Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!

37
Τι άλλο θα γράψουν οι αφυπνισμένοι για να μας ξυπνήσουν, αναγνώστη μου; Αλλά εμείς εκεί… τον ύπνο του δικαίου. Φυσικά τα σχόλια των αφυπνισμένων είναι τουλάχιστον για γέλια.

Ας διαβάσουμε πρώτα τη φοβερή είδηση που αυτές τις μέρες αναπαράγουν πολλές αφυπνισμένες σελίδες, αλλά και μερικοί-ές που δηλώνουν δημοσιογράφοι, αλλά μας περνάνε τουλάχιστον για ηλίθιους.
Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις.
Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: » Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλαυς τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. «Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο. Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο γαυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών οτι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!!
Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι! Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν απο των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμόν στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση απο την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θά λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά …ΠΡΟΣΟΧΉ!
 Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ

Rfiid σημαίνει «αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναί πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται απο το τσίπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!. Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!!!

Ανάληση:
Η πηγή του άρθρου είναι μια σελίδα στο facebook με τίτλο Ανεξήγητα Φαινόμενα και φυσικά οι αφυπνισμένοι το αναπαρήγαγαν χωρίς να ψάξουν τίποτα από όσα τρελά και παλαβά αναφέρει το άρθρο.


Το άρθρο αναφέρει σαν πηγή μια εφημερίδα της Ιταλίας, αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα, αφού η εφημερίδα είναι ανύπαρκτη. Δείτε την αναζήτηση στο google.

Το hoax ξεκίνησε από μια σατυρική Ιταλική σελίδα Giornale Del Corriere, και βρήκαμε πολλές Ιταλικές σελίδες που ασχοληθήκαν με τη συγκεκριμένη φάρσα.

http://bufaleuntantoalchilo.blogspot.gr/2013/12/il-microchip-obbligatorio.html
http://www.giornalettismo.com/archives/1266189/la-bufala-dei-neonati-con-il-microchip/

http://www.vitadamamma.com/86493/neonati-microchip-obbligatorio-da-maggio-2014.html
http://www.notiziario360.it/la-bufala-dei-neonati-con-il-microchip-obbligatorio/
http://www.newnotizie.it/2013/12/microchip-non-obbligatorio-per-tutti-i-neonati-da-maggio-2014-stavolta-non-e-una-bufala-e-satira/#

Στο κάτω μέρος η σελίδα αναφέρει ότι είναι σατυρική, αλλά οι αφυπνισμένοι δεν…

Όλα τα παραπάνω είναι αρκετά για την κατάρριψη της βλακείας, αλλά ας δούμε μερικά στοιχεία ακόμη.
θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία.
Το μικρότερο GPS είναι μεγέθους 4,7mm επί 4,7mm, αρκετά πιο μεγάλο από το μικροτσίπ που μας δείχνουν και χωρίς να υπολογίζουμε και τη μπαταρία. Η τεχνολογία δεν έχει φτάσει σε αυτό το μικροσκοπικό επίπεδο, το ίδιο και οι μπαταρίες, ειδικά όσες κρατάνε 2 χρόνια.
http://www.electronicsweekly.com/news/components/analogue-and-discretes/smallest-gps-receiver-from-sitimetelit-2013-12/

Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες
Η Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού (CCCP) δεν υπάρχει. Ο αρθρογράφος κάνει λογοπαίγνιο με τη σοβιετική ένωση Сою́з Сове́тских Социалисти́ческих Респу́блик

Οι φωτογραφίες του τσιπ είναι από ένα σχέδιο να κατασκευάσουν ένα ιατρικό τσιπ που μετράει τα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα των διαβητικών, ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν αιμοληψίες συνέχεια.
http://www.medgadget.com/2007/12/rfid_chip_for_continuous_glucose_monitoring.html

Όσο για την τελευταία παράγραφο που μιλάει για έλεγχο των συναισθημάτων, την πνευματική χειραγώγηση, τον έλεγχο της γονιμότητας και άλλες πολλές ηλιθιότητες, έχουμε να πούμε πως η βλακεία είναι ανίκητη.
http://www.snopes.com/politics/satire/microchip.asp

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • John Smith

  Από πού να αρχίσει κανείς;

