Ποιοι είμαστε
Αρχική Απίστευτο!!! Θα μας ψεκάσουν για… λύσσα!!! HOAXHOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Απίστευτο!!! Θα μας ψεκάσουν για… λύσσα!!! HOAX

8 Νοε
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Τι άλλο θέλεις για να πιστέψεις, άπιστε, ότι μας ψεκάζουν; Ορίστε οι αποδείξεις. Το λένε μόνοι τους. Θα μας ψεκάσουν για λύσσα. Μέχρι και το πρώτο θέμα το λέει!

 

Εχθές (7/11/2013) διάβασα ένα μήνυμα, που άφησε κάποιος στην ανάρτηση, Μας ψεκάζουν χαζολίνη… Chemtrails, αλήθεια ή μύθος;

Απάντησα στην απορία του, και αναρωτήθηκα γιατί να είναι τόσο παραπληροφορημένος. Βρε λες να υπάρχουν αναρτήσεις που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο; Αναζήτηση στο google γρήγορα, και…. άφωνος.
Χρειάστηκαν 5 λεπτά και 3-4 φορές να διαβάσω για να πιστέψω, πως ότι έβλεπαν τα ματάκια μου, είναι πραγματικότητα και όχι όνειρο.

Ναι γίνονται ρίψεις εμβολίων λύσσας για τις αλεπούδες, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με ψεκασμούς. Τα εμβόλια δολώματα (Rabigen SAG2-Virbac) έχουν παραλληλόγραμμο σχήμα καφέ χρώματος (μοιάζουν με σοκολάτα), φέρουν στην επιφάνειά τους ειδική σήμανση-προειδοποίηση να μην αγγίζονται και έχουν μυρωδιά ψαριού. Στο εσωτερικό τους περιέχουν μια πλαστική κάψουλα γεμάτη με το εμβόλιο σε υγρή μορφή. Δείτε ΕΔΩ

 

Ας βγάζει ανακοινώσεις ΚΕΕΛΠΝΟ, ΟΧΙ, μας ψεκάζουν.
Ας τυπώνει ενημερωτικές αφίσες και προβάλει σποτάκια το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης. ΟΧΙ, μας ψεκάζουν.

carla βγάλε την αντιασφυξιογόνο μάσκα και βάλε κράνος… μπορεί να σου έρθει κανένα εμβόλιο στο κεφάλι. Καμιά ελπίδα… για τον ασθενή.

Και να καταλάβουμε όλοι, γιατί μέχρι και οι βουλευτές κάνουν επερωτήσεις στη βουλή. Γιατί αν το 33% των Ελλήνων, πιστεύει στους ψεκασμούς, αυτό το 33%, ψηφίζει.

Και μια που μιλάμε για τη λύσσα καλό είναι να μάθουμε τι είναι η λύσσα από το ΚΕΕΛΠΝΟ. ΕΔΩ

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.