Ποιοι είμαστε
Αρχική Βαρέλια με χημικά μέσα σε τροποποιημένο αεροσκάφος.ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Βαρέλια με χημικά μέσα σε τροποποιημένο αεροσκάφος.

18 Νοε
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που συλλέγονται σε καθημερινή βάση στις ομάδες των χημικών ψεκασμών στο Facebook με περιγραφές όπως «Εσωτερικό αεροπλάνου ψεκασμών».

Σχεδόν όλες οι φωτογραφίες είναι από αεροσκάφη δοκιμών στην προ-παραγωγική τους φάση στα οποία τοποθετούνται βαρέλια έρματος και μερικές από αυτές τις φωτογραφίες δείχνουν το εσωτερικό πυροσβεστικών αεροπλάνων. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε κατανοητές απαντήσεις σε όλες αυτές τις φωτογραφίες σε μελλοντική ανάρτηση.
Τα βαρέλια έρματος είναι απλά μεγάλα βαρέλια με νερό που χρησιμοποιούνται για να προσομοιώσουν επιβάτες όταν κάνουν τεστ και ελέγχους σε μια ποικιλία συνθέσεων βάρους και ισορροπίας στο αεροσκάφος κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών πτήσεων. Τα βαρέλια μερικές φορές είναι απομονωμένα και μερικές φορές συνδέονται με σωλήνες ώστε το νερό να μπορεί να αντληθεί κατά την διάρκεια της πτήσης για να προσομοιωθεί η κίνηση των επιβατών μέσα στο αεροπλάνο.

Μετά από αυτή την μικρή εισαγωγή που είναι αντιγραφή από το http://www.sfak.org για να κερδίσουμε χρόνο, ας δούμε ένα ισχυρισμό για μία τέτοια φωτογραφία. Ο ισχυρισμός λέει…

Πριν από αρκετό καιρό, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια φωτο με το εσωτερικό εμπορικού αεροπλάνου διαμορφωμένου σε ψεκαστικό, με πολλά βαρέλια να καταλαμβάνουν το σώρο που πριν υπήρχαν καθίσματα για τους επιβάτες.
Η φωτογραφία έγινε διάσημη και μάλλον ενόχλησε πολύ γιατί μετά ακολούθησε η γνωστή τακτική της ‘απομυθοποίησης’ του αποδεικτικού στοιχείου.
Άρχισαν αμέσως να κυκλοφορούν ΠΟΛΛΕΣ παρόμοιες φωτογραφίες αλλά και βίντεο που εξηγούσαν ότι η τεχνική αυτή -δηλαδή να αφαιρούνται τα καθίσματα και να μπαίνουν διάφορα αλουμινένια βαρέλια- γίνεται από τις αεροπορικές εταιρείες για διάφορα τεστ βάρους των αεροπλάνων.
Ναι, όντως η τεχνική αυτή αποτελεί μέρος τεστ ισορροπίας αεροσκαφών. Ναι οι περισσότερες τέτοιες φωτό που θα βρείτε ΑΥΤΟ θα δείχνουν, ΟΜΩΣ η συγκεκριμένη και μάλλον ΠΡΩΤΗ που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και μιλούσε για χημικά και που τώρα συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ των άλλων που είναι για τεστ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ!!!!
Είναι και η μόνη που πάνω στα βαρέλια έχει έναν αριθμό που όταν το μεγενθύνεις και το διαβάσεις σε πάει στην εταιρεία:
GSY-USA, INC
2261 MARKET ST, PMB 643
SAN FRANCISCO, CA 94114
2006 Government Contracts
Awarded to this Contractor/Location
Defense Department
με website ανενεργό πλέον www.gsy-usa.com και χαρακτηρίζεται από το http://www.corporationwiki.com/California/San-Francisco/gsy-usa-inc/65964550.aspx

με κατηγορία: Category:Geophysical ServicesGeological consultant
Τα συμπεράσματα δικά σας τώρα για το πόσο γνήσια ή όχι είναι ΑΥΤΗ η φωτογραφία. Τα δικά μας πάντως είναι τα εξής: Αν θες να διαλύσεις μια καλή πληροφορία, ο καλύτερος τρόπος είναι να φτιάξεις μια παρόμοια πλαστή (ή και περισσότερες) οπότε η καλή σου πληροφορία μπαίνει μαζί με τις άλλες στο τσουβάλι της απομυθοποίησης και πετιέται στα σκουπίδια. Ναι τα νερο-βάρελα κάνουν τεστ. Αλλά και τα χημο-βάρελα ψεκάζουν!

Ανάλυση.
Η φωτογραφία είναι 100% πραγματική.  Ότι άλλο αναφέρετε είναι μια μπούρδα και μισή. Χρειάστηκα λιγότερο από μισή ώρα για να βρω τις παρακάτω πληροφορίες.