  Από το ότι ο νους και οι σκέψεις δεν είναι κάτι που μπορεί να ελεγχθεί με ένα τσιπάκι;

  Από το ότι αν θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιον μπορούν να το κάνουν πολύ εύκολα και χωρίς τσιπάκια, όπως το έκαναν τόσον καιρό, άρα δεν χρειάζεται να τσιπάρουν κανέναν;

  Από το ότι φίλε συνωμοσιολόγε κανείς δεν ενδιαφέρεται για την προσωπική σου ζωή, άρα δεν έχει λόγο να σε παρακολουθεί;

  Ή από το ότι δεν έχουν καν λόγο να βρουν τρόπους να σε παρακολουθήσουν, αφού φροντίζεις μόνος σου να δίνεις καθημερινά αναφορά στο facebook ή όπου αλλού γράφεις για το που πήγες, τι έκανες και πως περνάς τις μέρες σου;

  Αλλά επειδή είμαι κακός θα σε τρομάξω περισσότερο: ξέρεις ότι όντως σου κάνουν πλύση εγκεφάλου; Μόνο που δεν στην κάνουν με τσιπάκια και κεραίες και ψεκασμούς και ότι άλλο φαντάζεσαι, αλλά με το να σε πείθουν ότι είσαι πολύ έξυπνος που τα ανακάλυψες όλα αυτά, και άρα δεν κινδυνεύεις να την πατήσεις όπως οι άλλοι αφού «ξέρεις να ενημερώνεσαι σωστά». Μόλις το πιστέψεις αυτό έγινες όργανό τους, αφού θα καταπίνεις αμάσητο ότι σε ταΐζουν τα «αφυπνισμένα» blogs που διαβάζεις ευλαβικά.

 • Pingback: Πάπας Φραγκίσκος: Τα RFID τσιπάκια είναι ευλογία από τον Θεό. Καταρρίπτεται | ELLINIKA HOAXES()

 • Κύριε -Κυρία συντάκτη -τρια, για πράγματα που δεν γνωρίζεις, καλό θα είναι να μιλάς με μεγαλύτερη επιφύλαξη.Δεν παίρνω το μέρος κανενός «αφυπνισμένου» αλλά ούτε και το δικό σου.Δυστυχώς,δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως έχουν τα πράγματα,οπότε καλό θα είναι να είμαστε έστω και στο ελάχιστο σκεπτικιστές και επιφυλακτικοί νομίζω…Τα σέβη μου.

 • Ζακ

  (fyi) το site υπάρχει http://www.iovivoaroma.org/notizie-de-attualita/microchip-obbligatorio-per-tutti-i-neonati-da-maggio-2014.htm και λέει ακριβώς όσα είναι μεταφρασμένα …ΌΜΩΣ ! το CCCP (comitato consultivo per il controllo della popolazione) δεν υπάρχει σαν οργανισμός ούτε έχει ποτέ συσταθεί όπως εξηγεί στο ακόλουθο link http://www.giornalettismo.com/archives/1266189/la-bufala-dei-neonati-con-il-microchip/ . Πρόκειται για μία κατασκευασμένη είδηση που απασχόλησε και την Ιταλία και μετά μας ήρθε και εδω .. Παρεμπιπτόντος αν και δεν με έπειθε με τίποτα η είδηση το έψαξα με αφορμή την έρευνα του blog σου … να ‘σαι καλά ..

 • Το να απορριπτεις τοσο απολυτα μια ειδηση ειναι το ιδιο επικινδυνο με την παραπληροφορηση που επιδιωκουν οι παραπανω σελιδες! Το ενα εφησυχαζει και το αλλο τρομοκρατει (αν το παρεις στα σοβαρα) και δεν αφηνει περιθωρια αντιδρασης. Ο τρομος προκαλει σοκ και αδρανεια. Ειναι και αυτος ενας τροπος χειραγωγησης των μαζων!
  Τιποτα ομως δεν ειναι ασπρο-μαυρο. Αυτο που θεωρουσαμε χτες επιστημονικη φαντασια, σημερα ειναι πραγματικοτητα και αυτο που θεωρουσαμε θαυμα σημερα υπαρχει επιστημονικη εξηγηση! Ακομα και οι επιστημονικες μελετες αυτοαναιρουνται σχεδον καθημερινα!
  Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι Δυνατοι, το 10% του πλανητη, εχουν την αναγκη να ελεγχουν το υπολοιπο 90% του πληθυσμου και θα το κανουν με καθε τροπ

