Ποιοι είμαστε
Αρχική Ανακοίνωση για το φάκελο ψεκασμοί και τις ψεκασμένες αντιδράσεις.HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Ανακοίνωση για το φάκελο ψεκασμοί και τις ψεκασμένες αντιδράσεις.

20 Νοε
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.
Επειδή, το θέμα με τα σχόλια των πολυψεκασμένων φίλων μας, στη σελίδα μας στο facebook κατάντησε μια αηδία και μισή, και σήμερα εισπράξαμε την πρώτη απειλή για μηνύσεις, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα θέματα. Είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε αυτό ως μια μικρή ένδειξη σεβασμού στους λιγοστούς αναγνώστες μας.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Το blog δεν το ανοίξαμε για να χαϊδεύουμε αυτιά. Το ανοίξαμε από αγανάκτηση για τις μπούρδες που κυκλοφορούν στο internet και την άθλια πρακτική των περισσότερων blog να δημοσιεύουν αυτές τις μπούρδες για να κερδίζουν από τις διαφημίσεις. Ένας άλλος λόγος είναι ότι κυκλοφορούν και πολλοί απατεώνες στο διαδίκτυο και εκμεταλλεύονται τον απλό κόσμο που δεν έχει την εμπειρία της σωστής χρήσης του διαδικτύου. Μέσα από τις αναρτήσεις μας, θέλαμε να δείξουμε όλα αυτά και να αφυπνίσουμε όσους μπορούμε, για να μην πέφτουν σε τέτοιες παγίδες. Φυσικά και περιμέναμε αντιδράσεις.

Το φάκελο ψεκασμοί τον ανοίξαμε με σκοπό να μαζέψουμε όλο το ψεύτικο υλικό που κυκλοφορεί, σχετικά με το μύθο των ψεκασμών. Έτσι οι λιγοστοί αναγνώστες μας θα πάρουν μια ιδέα για τις “αποδείξεις”, του μύθου και θα μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Πιστεύουμε ότι θέμα των ψεκασμών είναι σημαντικό, γιατί μας αποπροσανατολίζει, από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας μας.

Από τις πρώτες μέρες που ανοίξαμε το φάκελο ψεκασμοί, παρατηρήσαμε αντιδράσεις από τους οπαδούς της θεωρίας με ισχυρισμούς ότι είμαστε βαλτοί, πληρωμένοι, καθάρματα, τους μπλοκάρουμε, και άλλα πολλά τραγελαφικά μέχρι βρισιές και ισχυρισμούς ότι φίλοι της σελίδας που σχολιάζουν στην πραγματικότητα είναι ψεύτικοι και είναι, ΕΓΩ. Κάτι ξέρετε από αυτές τις πρακτικές. Ενδεικτικά δείτε τις παρακάτω εικόνες.

Λάβαμε μέχρι και προσωπικά μηνύματα με προτάσεις, να παγώσουμε το φάκελο και να μπούμε σε συνωμοτικές, μυστικές συνομιλίες για να μας ενημερώσουν. Δείτε την παρακάτω εικόνα.

Μέχρι και βιντεάκι μας έκανε η κυρία Μυράτ, αποκαλώντας μας καθάρματα και προτρέποντας τους οπαδούς της να μπούνε και να σχολιάσουν, ανεβάζοντας στα ύψη το επίπεδο της σελίδας με τις γνώσεις τους και τις αποδείξεις τους για το θέμα των αεροψεκασμών.Δείτε το εδώ ΕΔΩ

Γιατί τα γράφω αυτά; Γιατί και η βλακεία έχει κάποια όρια. Όρια ακόμη, έχει και η υπομονή. Όρια έχει και το θράσος. Η κυρία Μυράτ σήμερα, μας απείλησε ότι θα μας κάνει μήνυση για πνευματικά δικαιώματα, διότι όπως ισχυρίζεται ανεβάσαμε χωρίς την άδειά της, μια φωτογραφία και κείμενα του “συλλόγου της” στην ανάρτηση, Βαρέλια με χημικά μέσα σε τροποποιημένο αεροσκάφος.Φυσικά θα γελάσει και το παρδαλό πρόβατο γιατί… Δείτε τις παρακάτω εικόνες.

Από πότε κυρία Μυράτ μια ΞΕΝΗ φωτογραφία, είναι του “συλλόγου σας” και έχετε και πνευματικά δικαιώματα πάνω στην ΞΕΝΗ φωτογραφία;
Από πότε κυρία Μυράτ τα σχόλια σε μια ΞΕΝΗ φωτογραφία που τη δημοσιεύσατε δημόσια στη σελίδα στο facebook είναι πνευματικό δημιούργημα και αξιώνετε πνευματικά δικαιώματα;

Φυσικά όλο αυτό… είναι μόνο και μόνο για να κατέβει το παρακάτω απόκομμα για να μη φαίνεται ποιος  τρομοκρατεί τον κόσμο με μπούρδες και ανοησίες.

Κυρία Μυράτ μπορείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση θέλετε, για να προστατεύσετε το πνευματικό σας δημιούργημα, και όπως σας απαντήσαμε στο σχόλιο σας στο facebook, μπορείτε να ζητήσετε δημόσια συγνώμη για την μπούρδα που ανεβάσατε σαν απόδειξη για τους ψεκασμούς, τρομάζοντας τον απλό κόσμο, και εμείς θα κατεβάσουμε το απόκομμα, αλλά όχι την ανάρτηση.

Αλλά για να μην κάνετε λάθος άτομο σας τονίζω ότι ο George Zav δεν είμαι εγώ. Πάλι γρήγορο συμπέρασμα βγάλατε. Δείτε την παρακάτω εικόνα την πρώτη μας συνομιλία με το φίλο Γιώργο.

Ομοίως και εμείς μπορούμε να συλλέξουμε όλα τα τρελά και παλαβά που ισχυρίζεστε, όπως λουτρά με ξίδι, πνευματικά σύννεφα, πλαστικές ίνες με dna που αναπαράγονται και τρέφονται μέσα στο σώμα ανθρώπων (morgellons) και πολλά άλλα, και να καταθέσουμε φάκελο στο Υπουργείο Παιδείας με το ερώτημα, πως επιτρέπουν άτομο που όπως φαίνεται δεν πρέπει να έχει τα λογικά του, να διδάσκει σε παιδιά.

Η υπομονή έχει και όρια…

ΥΓ. Κυρία Μυράτ να σας ενημερώσω, ότι όταν διαγράφετε σχόλια από σελίδες στο facebook, οι διαχειριστές μπορούν να τα επαναφέρουν. Τώρα μπορείτε να το ξανα-διαγράψετε.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοπιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.