Ποιοι είμαστε
Αρχική Η…κινεζοποίηση της Ευρώπης – Εισαγωγή από κεφάλια σκύλων στην ΙταλίαHOAXES FAKE NEWS

Η…κινεζοποίηση της Ευρώπης – Εισαγωγή από κεφάλια σκύλων στην Ιταλία

1 Δεκ
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.
Ένα ακόμη ανυπόστατο τρομολαγνικό, άρθρο από τα “γνωστά” και δυστυχώς πολυπληθή site αυτού του τύπου…


Η…κινεζοποίηση της Ευρώπης έχει σαν αποτέλεσμα πέρα από τις εξισωτικές τάσεις ανάμεσα στις αμοιβές των κινέζων και των Ευρωπαίων (και ειδικότερα των Ελλήνων εργαζομένων) και την μεταφορά των διατροφικών συνηθειών του ασιατικού λαού στη γηραιά Ήπειρο.

Όπως είναι γνωστό το κρέας του σκύλου αποτελεί παραδοσιακά εκλεκτό μεζέ για τους κινέζους που όμως δεν το βρίσκουν στα κρεοπωλεία και τα ράφια των Σούπερ Μάρκετ της Ευρώπης.
Οι Κινέζοι που ζουν στην Ιταλία αποφάσισαν να ζητήσουν και επίσημα την εισαγωγή από …κεφαλάκια σκύλων με αποτέλεσμα στη γειτονική χώρα (που τρώει άλογα) να έχουν ξεσπάσει αντιδράσεις από κυνοφιλικές και γενικότερα κοινωνικούς φορείς….

…………………..
εισαγόμενη φυσικά η μούφα:

COMING TO A SUPERMARKET NEAR YOU SOON !!!!!!!!!!!!!!!Chinese have applied to start importing frozen Dog heads for their consumption, is this right and are you “OK” with it being in supermarkets?

…………..

Μια παραλλαγή του ανυπόστατου άρθρου αναφέρετε σ ένα σουπερ μαρκετ στη Νιγηρία.
Mε μια απλή αναζήτηση στο google της φωτογραφίας (που χρησιμοποιήθηκε στο ανυπόστατο άρθρο) βρήκαμε ότι η πηγή της είναι εδώ:  http://www.flickr.com/ τη δημοσίευσε κάποιος με το ψευδώνυμο shakmati.
Τι ισχυρίζεται λοιπόν αυτός?
seoul supermarket

Dog heads and meat for sale in a major supermarket in seoul, south korea (uncapitalized). You won’t see this on a korean drama. Search google to see the cruel sadistic way they kill them – they beat the dogs to death and shock them with cattle prods, because they think that killing them slowly will make the meat taste better. Don’t believe me? Youtube it.
Έβαλε μια λεζάντα η οποία λέει ότι η εικόνα απεικονίζει «πωλούνται κρέας και κεφάλια σκυλιών από μεγάλα σούπερ μάρκετ στη Σεούλ της Νότιας Κορέας . “
Οι άνθρωποι στη Νότια Κορέα και άλλες ασιατικές χώρες πράγματι τρώνε σκυλιά , αν και υπάρχουν σημαντικές παρανοήσεις σχετικά με την πρακτική.  (Σ ένα κορεατικό blog μπορείτε να διαβάσετε μια μεγάλη επεξηγηματική συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα). Το κρέας των σκυλιών επίσης τρώγεται και σ’ ορισμένες περιοχές της Νιγηρίας (Το κρέας τους θεωρείται από κάποιους Νιγηριανούς ότι θεραπεύει την ελονοσία και μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή).
Επομένως δεν θα το δείτε σύντομα στο μάρκετ της γειτονιά σας…
Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.