ΠΛΟΙΟ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

In Fake news, Hoax, True stories, Γκάφες, Την πάτησα by Θοδωρής Δανιηλίδης2 Comments

Ακόμη μια τρομερή είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου στις τελευταίες μέρες. Ένα πλοίο καρφώνεται στη στεριά στη Τουρκία και το βλέπουμε σε βίντεο.

Μόνο που το πλοίο δεν είναι στη Τουρκία, αλλά στο Πακιστάν. Το πλοίο πάει για διάλυση – ανακύκλωση και με αυτό τον τρόπο το βγάζουν στη στεριά. Ούτε λιμάνια, ούτε πανικός, ούτε ατύχημα. Δεν έκαναν τον κόπο να διαβάσουν την εξήγηση στο βίντεο. Δείτε ΕΔΩ

Το θέμα ξεκίνησε από το Ποντίκι στις 23 Ιαν, και μιλάει για Λιμάνι στην Τουρκία και τον πανικό που προκάλεσε. Δείτε την είδηση ΕΔΩ

Στη στεριά «καρφώθηκε» πλοίο που έμπαινε σε λιμάνι της Τουρκίας


Ο πλοίαρχος δεν κατάφερε να το δέσει, με αποτέλεσμα το πλοίο να σφηνωθεί ανάμεσα σε δυο πλοία όπως φαίνεται στο βίντεο και να περάσει στη στεριά, προκαλώντας πανικό.

Και ακολούθησαν οι υπόλοιποι.

  • Anonymous

    Σωστό. Το πλοίο Ostend Spirit είναι ferry boat και όχι bulk carrier. Προφανώς το σχόλιο στο youtube αφορά κάποιο άλλο πλοίο. Στο link παρακάτω υπάρχει η βιντεοσκόπηση από τη γέφυρα του πλοίου όπου φαίνεται οτι η προσγειάλωση του πλοίου έγινε με μεγάλη επιτυχία. Αυτός είναι τρόπος που »βγάζουν» τα πλοία στα διαλυτήρια (beaching) και φυσικά πρόκειται για αμμώδη ακτή και όχι τσιμεντένιο προβλήτα. Ψιλά γράμματα όμως για τα »έγκυρα δημοσιογραφικά» sites μας.

    http://www.liveleak.com/view?i=55d_1384816686

    Κούλης

  • Το πλοίο λέγεται Ostend Spirit και πήγε προς Διάλυση στην Aliaga της Τουρκιας,οπου και υπαρχουν διαλυτηρια