ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

13
Οι οπαδοί της θεωρίας των αεροψεκασμών ξαναχτυπούν με νέες αποδείξεις.

Ας διαβάσουμε πρώτα την «είδηση» και να απολαύσουμε το βίντεο με τις αποδείξεις.

Για πρώτη φορά βίντεο με κάμερα μέσα από το αεροπλάνο που ψεκάζει δείχνει την αλήθεια.Είναι προφανές όπως φαίνεται και στο βίντεο ότι αυτό που φαίνεται να ψεκάζεται δεν βγάινει από τους κινητήρες αλλά από διάφορα μέρη του αεροσκάφους!
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Οι φοβερές αποδείξεις του βίντεο δεν είναι τίποτα περισσότερο από την απόρριψη καυσίμου (Fuel dumping) Η απόρριψη καυσίμου, είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται από αεροσκάφη σε ορισμένες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, για να ελαφρύνει το βάρος του αεροσκάφους ή τη μείωση του κινδύνου της φωτιάς.Τα αεροσκάφη έχουν δύο βασικά είδη των ορίων βάρους: το μέγιστο βάρος απογείωσης (MTOW) και το μέγιστο βάρος προσγείωσης (MLW). Το αεροσκάφος απογειώνετε με χαμηλότερο βάρος από το μέγιστο βάρος απογείωσης, καταναλώνει τα καύσιμά του στη διαδρομή και προσγειώνετε με μικρότερο βάρος από το μέγιστο βάρος προσγείωσης. Αν το αεροσκάφος απογειώνεται με μέγιστο βάρος απογείωσης και στη συνέχεια αντιμετωπίζει μια κατάσταση όπου πρέπει να επιστρέψει στο αεροδρόμιο (λόγω μηχανικών προβλημάτων ή να υπάρχει επιβάτης με ιατρικό πρόβλημα και να χρειάζεται άμεση βοήθεια), δεν θα καταναλώσει τα καύσιμα που πρέπει και το αεροσκάφος μπορεί να υπερβαίνει το μέγιστο βάρος προσγείωσης. Εάν ένα αεροσκάφος προσγειωθεί με μεγαλύτερο βάρος από το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος προσγείωσης, θα μπορούσε να πάθει δομικές ζημιές. Μία και μόνο υπέρβαρη προσγείωση θα απαιτούσε λεπτομερή επιθεώρηση του αεροσκάφους για πιθανές ζημιές. Το καύσιμο απορρίπτεται από ένα συγκεκριμένο σημείο σε κάθε πτερύγιο, συνήθως πιο κοντά στα ακροπτερύγια και πιο μακριά από τους κινητήρες.

Ας δούμε και το σχέδιο από ένα τέτοιο σύστημα απόρριψης καυσίμου από Boeing727, όπου έχουμε σημειώσει με κόκκινα βέλη τα ακροφύσια απόρριψης καυσίμου.


 
Το βίντεο που ανέβηκε στο youtube στις 7 Ιαν. 2014 είναι μια μίξη από βιντεακια που δείχνουν απόρριψη καυσίμου από αεροσκάφη. Για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία, βρήκαμε το αρχικό βίντεο από το 1ο βίντεο της μίξης.
Το αρχικό βίντεο έχει τίτλο
Fuel Dump During Flight και ανέβηκε στις 8 Ιουν 2011, όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες.

Ας δούμε και το πραγματικό βίντεο. ΕΔΩ

Μετά το 3ο λεπτό το βίντεο με τις απίστευτες αποδείξεις μας δείχνει το Evergreen 747 Supertanker, το μεγαλύτερο πυροσβεστικό αεροσκάφος στον κόσμο, που μπορεί να κάνει ρίψη 20.000 γαλόνια.


Ας δούμε και αυτό το πυροσβεστικό, ΕΔΩ

Αυτές είναι οι αποδείξεις των πολυψεκασμένων, (όπως τους αποκαλεί ο θείος Τράγκας), και τις αναρτούν συνέχεια στο facebook και σε διάφορα ψεκασμένα blogs.


