Θερμική κάμερα εντόπισε τον Αγιο Βασίλη στον αέρα.

3
Δε νομίζουμε ότι το πίστεψε κανείς, αλλά πρέπει να δούμε την πραγματική είδηση.

Το Βήμα προτίμησε να μην γράψει ότι η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι η φωτογραφία είναι προϊόν photoshop.

Διαβάστε:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2529260/Is-bird-Is-plane-No-Police-helicopter-spots-Santas-sleigh-reindeer-skies-Leicester.html

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
  • John Smith

    Δηλαδή δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης; Σα δε ντρέπεστε, να καταστρέφετε έτσι τα όνειρα των παιδιών!

    Πάντως θα ήθελα να μου πει κάποιος γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο, τη στιγμή που αποκλείεται να το πίστευε κανείς. Να επρόκειτο για κανένα blog της πλάκας θα το καταλάβαινα, αλλά σε ιστοσελίδα εφημερίδας;

  • Giorgos Zoulis

    Καλά η Daily Mail στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι κάτι μεταξύ Το Θέμα και ΟΚ στην Ελλάδα.

  • Έχεις πολύ δουλειά 🙂