 • Το να απορριπτεις με τοση σιγουρια και ελαφροτητα μια ειδηση, ειναι το ιδιο επικινδυνο οσο και η παραπληροφορηση! Το ενα εφησυχαζει το αλλο τρομομοκρατει αν το παρεις στα σοβαρα! Αυτο που καποτε θεωρουσαμε επιστημονικη φαντασια , σημερα ειναι πραγματικοτητα και αυτο που θεωρουσαμε θαυμα, σημερα εξηγηται επιστημονικα! Ακομα και αυτο που μας λενε σημερα οι επιστημονικες ερευνες , αυριο ανακαλυπτουν κατι αλλο που ανακαλει το προηγουμενο! τιποτα δεν ειναι ασπρο-μαυρο! Το μονο σιγουρο ειναι οτι η νεα ταξη πραγματων ειναι γεγονος και η αναγκη των διοικουντων για ελεγχο και χειραγωγηση των μαζων αρκετα μεγαλη! και ολα παρουσιαζονται να γινονται για το καλο μας! Θελει περισσοτερο ψαξιμο…
  δεν ειμαι ανωνυμη α

 • Anonymous

  η αλήθεια είναι ότι το chip υπάρχει!!! αλλά… σημαίνει Children’s Health Insurance Program (CHIP). ορίστε και το αυθεντικό κείμενο απο ‘οπου ξεκίνησε όλος ο πανικός http://www.medicaid.gov/AffordableCareAct/Affordable-Care-Act.html
  δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ακρωνύμιο όπως είναι το ΙΚΑ 🙂 🙂

 • Anonymous

  A, έτσι λοιπόν?
  Τώρα θα δεις:
  1. Αν δεν διαβάσεις τα παρακάτω Θα σου γαμήσω
  2. Η Μαρίτσα η γειτόνισά μου απατάει τον άντρα της
  3. Προχτές έφαγα ενα μπιφτέκι μούρλια!
  4. Καρατσεκαρισμένη είδηση: ο Ομπάμα κάνει ερωτικά τρίγωνα με Μπιγιονσέ και Μαντόνα με εντολή των ερπετοειδών αφεντικών τους
  5. Ola ta parapano einai alithia! Ola ta parapano einai alithia! Ola ta parapano einai alithia! Ola ta parapano einai alithia! Ola ta parapano einai alithia! Ola ta parapano einai alithia! Ola ta parapano einai alithia! Ola ta parapano einai alithia! Ola ta parapano einai alithia!
  ——–>
  (ελπίζω να μη πάρετε το σχόλιο μου στα σοβαρά, ο μόνος λόγος που το έκανα είναι, για να σκάσει έστω και ενα μικρο χαμόγελο όποιος το διαβάσει – εσείς πρώτοι από όλους. Φυσικά και δεν έχει σκοπό να στεναχωρήσει κανένα, και αν το χιούμορ μου δεν εκτιμηθεί, λυπάμαι, θα το βελτιώσω το υπόσχομαι. Δηλώνω φαν του μπλογκ σας και χαίρομαι που σας ανακάλυψα – επιτελείτε «θεάρεστο» έργο! καλή συνέχεια!

 • Παιδια, 1000 respect για τη δουλεια σας, αλλα θα παρακαλουσα αν ειναι δυνατον να απαγορεψετε τα σχολια σε ανωνυμους (φυσικα στον χωρο σας, παντα εσεις εχετε την τελευταια λεξη, και ειναι σεβαστο)… Αρκετα μας τα πρηζει το καθε αμορφωτο βλητο σχεδον παντου αλλου… Διαβαζεις κατι και αγαλλιαζει ο νους σου απο την βλακεια που εχεις δει δεξια και αριστερα, και σκεφτεσαι » ευτυχως δεν εχουν γινει ολοι ‘φυτα’ «, και μετα βλεπεις τα σχολια απο κατω και σου σηκωνεται η τριχα!
  Οποιος εχει @@ και δεν ειναι κοτα ή ρουφιανος, ας γραφει με το ονομα του επιτελους!

  • Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Μια που έθεσες το θέμα για τους ανώνυμους, σου οφείλουμε μια απάντηση. Δεν θα σταματήσουμε τα ανώνυμα σχόλια γιατί πιστεύουμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να αποφασίσει αν θέλει να φανούν τα στοιχεία του. Αυτό που άλλαξε στα σχόλια είναι οι παρακάτω κανόνες.

   Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει
   1. Απειλές και ύβρεις.
   2. Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τρίτων.
   3. Θέματα που δεν σχετίζονται με την ανάρτηση.
   4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που στέλνονται σαν πραγματικές ειδήσεις.
   5. Πολλαπλά όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
   Επίσης σας παρακαλούμε τα μηνύματα σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.

 • ωραίο άρθρο, άντε γιατί άρχισαν πάλι να μας τα πρήζουν με αυτή την παπαριά

 • Anonymous

  Αλλάξτε χρώμα στα γράμματα, βάλτε πιο σκούρο, τώρα είναι δύσκολο για διάβασμα.

 • Anonymous

  Ρε παιδια δεν μπορει να μας πει καποιος μια αποψη για το τι ισχυει βασει νομου;προσωπικα δεν με νοιάζει ποιος γραφει τι αλλα τι αληθευει.Ευχαριστω

 • Anonymous

  Eίσαι φοβερός!! Το site σου θα πρέπει να προβάλλεται στα σχολεία για να πάψουν να βγαίνουν πρόβατα τα παιδιά!

 • Anonymous

  Παιδιά μπράβο και πάλι για τη σοβαρή δουλειά που κάνετε.
  Βλέπω κάποιους σταθερούς πελάτες στη διάδοση των hoax: katohikanea, antineotaksites, defencenet, attikanea, tsantiri, κλπ. Υπάρχει ένας διαδικτυακός υπόνομος από δήθεν ενημερωτικά site που αναπαράγουν όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας για πολιτικούς λόγους (κυρίως ακροδεξιά blogs) ή απλά στο κυνήγι των κλικς. Δεδομένου ότι τα site-κλώνοι είναι άπειρα και η αναπαραγωγή γίνεται με έτοιμα scriptakia, το φαινόμενο παίρνει μορφή χιονοστιβάδας, ενώ αυτός που φτάνει σε μία σελίδα από κάποιο λινκ στα social media δεν είναι σε θέση να ελέγξει την ποιότητα της ενημέρωσης που παρέχει αφού δεν είναι τακτικός επισκεπτης.
  Εγώ αυτό που έχω να προτείνω είναι ένα point system και μία βαθμολογία/κατάταξη με βάση αυτό: π.χ. όταν ένα site είναι η πηγή του hoax 10 πόντοι, όταν το αναπαράγει απλά 6, αν κάνει διόρθωση -3, κλπ.
  Έτσι ο καθένας θα είναι ευκολότερα σε θέση να τσεκάρει την «ποιότητα» κάθε site, ενώ μπορεί να αναγκάσει και κάποιους να διασταυρώνουν λίγο περισσότερο τις ειδήσεις που αναπαράγουν μιας και ένα googlaρισμά του θα βγάζει δεύτερο αποτέλεσμα τη θέση του site στην εν λόγω κατάταξη.
  Ακόμα και να μη δουλέψει πάντως εμείς μπορούμε να περάσουμε πολύ ωραία στοιχηματίζοντας ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα (katohikanea σιγουράκι 🙂 )

