Ποιοι είμαστε
Αρχική Τι είναι αυτό το ψεκαστήρι της εταιρείας Ryanair;ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Τι είναι αυτό το ψεκαστήρι της εταιρείας Ryanair;

25 Νοε
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

 

Οι φίλοι μας, πολυψεκασμένοι, (δε το λέω εγώ, ο θείος Τράγκας) έχουν απορία, τι να είναι αυτό το εξάρτημα, που μοιάζει με ακροφύσιο ψεκασμού. Έχουν δει πολλά ακροφύσια ψεκασμού και ξέρουν ότι το συγκεκριμένο είναι, κάτι τέτοιο. Ακόμη… ψάχνουν “σοβαρούς Έλληνες μηχανικούς αεροσκαφών για να τους πουν τι περίεργο ψεκαστήρι είναι αυτό. Δε τα λέω εγώ….

Μέχρι να βρείτε κάποιο σοβαρό μηχανικό, γιατί οι περισσότεροι μηχανικοί που υπάρχουν δεν είναι σοβαροί, αλλά αστείοι, να σας πούμε εμείς βρε πολυψεκασμένοι (ο θείος Τράγκας το λέει) τι είναι αυτό το ψεκαστήρι.

Αυτό το ψεκαστήρι είναι ο αισθητήρας θερμοκρασίας, εισαγωγής αέρα του κινητήρα τζετ, CFM56-7

Ο κινητήρας αυτός υπάρχει στα παρακάτω αεροσκάφη.
Boeing 737 next generation 600/-700/-800/-900
Boeing Business Jet
Και στις στρατιωτικές εκδόσεις των
Βοεινγ 737 Next-Generation

Boeing C-40 Clipper
Boeing P-8 Poseidon

Και επειδή η φωτογραφία πού έχετε δεν είναι τόσο καλή, και μπορεί να μπερδευτεί κανένας σοβαρός μηχανικός, καλύτερα να του δείξετε την παρακάτω που είναι σε καλύτερη ανάλυση.

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση του σοβαρού μηχανικού.
Ο σοβαρός μηχανικός δε ξέρω αν θα ασχοληθεί με κουταμάρες… αλλά ποτέ δε ξέρεις.

ΥΓ. Μη χάσει το πενταπόσταγμα κανένα ψεκασμό… και δε πάρει τη δόση του.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοπιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.