1ο. Το βαρέλι δεν γράφει GSY. Γράφει G5Y1 όπως μπορείτε να δείτε στη 700% μεγέθυνση της φωτογραφίας. Μπορείτε να την κατεβάσετε και να το κάνετε και εσείς. Αυτό σε περίπτωση για την περίπτωση που κάποιος ισχυριστεί ότι την πείραξα.

2ο .Το όνομα της εταιρίας είναι GSY-USA, INC και όχι GSY, αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί το βαρέλι δεν γράφει GSY

3ο. Η εταιρία έκανε (γιατί πια έχει κλείσει) γεωφυσικές μελέτες και μοντέλα λογισμικού. Καμιά σχέση με επικίνδυνα χημικά. Ανέπτυξαν κάποιο κώδικα λογισμικού στο πλαίσιο σύμβασης ενός έτους με το Ερευνητικό Εργαστήριο της Πολεμικής Αεροπορίας που σχετίζονται με την ανάλυση των υπόγειων δομών που θα μπορούσαν να ανιχνευθούν με τη χρήση πομπού, όπως το IRI στις εγκαταστάσεις HAARP. Το μόνο που έκαναν είναι να αναπτύξουν κώδικες λογισμικού για την ανάλυση της απεικόνισης. Η έρευνα δεν είχε τίποτα να κάνει με την εγκατάσταση HAARP, εκτός από το να αναφέρεται ως παράδειγμα το είδος του πομπού που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την μη επεμβατική υπόγεια απεικόνιση. Τονίζω το μη επεμβατική σε περίπτωση κάποιοι έχουν κάποιες ιδέες σχετικά με τους σεισμούς ή κάποια άλλη παρόμοια ανοησία.

4ο. Η εταιρία είχε 6 υπαλλήλους και ετήσια έσοδα, το τεράστιο αστρονομικό ποσό των 360.000 δολαρίων. Πολύ φτηνά είναι τελικά τα επικίνδυνα χημικά. ΕΔΩ Ξέρω, ξέρω και αυτοί βαλτοί είναι.

5ο. Ο ισχυρισμός ότι η φωτογραφία είναι η μόνη που δείχνει αυτά τα βαρέλια με τον κωδικό επάνω τους είναι εντελώς ανυπόστατος. Μέσα σε 3 λεπτά έχω βρει πολλές φωτογραφίες και βίντεο, με τα ίδια βαρέλια και τον ίδιο αριθμό από δοκιμές αεροσκαφών. Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες και ΕΔΩ μια τέτοια δοκιμή σε Boeing 777-300 ER με ακριβός τα ίδια βαρέλια με τον ίδιο κωδικό. ΑΑΑ… ξέρω, ξέρω είναι βαλτοί για να καταρρίψουν το σωστό ισχυρισμό οτι τα βαρελάκια έχουν χημικά.


(Από το 1969 μας ψεκάζουν με την ίδια τεχνική!!!)

6ο. Αγαπητοί φίλοι της θεωρίας των αεροψεκασμών. Αν μετέτρεπαν κάποιο πολιτικό αεροσκάφος σε ψεκαστικό, δε θα χρησιμοποιούσαν 50 – 100 βαρελάκια, αλλά θα είχαν μια μεγάλη δεξαμενή, άντε 2-3 ή 5 μεγάλες, όπως στα πυροσβεστικά αεροσκάφη (που και αυτά μας τα παρουσιάζετε για ψεκαστικά) και δεν θα τα γέμιζαν με επικίνδυνα χημικά με το λάστιχο. Ξέρω, ξέρω είναι πλαστή η φώτο και το κάνουν επίτηδες για να μοιάζουν με αεροσκάφη δοκιμών.

7ο. Δείτε το έγγραφο της εταιρίας και τι εργασίες έκανε. ΕΔΩ Αλλά ξέρω… να η απόδειξη, η ιδιωτική εταιρία δούλεψε για το HAARP που και αυτό έχει κλείσει. Γεμίσαμε με μπουρδολογίματα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που ψευδός ισχυρίζονται ότι είναι από το εσωτερικό ψεκαστικών αεροπλάνων και τι ακριβός είναι. ΕΔΩ

Όλα τα παραπάνω τα βρήκα σε λιγότερο από μισή ώρα. Τελικά σε μια φωτογραφία με σαύρες κάποιοι θέλουν να βλέπουν δράκους.

Άντε να το μαζέψετε τώρα και να δω τριπλή κολοτούμπα, για τα μπαρουφο-βάρελα, αλλά ξέρω – ξέρω όλα τα παραπάνω είναι φτιαχτά από αυτούς που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια των αεροψεκασμών. Θέλετε να σας πάρουμε και στα σοβαρά.

Πάω να πληρωθώ τώρα για τη εκδούλευση μου.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοπιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.