Ποιοι είμαστε
Αρχική Μαθήματα φωτογραφίας για αεροψεκασμένους.FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Μαθήματα φωτογραφίας για αεροψεκασμένους.

31 Δεκ
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.
Οι αεροψεκασμένοι φίλοι μας, υποστηρίζουν ότι οι καταιγίδες και τα άσχημα καιρικά φαινόμενα, οφείλονται στους αεροψεκασμούς και στο HAARP.

Είναι τόσο μεγάλη η εμμονή τους, για να βρουν στοιχεία εκεί που δεν υπάρχουν, που μόλις δουν κανένα περίεργο συννεφάκι στον ουρανό, κατευθείαν να το συνδυάσουν με τους υποτιθέμενους αεροψεκασμούς και το HAARP. Ακόμη υποστηρίζουν ότι στην Κύπρο υπάρχει, μια μικρή εγκατάσταση HAARP. Κάτι τέτοιο, δεν ισχύει όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω λινκ.
http://krypteia1.blogspot.gr/2013/11/haarp.html

Το ίδιο συμβαίνει και μόλις δουν κάποια φωτογραφία από καταιγίδες ή συννεφάκια στον ουρανό. Παράδειγμα το παρακάτω απόκομμα, που το συνδύασαν με το ανύπαρκτο HAARP στην Κύπρο.

Η φωτογραφία δεν είναι πραγματική. Είναι συνδυασμός πολλών φωτογραφιών, σε μία. Αυτή η μέθοδος ονομάζεται Stacking Lightning Shots, και μπορείτε να δείτε πως γίνεται παρακάτω.
http://www.richardgottardo.com/how-to-photograph-lighting-a-tutorial/

Μη τρομοκρατήστε από ανυπόστατες θεωρίες, καταιγίδες και βροχές πάντα ήταν στο πρόγραμμα, και πάντα θα είναι. Ονομάζονται καιρικά φαινόμενα, και “φταίει” η φύση για αυτά.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.