Προσοχή στα «κουκλάκια-ιερείς»

7
Κυκλοφορεί από χθες σε διάφορες χριστιανικές και μη, σελίδες.

Του Κώστα Ζαφειρίου- Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ierovima.gr, που (ευτυχώς) δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάποιοι ετοιμάζονται να «ρίξουν» στην ελληνική αγορά «κουκλάκια-ιερείς», όπως αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες και τα οποία θα συνοδεύονται από το εξής… σλόγκαν: «Για να έχετε πάντα μαζί σας την ευλογία Του».
Οι επίδοξοι «έμποροι» και εμπνευστές αυτής της νέας…μόδας ευελπιστούν να αποκτήσουν πελάτες παιδιά!
Επειδή οι καιροί είναι επικίνδυνοι και όλα είναι πιθανά, ας είμαστε όλοι προσεκτικοί.
Φυσικά το hoax δεν έχει καμιά πληροφορία για το ποιοι σκέπτονται να τα κυκλοφορήσουν και πότε στην αγορά, αλλά και τι είναι αυτό που πρέπει να προσέχουμε. Λες να είναι ο σατανάς μεταμφιεσμένος;

Ο Κώστας Ζαφειρίου και το ierovima.gr μας τονίζουν ότι οι αποκλειστικές πληροφορίες ευτυχώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Τότε γιατί ανεβάσατε φαρδιά πλατιά την ανάρτηση; Μήπως για να γίνει ντόρος;
Γιατί δεν μας δίνετε αυτές τις αποκλειστικές πληροφορίες; Τις φωτογραφίες που τις βρήκατε; Μπούρδες και μάλιστα νηστίσιμες, νερόβραστες χωρίς λάδι.

Κρατήστε τις αποκλειστικές πληροφορίες σας, εμείς έχουμε τις δικές μας.
Τσιμπήσανε τρεις φωτογραφίες από το ebay, γράψανε και μια μπούρδα, και να το νέο hoax, ζεστό, ζεστό, μόλις βγήκε από το φούρνο. Τρεχάτε Χριστιανοί…. λίγα κομμάτια μείνανε.

Εμένα όμως μου άρεσε περισσότερο η παρακάτω κούκλα. Αυτό το ηλεκτρίκ μιζανπλί τα σπάει κανονικά. Ο έμπορος που θα τα φέρει στην Ελλάδα θα ξεπουλήσει σε μερικές ώρες.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • giorgaros

  Θελω επειγοντως το λινκ με τον παπα-ευχουλη. Θα το κανω δωρο σε μια «αφυπνισμενη» φιλη μου που κατα πινει αμασητα ολα τα hoax

 • John Smith

  Πάντα με συγκινούσαν αυτές οι «ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες» από μυστικές πηγές που δεν μπορούμε εμείς οι κοινοί θνητοί να διασταυρώσουμε. Στοίχημα ότι ξέρω πως γράφτηκε το συγκεκριμένο άρθρο:

  «Ρε Κώστα, κοίτα τι βρήκα! Κούκλες-ιερείς!»
  «Όπα, μου έδωσες ιδέα για άρθρο! Θα τους κατηγορήσουμε ότι θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα με αυτές τις κούκλες.»
  «Ναι, αλλά πώς θα τους πείσεις; Τι το κακό έχει μια τέτοια κούκλα;»
  «Εεε… για να δούμε παρακάτω… για κοίτα, κούκλα-ευχούλης! Ότι χρειαζόμαστε!»
  «Αλλά ο ευχούλης δεν είναι ντυμένος σαν ορθόδοξος ιερέας.»
  «Έλα τώρα, τι ορθόδοξος τι παπικός, αρκεί που μοιάζουν. Ποιος θα το προσέξει;»

 • Pred@tor
  • PRED@TOR

   Από ότι είδα έκανες την σχετική έρευνα…. Το είδα ότι η αρχική πηγή είναι το κουλούρι αλλά δεν ήξερα ότι γράφουν μόνο σατυρικά κείμενα στο συγκεκριμένο blog. Που μπορούμε να σου στέλνουμε σχετικά θέματα?? Υπάρχεια κάποιο mail η να σου στέλνουμε κάτω από κάποιο θέμα που έχεις ανοίξει?? Καλή συνέχεια!

  • Μπορείς στη σελίδα του fb η στο email info@ellinikahoaxes.gr ή στη φόρμα επικοινωνίας στη πλαϊνή στήλη.

 • Θα ξηλωθώ σαράντα ολάκερα ντάλλαρς στο e-bay για να αγοράσω αυτήν τη βλακεία;;;; Δε νοικιάζω καλύτερα κανονικό παπά, πέτσινο, να έχω την ευλογία Του;

  • Anonymous

   το έπιασες το νόημα εσύ..!!!