Δυο οπαδοί των αεροψεκασμών μας εξηγούν τι ακριβός είναι, σε εκπομπή του Kontra channel.

7
Καταγραφή244
Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε τον κύριο Δημήτρη Ρούσος, υπεύθυνο εναέριας κυκλοφορίας, του διεθνή αερολιμένα της Κέρκυρας, να μας εξηγεί ότι οι αεροψεκασμοί είναι ένας μύθος. Δείτε το ΕΔΩΣε αυτή την ανάρτηση θα δείξουμε τους ισχυρισμούς δυο οπαδών της θεωρίας των αεροψεκασμών. Να μην λένε ότι αναρτούμε μόνο τη μία πλευρά. Ας τους ακούσουμε με προσοχή.

Εντύπωση μας έκανε, εκτός από τα Morgellons στο 16ο λεπτό, η τηλεφωνική παρέμβαση κάποιου που ισχυρίζεται ότι είναι μηχανικός αεροσκαφών, στο 29ο λεπτό και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έχει τρομερό χιούμορ.

Ακόμη μας εντυπωσίασε η πρωτοποριακή μέθοδος άμυνας με το ξύδι, στο 58 λεπτό. Αυτό δεν το γνωρίζαμε και δίνουμε υπόσχεση ότι θα το ερευνήσουμε. Μάλιστα θα το προχωρήσουμε και ένα βήμα παραπάνω και στα πειράματά μας θα χρησιμοποιήσουμε σκορδοστούμπι, γιατί αν το ξύδι είναι η άμυνα για τους αεροψεκασμούς τότε το ξίδι σε συνδυασμό με το σκόρδο, ίσος να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Θα το δείξουν τα επιστημονικά πειράματα…

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοπιούμε σωστά το internet.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Γιώργος Μεταξάς

  Ας έλθουμε και στο ΗΑΑRP.
  Μάλλον οι επικριτές του θα πρέπει να εξηγήσουν τι ΔΕΝ κάνει το HAARP, καθώς φαίνεται ότι τα κάνει σχεδόν όλα!
  1. Kατ’ αρχήν το HAARP εκπέμπει κοντά στις ΑΜ (HF) ραδιοφωνικές συχνότητες, που δεν έχουν καμμία σχέση με τα μικροκύματα και τις ιδιότητές τους. Οι εκπομπές αυτές διεγείρουν την ιονόσφαιρα που με τη σειρά της εκπέμπει σε πολύ χαμηλές συχνότητες (VLF) που μεταδίδονται σε μεγάλη απόσταση. Οι παλιότεροι θα θυμώνται ότι τα μακρά ραδιοφωνικά κύματα ακόμα και από ερασιτεχνικούς πομπούς ακούγονταν σ’ όλο τον πλανήτη.
  2. Πρέπει να υπάρχει και μία παραξήγηση σχετικά με την ισχύ της συστοιχίας, που αλλού αναφέρεται σαν 3.6 MW (wikipedia) και αλλού σαν 3.6 GW, με το δεύτερο νούμενο όμως να φαίνεται υπερβολικό.
  3. Ας σχολιάσω και την προστασία με το ξύδι. Επειδή το ξύδι διαλύει τα ανθρακικά άλατα, δεν σημαίνει ότι διαλύει όλα τα άλατα. Ενδεχομένως όμως να είναι αποτελεσματική προστασία από τα έντομα, αλλά και από τους ανεπιθύμητους!
  4. Τέλος, το εντυπωσιακό ηλεκτρικό τόξο στο 45ο λεπτό είναι σαφώς βραχυκύκλωμα σε αποζεύκτη υποσταθμού υπερυψηλής τάσης (καμμία σχέση με HΑARP), ο οποίος είτε άνοιξε από λάθος, είτε πρόκειται για δοκιμή αντοχής από τον κατασκευαστή του.

 • Γιώργος Μεταξάς

  Μερικές απλές σκέψεις για τα «chemtrails».
  1.Στο 8.15 λεπτό, σχολιάζεται ότι τα «chemtrails» βγαίνουν από το επάνω μέρος του φτερού! Τι καλύτερη απόδειξη ότι πρόκειται για contrails και μάλιστα σε τόσο ευνοικές συνθήκες συμπύκνωσης, που παράγονται από όλη σχεδόν την επιφάνεια του φτερού, εξαιτίας της υποπίεσης που δημιουργεί την άνωση?
  2. Μάλλον έχει δίκιο ο κύριος που πήρε τηλέφωνο, ότι υπάρχουν μεταλλαγμένα αεροπλάνα, αφού υπάρχουν αεροπλάνα με τέσσερεις κινητήρες, από τους οποίους όμως φαίνονται μόνον οι δύο!
  3. Πώς δικαιολογείται ότι πολλά «chemtrails» διατηρούν την πυκνότητά τους ενώ αυξάνουν σημαντικά τον όγκο τους με την πάροδο του χρόνου? Η Γυμνασιακή χημεία λέει ότι συγκεκριμένη ποσότητα ουσίας εφόσον αυξάνει τη διασπορά της μειώνει τη συγκέντρωσή της συνεπώς και την πυκνότητά της.

 • ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

  Συγχαρητήρια και μόνο που εκατσες και είδες μία ώρα βίντεο με τους ψεκασμενους χα χα

 • Hawk

  Επειδή δεν έχεις γνώσεις μετεωρολογίας είναι φυσικό να μην γνωρίζεις ότι στα 35-40000 πόδια οι άνεμοι έχουν πολύ μεγάλη ένταση. Τα λεγόμενα Contrails, διότι αυτός είναι ο σωστός όρος δεν θα πέσουν κάθετα στην γή, θα ταξιδέψουν χιλιάδες μίλλια μακρυά. Έτσι εσύ δεν θα κινδυνέψεις από τα «Morgellons» τα οποία μάλλον θα πέσουν στην Κίνα, αλλά και να πέσουν κάθετα έχετε βρεί το αντίδοτο, Γαργάρα με κρασί το οποίο θεραπεύει «πάσα νόσο και πάσα μαλακία»..

 • Anonymous

  αυτός ο «μηχανικός» δεν μπορεί να ξεχωρίσει ένα Α-320 που έχει 2 κινητήρες και λέει οτι βλέπει ενα Β52 ??? για όνομα του μεγαλοδύναμου !!! και τον πιστεύετε ?? ελεος πιά !!

 • Anonymous

  Ναι επισης υπαρχουν και τα Βριλλλλλλλλλλ

 • Anonymous

  Από όλα αυτά που λένε στην εκπομπή αυτά βρήκες να μας βγάλεις hoax; Όσο για τα Morgellons επειδή δεν γνωρίζεις κάτι δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κιόλας, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι οτι είσαι γελοίος.Δεν πείθεις όμως