Μετά φωνάζουν ότι δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Anonymous

  Ψάξτε για το «ισόθερμο μηδέν» στην ορολογία της ΠΑ. Πρόκειται για το υψόμετρο στο οποίο η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας σε συνάρτηση με τη θερμοκρασία που αναπτύσσεται λόγω των αποθηκευμένων καυσίμων στις πτέρυγες και/ή την άτρακτο του α/φους δεν διμιουργείται εξάχνωση και έτσι δεν δίνεται στίγμα σε εχθρικό παρατηρητή……

 • Anonymous

  @ Ανώνυμος 6:16

  Αυτό για να το πεις θα πρέπει να ξέρεις όλους τους αεροδιαδρόμους της πολιτικής αεροπορίας, συμπεριλαμβανομένων και όποιων έκτακτων ή εφεδρικών,, καθώς και τί κίνηση έχει ο κάθε ένας ανα πάσα στιγμή… Επειδή δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, εκ των πραγμάτων, απλά υποθέτεις ότι τα αεροσκάφη που αφήνουν «ουρά» είναι ψεκαστικά και πετάνε σε μη καθορισμένους αεροδιαδρόμους. Τα αεροσκάφη που πετάνε στον ίδιο Α/Δ σε διαφορετική χρονική στιγμή κατά την οποία οι συνθήκες δεν ευνοούν την «ουρά» απλά δεν τα παρατηρείς……

 • Anonymous

  @ Ανώνυμος 1:42

  Μπορώ να σου παραθέσω όλη την φυσική που βρίσκεται πίσω από το φυσικό φαινόμενο του κεραυνού. Δεν μπορώ να αποδείξω όμως ότι δεν υπάρχει κάποιος Θεός Δίας που είναι κρυμμένος στα σύννεφα και τον χρησιμοποιεί ως υπερόπλο. Εσύ που είσαι πεπεισμένος ότι ο κεραυνός δεν είναι κάτι φυσιολογικό, δηλαδή μια ηλεκτρική εκκενωση, αλλά ο Δίας είναι πίσω απ’όλα πρεπει να μου φέρεις αδιασειστα στοιχεία για την…. πεποίθηση σου που συγκρούεται με την επιστημονική και ήδη αποδεδειγμένη γνώση…

  Αντίστοιχα και τώρα εσείς πρέπει να φέρετε αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι η άνω φωτογραφία δεν δειχνει την καθ’όλα φυσιολογική διαδικασία απόρριψης καυσίμων αλλά τα χημικά ρίχνονται εκ του πονηρού από μια παγκόσμια συνομωσία ελέγχου συνειδήσεων……

  Το συγκεκριμένο μπλογκ, άλλα και αντίστοιχα στην παγκόσμια Μπλογκόσφαιρα δεν μπορεί να σου αποδείξει ότι δεν μας ψεκάζουν. Αυτό κανένας δεν το μπορεί. Αλλά μπορεί, και αποδεικνύει, ότι ΌΛΑ μα ¨ΟΛΑ τα στοιχεία των αεροψεκασμών είναι ψευδή και χαλκευμένα…..

 • Anonymous

  προφανώς και έχουν βγει εκτός πορείας. εξ ου και τα «αλάρμ» που βάζει ο πιλότος στα φτερά για να προειδοποιεί τους υπόλοιπους πιλότους. το προειδοποιητικό τρίγωνο δεν το βάζουν πίσω από τα αεροπλάνα, γιατί ψεκάζετε και χάνει την ταυτότητά του,νομίζοντας πως είναι φίκος σε γλάστρα. αυτό ερευνάτε ακόμη για να δωθεί λύση.

 • Anonymous

  Ανώνυμος13 Ιανουαρίου 2014 – 6:16 μ.μ.

  Έχει απαντηθεί προ πολλού, αλλά εσύ ήσουν αποχαβνομένος μπροστά στον Λιακόπουλο.

 • Anonymous

  Οκ αλλά συνήθως αυτά που φαίνονται ότι ψεκαζουν δεν πετάνε στους προκαθορισμενους αεροδιαδρομους. Αυτό Πώς το δικαιολογιτε?

