Ποιοι είμαστε
Αρχική Εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα – Μας ψεκάζουν οι ΑμερικάνοιΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα – Μας ψεκάζουν οι Αμερικάνοι

28 Νοε
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Άλλο ένα ψεκαστήρι ανακάλυψαν οι πολυψεκασμένοι, αλλά αυτή τη φορά, έχουν δίκιο. Αυτό μάλιστα… είναι εξάρτημα ψεκασμού.

Η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, (θες πολύ ελεύθερη ώρα για να την διαβάσεις) σε άρθρο της, στις 22 Οκτώβρη 2013, αποκάλυψε ότι “μας ψεκάζουν οι Αμερικάνοι” και είχε ως απόδειξη τη παρακάτω φωτογραφία. Αυτό το πρωτοσέλιδο πήραν οι οπαδοί της θεωρίας των ψεκασμών και το παρουσιάζουν ως τρανταχτή απόδειξη. Μόνο που υπάρχει, ένα μικρό προβληματάκι.

Η πραγματικότητα: Δεν είναι κάποιο εξάρτημα ψεκασμού που χρησιμοποιείται για τον ψεκασμό χημικών, από ένα αεροσκάφος, αλλά το μόνο χημικό που ψεκάζει είναι νερό. Αυτό είναι ένα τροποποιημένο KC – 135 , που το εξάρτημα ανεφοδιασμού έχει αντικατασταθεί με ένα ψεκαστήρα που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια λεπτή γραμμή σταγονιδίων νερού. Στόχος του αεροσκάφους αυτού, είναι να αναπαράγουν τις συνθήκες που προκαλούν συσσώρευση πάγου στα αεροσκάφη, για τις δοκιμές πτήσης . Όταν ένα αεροσκάφος πετάει μέσα από συνθήκες παγοποίησης, μπορεί να δημιουργηθεί ένα στρώμα πάγου στα φτερά.

 
Η Πολεμική Αεροπορία έχει χρησιμοποιήσει αυτό το αεροσκάφος για να ελέγξει τη σοβαρότητα της συσσώρευσης πάγου σε διάφορα αεροσκάφη, τις επιπτώσεις στην πτήση και να δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα των διαφόρων μεθόδων για τη μείωση συσσώρευσης πάγου ή την αφαίρεση του πάγου . Το αεροσκάφος δεν είναι μυστικό, ούτε και η αποστολή του. Έχει χρησιμοποιηθεί από τη NASA και άλλους πολιτικούς φορείς σε εφαρμογές που σχετίζονται με εμπορικά και πολιτικά αεροσκάφη.

Το αεροσκάφος δεν είναι το πρώτο, αυτού του είδους . Αντικατέστησε ένα παλαιότερο KC – 135A που αποσύρθηκε το 1996 και καθιστά δυνατή τη μελέτη των επιπτώσεων, των διαφορετικών συνθηκών, χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσουν θέσεις όπου υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις, και ο ψεκασμός του νερού, μπορεί να ελέγχεται και να απενεργοποιείται, Έτσι τα τεστ αυτά είναι πολύ ασφαλέστερα, με αυτόν τον τρόπο.


Κάπου εδώ προσγειώνεται και αυτό το ψεκαστικό αεροσκάφος.

Διαβάστε ακόμη.
http://www.docstoc.com/docs/47630241/Systems-Engineering-Implementation-in-the-development-of-the-Airborne

http://lessonslearned.faa.gov/ll_main.cfm?TabID=1&LLID=37&LLTypeID=10
http://contrailscience.com/wp-content/uploads/nkc-135-icing-attachmentpv1983_2688.pdf

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.