Ποιοι είμαστε
Αρχική Έβγαλε επιτέλους το make up μετά από 2 χρόνια – HOAXHOAXES

Έβγαλε επιτέλους το make up μετά από 2 χρόνια – HOAX

25 Νοε
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Και ποιος δεν το έχει συναντήσει, σε facebook ή blogs; Μας ζάλισαν με την κοπέλα, που έβγαλε το makeup μετά από 2 χρόνια, και το δέρμα της γέρασε πρόωρα.

23000 αποτελέσματα μας έβγαλε το google…. τόσο σούπα η μπούρδα. Όλοι το παίξανε, το θέμα!

Φυσικά είναι μια μπούρδα και μισή, για λόγους αύξησης της επισκεψημότητας και like-farming.
Αλλά ας δούμε την ιστορία της φωτογραφίας.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο reddit.com από το χρήστη Munner83 για να δείξει τη δύναμη του μακιγιάζ. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες δεν έχουν κάποια σχέση και είναι μια άλλη κοπέλα. Μια έρευνα για τις φωτογραφίες του χρήστη Munner83 μας βγάζει τα παρακάτω αποτελέσματα.

Φυσικά μπορούμε να βρούμε τη φωτογραφία αυτή και την πραγματική ιστορία της σε πάρα πολλές σελίδες που ασχολούνται με το μακιγιάζ και το τι μπορείς να καταφέρεις.

Κάπου εδώ… πεθαίνει η κοπέλα που γέρασε πρόωρα, από το μακιγιάζ.

Διαβάστε περισσότερα.
http://www.makeup.com/article/ulzzang-munner83-half-made-up-face-photo/
http://www.reddit.com/r/pics/comments/nljhp/the_power_of_makeup/
http://news.yahoo.com/blogs/sideshow/makeup-reddit-user-posts-startling-photo-212024218.html

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοπιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.