετε τη διαφορά ενός αμυντικού προπετάσματος καπνού από τα όσα ισχυρίζεται η θεωρεία των αεροψεκασμών.

  • Αχ,losromi …δες το πραγματικό γεγονός του βίντεο που παρέθεσες και που δεν είναι από δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όπως η ερευνητική σου δεινότητα πιστεύει και βέβαια δεν είναι πειράματα αεροψεκασμών.. http://ellinikahoaxes.gr/2014/07/03/%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CE%B2/

 • losromi

  Μου κάνει όμως εντύπωση ότι οι χημικές ουρές χρησιμοποιήθηκαν στον 2ο Παγκ. Πόλεμο ως «κουρτίνα» για να δυσκολέψει την ορατότητα των εχθρικών δυνάμεων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι κάποια νέα τεχνολογία. Υπάρχει βίντεο στο γιουτιούμπ (http://www.youtube.com/watch?v=8v4VeInO8-Q) και αναφορές σε πολλές επίσημες σελίδες περί τούτου. Θα ήθελα να μας ενημερώσετε αν ήταν απλώς τυχαία καυσαέρια αεροπλάνου ή κάποια τεχνική δημιουργίας τεχνητού νέφους για στρατιωτικούς σκοπούς.

 • Anonymous

  O κατσαρος λεει μαλακιες.Εγω οταν ειμουνα μικρος 10 χρονων την δεκαετια του ’80 θυμαμαι πολυ καλα τα αεροπλανα που βγαζανε αυτες τις ασπρες ουρες και μαλιστα τα παρατηρουσα για πολυ ωρα γιατι σαν μικρο παιδι μου εκαναν εντυπωση και μου αρεσανε να τα χαζευω στον ουρανο.