  • Anonymous

   απο που και ως που δεν πεταει σε προκαθορισμενο διαδρομο? εισαι στο κοκπιτ να κοιτας τα nod? ποσα να χωρεσει το δυσμοιρο το αεροπλανακι ? καυσιμα? πολιτες? αποσκευες?

  • Anonymous

   προφανώς και έχουν βγει εκτός πορείας. εξ ου και τα «αλάρμ» που βάζει ο πιλότος στα φτερά για να προειδοποιεί τους υπόλοιπους πιλότους. το προειδοποιητικό τρίγωνο δεν το βάζουν πίσω από τα αεροπλάνα, γιατί ψεκάζετε και χάνει την ταυτότητά του,νομίζοντας πως είναι φίκος σε γλάστρα. αυτό ερευνάτε ακόμη για να δωθεί λύση.

  • Aviator

   Δεν είναι απαραίτητο πλέον τα αεροπλάνα να πετούν μέσα στους αεροδιαδρόμους. Ο Κυβερνήτης για να συντομεύσει την διαδρομή και για να εξοικομομήσει καύσιμα ,μπορεί να ζητήσει την άδεια από το Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας να εκτελέσει direct route. Τα σύγχρονα αεροσκάφη έχουν υψηλής τεχνολογίας ναυτιλιακά όργανα και πολύ συχνά εκτελούν την διαδικασία αυτή.Η συντόμευση των διαδρομών με την εκτός αεροδιαδρόμων πορεία μειώνει τον φόρτο της εναέριας κυκλοφορίας και περιορίζει τις καθυστερήσεις.

 • Anonymous

  φτανει γαμω το διαολο σας, ΦΤΑΝΕΙ!

  καμια αλλη δουλεια δεν εχετε μας τα εχετε κανει πλανητες με τους ψεκασμους σας

  ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!

 • Anonymous

  Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια αφελή ερώτηση;
  Έστω ότι ισχύουν όλα τα παραπάνω, είστε 100% σίγουροι ότι αυτό που βγαίνει είναι καύσιμο;
  Αν ναι, μπορείτε να το αποδείξετε;

  • Anonymous

   Σου δειχνει πως το αρχικο βιντεο, το αυθεντικο, εχει τιτλο fuel dump during flight. Μπορεις αν θες να πιστεψεις πως στην πραγματικοτητα δε δειχνει αυτο – ομως υπαρχει ενα μικρο προβλημα. Αυτοι που σου παρουσιαζουν το ιδιο βιντεο ως αποδειξη αεροψεκασμων, εχουν χρησιμοποιησει το ιδιο βιντεο αλλαζοντας τον τιτλο. Οποτε ειτε σου λενε ψεματα παραποιωντας ηθελημενα τα στοιχεια, ειτε βλεπουν κατι και αυτοματως αποφασιζουν, χωρις κανενα λογο, πως αυτο που δειχνει δεν ειναι αυτο που λεει. Σε καθε περιπτωση, τα στοιχεια που παρουσιαζουν ειναι παραποιημενα απο προθεση.

  • Anonymous

   Αντεπιχείρημα θρησκευτικού επιπέδου όπου η μη ύπαρξη απόδειξης του ισχυρισμού τον καθιστά δυνατό. Ένας λογικός άνθρωπος παρατηρεί γεγονότα και διατυπώνει θεωρίες βάσει των παρατηρήσεων. Ένας μη λογικός, κάνει το ανάποδο, ξεκινάει με μια θεωρία(αεροψεκασμός στην προκειμένη περίπτωση), και προσπαθεί να κολλήσει κακήν κακώς τα γεγονότα πάνω σε αυτήν. Με την ίδια λογική λοιπόν, εγώ ισχυρίζομαι ότι υπάρχουν μονόκεροι που μεταμφιέζονται σε άλογα και κυκλοφορούν ανάμεσά τους απαρατήρητα. Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ισχύει; Όχι, οπότε μπορεί και να ισχύει.