Ποιοι είμαστε
Αρχική Οι αεροψεκασμοί ξεκίνησαν το 1995, σύμφωνα με το μύθο. Νο1ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Οι αεροψεκασμοί ξεκίνησαν το 1995, σύμφωνα με το μύθο. Νο1

7 Νοε
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.
Ο μύθος των αεροψεκασμών λέει ότι οι αεροψεκασμοί ξεκίνησαν το 1995 και σύμφωνα με το μύθο ότι δεν υπήρχαν οι λευκές ουρές πριν, ή ότι αυτές οι ουρές χάνονταν σε μερικά λεπτά. Ο κύριος Κατσαρός, ούτε αυτό γνωρίζει και λέει ότι το φαινόμενο αεροψεκασμοί ξεκίνησε το 2000.
Τι λέει ο κύριος Κατσαρός; επιστημονικός συνεργάτης στον «Δημόκριτο», πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, πρώην Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, πρώην Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
kats

Η συνέντευξη του Μηνά Παπαγεωργίου  με τον Νίκο Κατσαρό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τεύχος 1 του εβδομαιδαίου περιοδικού “Φαινόμενα” (25/9/2010).

Αγαπητέ κ. Κατσαρέ, ξεκινώ αυτή τη συνέντευξη ζητώντας σας να μας εξηγήσετε με λίγα λόγια τι ακριβώς είναι τα chemtrails ή αλλιώς οι χημικές ουρές που παρατηρούνται στον ουρανό.
Πέρα από τις συμβατικές ουρές που βλέπουμε από τα αεροπλάνα των αερογραμμών (contrails), οι οποίες και εξαφανίζονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά και αποτελούνται από κρυστάλλους υδρατμών που ελευθερώνονται από τις ουρές των αεροπλάνων, υπάρχουν και τα chemtrails, χημικές ουρές που ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος. Αυτά τα αεροσκάφη συνήθως πετούν χωρίς διακριτικά και είναι τύπου KC10 ή KC135. Οι ουρές που ελευθερώνονται από τα αεροπλάνα αυτά είναι μεν λευκές, αλλά διαρκούν για αρκετές ώρες και πολλές φορές απλώνονται σε ολόκληρο τον ουρανό. Επιπλέον, τα αεροπλάνα αυτά πολλές φορές πετούν σε χιαστί διαδρομές, κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Έτσι αυτές οι χημικές αυτές ουρές καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό για αρκετές ώρες.

Θα μπορούσατε να μας πείτε από πότε ξεκίνησε να παρατηρείται και να καταγράφεται το φαινόμενο των chemtrails;
Ξεκίνησε να παρατηρείται και να καταγράφεται σαν φαινόμενο, από τις αρχές του 2000 σε ολόκληρο το πλανήτη. Μιλάω για καταγραφές με κοινά χαρακτηριστικά, δηλαδή την παρατήρηση εκπομπών των ουρών αυτών από τα αεροπλάνα του τύπου που ανέφερα προηγουμένως, την πτήση τους σε χαμηλό ύψος και το κυριότερο από όλα την παραμονή τους (σ.σ των χημικών ουρών) στην ατμόσφαιρα για αρκετές ώρες.

Δεν υπήρχαν παλιά οι λευκές ουρές. Η αλήθεια στο παρακάτω “ψεκασμένο” υλικό.

===================================================
Richard Scorer & Harry Wexler “A colour guide to clouds” Pergamon Press, 1963
Το παρακάτω υλικό είναι από:
Richard Scorer – “Clouds of the World” 1972
https://plus.google.com/photos/107393796095434664991/albums/5363662113705530081

Συνεχίζεται… ΕΔΩ

============================================

Να θυμίσω ότι ο Κύριος Κατσαρός, είναι ο ίδιος κύριος που μας τρομοκρατούσε πριν μερικούς μήνες με τις μαγνητικές καταιγίδες που βγαίναν από το κεφάλι του.
Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.