Ποιοι είμαστε
Αρχική ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – HOAXHOAXES FAKE NEWS ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – HOAX

21 Νοε
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Επανεμφανίστηκε το γνωστό hoax που αναφέρει ότι μουσουλμάνοι καίνε ζωντανούς χριστιανούς στη Νιγηρία. Αυτή τη φορά, έχει και βίντεο..

Είναι γνωστό το πρόβλημα στην Ελλάδα με τη λαθρομετανάστευση. Αυτό το πρόβλημα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν διάφορες σελίδες, για να ανεβάσουν επισκεψημότητα και να κερδίσουν από τις διαφημίσεις. Όλα τα υπόλοιπα, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Δεν έχει σημασία τι ανεβάζουμε, σημασία έχει πόσα κλικ πήραμε. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις σελίδες που το κάνουν για προπαγάνδα. Μέχρι να μαθευτεί ότι είναι ψέμα το έχουν δει χιλιάδες, και από αυτές τις χιλιάδες ένα ποσοστό δεν θα μάθει ποτέ ότι αυτό είναι ψέμα. Άπειρες φορές έτυχα σε συζητήσεις όπου, μου ανέφεραν διάφορες πλαστές ειδήσεις σαν απόδειξη. Άντε τώρα να πείσεις το συνομιλητή σου ότι όλο αυτό, είναι μια μπούρδα “αφού το είδα με τα μάτια μου το βίντεο”… βγάλε άκρη!!!!

Με την παλιά μορφή και τη φωτογραφία με τα καμένα πτώματα των χριστιανών ασχοληθήκαμε στην ανάρτηση μας με τίτλο “500 χριστιανοί κάηκαν από μουσουλμάνους στη Νιγηρία.”και μπορείτε να δείτε την ιστορία της φωτογραφίας και γιατί είναι ψέμα. Δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια αλλά… σήμερα θα ασχοληθούμε με το αποτρόπαιο βίντεο.

Το βίντεο είναι πραγματικό αλλά δεν έχει καμιά σχέση με τα όσα αναφέρει το ψεύτικο άρθρο.
Το βίντεο είναι από την Κένυα και δείχνει να καίνε ζωντανούς ανθρώπους που τους έχουν κατηγορήσει για μαγεία. Ένας σύγχρονος μεσαίωνας! Αυτοί οι ηλικιωμένοι άνθρωποι που τους καίνε ζωντανούς είναι πραγματικά χριστιανοί, και για να σας προλάβω για να μην μπείτε σε τίποτα περίεργες ιδέες, σας λέω ότι τους κατηγόρησαν για μαγεία, οι συγγενείς τους, για να τους πάρουν τη γη, που είχαν στο όνομά τους. Χριστιανοί καίνε χριστιανούς… σε ένα πανέμορφο, αγγελικά πλασμένο μεσαίωνα.Το βίντεο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ. Μεγάλη προσοχή… δεν είναι για παιδιά.

Το βίντεο το έχουν πάρει διάφορες χριστιανικές οργανώσεις και αιρέσεις, και το χρησιμοποιούν για θρησκευτική προπαγάνδα. Αυτή η χριστιανική, εισαγόμενη προπαγάνδα, μεταφράστηκε στα ελληνικά και μας το σερβίρισαν, για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω.

Δείτε την πραγματική είδηση ΕΔΩ και ΕΔΩ

Συγνώμη αν σας χάλασα το βράδυ…και εγώ χαλάστηκα. Σε αυτό τον πλανήτη ζούμε…

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοπιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.