 • Anonymous

  ΜΜΜ Ναι λετε πως δεν υπαρχουν τοσο μικρα τσιπ!!! Φαινετε πως δεν εχετε σκυλο ουτε εσεις ουτε καπιος από τα σαινια που συνεργαζεσται αλλιος θα ξερατε πως αφτη η τεχνολογια ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Κ’ΟΛΑς ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ,ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ( και με εντοπισμο σε περιπτοση απολιας )…..οποτε μην λεμε δα και ότι κουταμαρα θεμε απλα και μονο να φανουμε εξηνοτεροι απ’ολους οσο για μπαταριες κ λιπα είναι αυτονομα αυτά τα τσιπ φιλε ,παρομια τσιπ αν θες να τα λες η βαλβιδες η αλου ιδους ονομασιες υπαχουν ιδη και χρισμοποιουνται στο ανθροπινο σωμα εδώ και δεκαετιες οπος σε π.χ. ιδροκεφαλια η και σε άλλες ενκεφαλικες κακοσεις ….αρα μαλλον μας θεοριτε ολους εμας ηλιθιους που ξερουμε πεντε παραπανο πραγγματα …..οσο για το εάν εφτασε η όχι η επιστημη εκει περα …αστο φιλε …δεν εχεις την παραμικρη ιδεεα …εδώ πουλανε νανοκαλτσον εισε μαλον από άλλη 1000ετια ετσι

  • Έθεσες πολλά θέματα μαζί σε ένα σχόλιο και δεν φτάνει μια απάντηση στο σχόλιο. Θα σου απαντήσουμε με κανονική ανάρτηση σε όλα όσα αναφέρεις. Μόλις ανέβει η ανάρτηση θα σου απαντήσουμε με το λινκ της ανάρτησης.

  • Αρχηγέ, το τσιπάκι που έχεις βάλει στον σκύλο σου είναι απλώς ένας ανιχνεύσιμος κωδικός αναγνώρισης, δεν είναι gps. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά…

  • Anonymous

   Πεντε «παραπανο» πραγματα μπορει να ξερετε αλλα μεσα σε αυτα προφανως δεν συμπεριλαμβανεται η ορθογραφια.

  • Anonymous

   αυτο ακριβώς ήθελα να του απαντήσω….ξέρει τα πάντα εκτός από ορθογραφία….

  • Anonymous

   Μακάρι να ήσασταν Άνθρωποι και ας μη ξέρατε ορθογραφία,αλλά μόνο αυτό ξέρατε να πείτε.Και συ που ξέρεις ορθογραφία δηλαδή σε κάνει ποιο καλό άνθρωπο και ποιο έξυπνο,ναι σίγουρα. Και αν νομίζεται ότι η τεχνολογία είναι τόσο πίσω ώστε να είναι το μέγεθος το πρόβλημα μάλλον κοιμάστε λίγο όρθιοι..Συνεχίστε την ενδιαφέρουσα και δημιουργική ζωή σας και αν με το κακό έρθει το τσιπάκι θα σας δούμε τότε..Εσείς που ξέρετε ορθογραφία και μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά του gps απ τον ανιχνεύσιμο κωδικό αναγνώρισης μπορεί να γλιτώσετε μιας και είστε ποιο έξυπνοι από μας

  • Anonymous

   Διαβάζεις ένα εμπεριστατωμένο άρθρο που καταρρίπτει λέξη προς λέξη ένα -κακομεταφρασμένο- άρθρο. Μιλάει για μια ανύπαρκτη εφημερίδα, μια ανύπαρκτη επιτροπή, μία ανύπαρκτη απόφαση η οποία αν υπήρχε θα γινόταν πρωτοσέλιδο σε όλα τα σοβαρά ΜΜΕ, μία φωτογραφία που δεν έχει σχέση με το υποτιθέμενο microchip, κι εσύ για το μόνο που μιλάς είναι για το chip στον σκύλο σου και το μέγεθός του, το οποίο καμία σχέση δεν έχει με GPS ή με έλεγχο συναισθημάτων κλπ…
   Έλεος δηλαδή!!!

