Ποιοι είμαστε
Αρχική AWACS σταματάει τον ψεκασμό για 20 δευτερόλεπτα.ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

AWACS σταματάει τον ψεκασμό για 20 δευτερόλεπτα.

19 Ιαν
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.
Εχθές λάβαμε ένα σχόλιο στην ανάρτησή μας Επιτέλους… οι επιστήμονες αυτής της χώρας, άρχισαν να μιλάνε για τους ψεκασμένους. Το σχόλιο του οπαδού της θεωρίας των αεροψεκασμών που βλέπετε παρακάτω μιλάει για την καλύτερη απόδειξη που υπάρχει σε βίντεο, ότι μας ψεκάζουν.Ας αναλύσουμε αυτή την απόδειξη για να καταλάβουμε όλοι, σε ποιες αποδείξεις στηρίζετε η θεωρεία των αεροψεκασμών

Ανάλυση:
1. Οι οπαδοί της θεωρίας των ψεκασμών ισχυρίζονται ότι οι λευκές ουρές των αεροπλάνων (contreils) θα πρέπει να χαθούν σε σύντομο χρόνο και όσες ουρές εξαπλώνονται και δεν χάνονται μετά από ένα σχετικό χρόνο (20-30 λεπτά της ώρας) είναι χημικές ουρές (chemtrails). Στο βίντεο με την τρομερή απόδειξη κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Οι ουρές των δύο αεροσκαφών εξαφανίζονται μετά από λίγα λεπτά. Δε το βρίσκετε λίγο αντιφατικό; Από τη μία να ισχυρίζονται κάτι τέτοιο και από την άλλη να λένε ότι αυτό το βίντεο είναι η καλύτερη απόδειξη για τους ψεκασμούς; Αποφασίστε τελικά.

2. Τι όμως δείχνει το βίντεο; Τα αεροσκάφη είναι του ΝΑΤΟ και το καταλαβαίνουμε από τo ξεχωριστό περίγραμμα του αεροσκάφους που πετάει από κάτω. Είναι ένα AWACS, δηλαδή ένα ιπτάμενο ραντάρ.

 

3. Γιατί πετάνε τόσο κοντά το ένα στο άλλο; Ο μοναδικός λόγος που υπάρχει για να βρεθούν δυο αεροπλάνα τόσο κοντά είναι να γίνετε ιπτάμενος ανεφοδιασμός. Το αεροσκάφος από πάνω είναι ένα ιπτάμενο τάνκερ που ανεφοδιάζει το AWACS. Φυσικά και το τάνκερ, είναι του ΝΑΤΟ.  Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πως γίνεται.


4. Γιατί σταματάει για 20 δεύτερα η λευκή ουρά του
AWACS; Όταν ένας ανεφοδιασμός τελειώσει, το αεροσκάφος που ανεφοδιάστηκε πρέπει να απομακρυνθεί από το ιπτάμενο τάνκερ. Έτσι χαμηλώνει τους κινητήρες του στο ρελαντί, και μειώνεται η ταχύτητα του και το ύψος που πετάει. Αφού απομακρυνθεί από το τάνκερ αλλάζει πορεία και επαναφέρει την ισχύ των κινητήρων. Στο βίντεο καταλαβαίνουμε ότι ο αέρας που πετάνε τα δύο αεροσκάφη δεν είναι τόσο πολύ κορεσμένος από υγρασία γιατί οι λευκές ουρές τους χάνονται σε πολύ σύντομο χρόνο. Είναι φυσιολογικό να εξαφανίζονται οι λευκές ουρές όταν ένα αεροσκάφος χαμηλώνει την ισχύ των κινητήρων του στο ρελαντί, κάτω από τις συγκεκριμένες ατμοσφαιρικές συνθήκες. Ακριβός αυτό μας δείχνει το βίντεο με την τρομερή απόδειξη για την ύπαρξη των αεροψεκασμών.

5. Το βίντεο είναι από το Edewecht της Γερμανίας και αρκετά κοντά για τα αεροπορικά μέτρα στο Geilenkirchen που βρίσκετε η αεροπορική βάση Ε-3Α των AWACS

Για να καταλάβουμε όλοι τις τρομερές αποδείξεις και το πόσο τις ερευνούν οι πολυψεκασμένοι (όπως τους ονομάζει ο θείος Τράγκας) οπαδοί της θεωρίας.

Μετά φωνάζουν, γιατί δεν τους παίρνουν στα σοβαρά. Σοβαρευτείτε πρώτα και μετά το ξαναβλέπουμε. Οι αεροψεκασμοί δεν είναι θρησκεία, για να πιστεύεις χωρίς αποδείξεις μόνο με φωτογραφίες άθλιας ανάλυσης και βιντεάκια στο youtube.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.