  • Anonymous

   Ανώνυμος κτηνίατρος εδώ.
   Το τσιπακι που έβαλες στο σκύλο σου ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΙΠΑΤΑ. Απλά όταν περάσει από πάνω του ένα scanner, τότε το scanner αυτό είναι σε θέση να αναγνωρίσει το μοναδικό αριθμό του τσιπ (λίγο πιο πολύπλοκο από αυτό αλλά και να σου το εξηγήσω μάλλον δεν θα καταλάβεις κάστανο). Ξανά: το τσιπ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΗΜΑ.
   Τώρα αν νομίζεις πως αν χάσεις το συμπαθές τετράποδό σου, θα ενεργοποιηθεί η NASA, η ESA ( European Space Agency), η Express Service, η Πυροσβεστική και ο Μπάμπης ο Σουγιάς για να το βρούνε, ή κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά ή το τσιπ το έβαλε απατεώνας που σου έλεγε ο,τι να΄ναι.
   Και μία φιλική συμβουλή για να μη γίνεσαι ρεζίλι:
   1. Γράφεις αυτό που θέλεις να ποστάρεις πρώτα στο Word
   2. Πατάς F7 (αυτόματος ορθογραφικός έλεγχος)
   3. Διορθώνεις τα ορθοφραφικά λάθη
   4. Αντιγραφή και επικόλληση του διορθωμένου κειμένου
   Γυα να μειν πωναναι τα ματακεια μα

 • Anonymous

  Αφήστε για λίγο τους εγωισμούς και σκεφθείτε όσο πιο λογικά μπορείτε.
  Όταν είναι να συμβεί κάτι τέτοιου μεγέθους, πάντα ξεκινάει ως ψίθυρος, έστω και με μορφή στοχευμένης φάρσας για να σφυγμομετρηθούν οι αντιδράσεις και να σχεδιαστεί το πώς θα το λανσάρουν καλύτερα.
  Μην φανταστεί βέβαια κανείς, ότι όταν είναι να συμβεί πράγματι κάτι τέτοιο, θα το ανακοινώσει στις ειδήσεις μια κομψή παρουσιάστρια, γιατί θα συμβεί σε ανύποπτο χρόνο.
  Όσο για το αν η εφημερίδα είναι σατυρική, δεν σημαίνει ότι εξαιρείται από την στοχευμένη, κατευθυνόμενη ενημέρωση, περνάει και αυτή τα μηνύματα που θέλει και μάλιστα με ευχάριστο και ανυποψίαστο τρόπο.
  Στους αντί-αντίνεοταξίτες δίνω απόλυτο δίκαιο για της απόψεις τους, και το τεκμηριώνω:
  Στην κοινωνία μας δεν υπάρχει συνωμοσία. Όλα είναι κρυστάλλινα και διαφανή, και οι χαρακτήρες που διαμορφώνουν την ζωή μας και αποφασίζουν για μας, είναι ντόμπρα και τίμια παιδιά, όχι δεν φταίνε αυτοί για τα προβλήματα τις κοινωνίας. Εμείς, εμείς φταίμε, φτού σε μας, ντροπή μας. Είμαστε όλοι μας «αμόρφωτη».

 • Anonymous

  σβηστε το φασιστο σαιτ σας.αμορφωτη αντινεο ταξιτες.Ασχοληθείτε με τα προβληματα της κοινωνιας και αφηστε τα συνομοσιολογικα.

  • Anonymous

   πιστεψεμε αυτο θα ειναι Το μεγαλυτερο προβλημαα της κοινωνιας που εχει υπαρξει ποτε.

 • ολα αυτα

 • ‘ολα αυτά

 • Anonymous

  Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ RESPECT MYASS…..ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ HOYAXES……ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ Κ@@@…..ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΕΙΤΕ ΟΛΟΙ….FAKE FAKE ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΝΙΩΘΩ

  • Anonymous

   Σε λάθος blog μπήκατε μάλλον. Αυτό με τους ψεκασμένους είναι δίπλα. Καληνύχτα σας.

  • Εδώ είναι το blog με τους αψέκαστους δηλαδή?Έτσι εξηγούνται οι κατσαρίδες στο μυαλό σου αδερφάκι μου….

 • Anonymous
 • RnM

  Respect απλά…

 • Ευχαριστώ που… υπάρχετε, παιδιά! Την είδηση αναμετέδωσε και το yahoo! News – Greece! Φανταστείτε για τι σαΐνια μιλάμε. Καλή χρονιά.

 • Anonymous

  Τι υσχει;;;; ολα αυτα ειναι αληθεια κ καλα θα κανουμε να ξυπνησουμε

 • Anonymous

  ΑΠ’ΤΗΝΑΛΛΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ…ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ;

 • Anonymous

  Είστε φωτεινή εξαίρεση στο διαδίκτυο, συνεχίστε έτσι. Καλή χρονιά.