Δείτε τη έπαθε μια μαθήτρια εξαιτίας αυτού του αισχρού τατουάζ

In Fake news, Hoax, Αθλιότητες, Γκάφες, Την πάτησα, Φάρσες by Θοδωρής Δανιηλίδης1 Comment

Η ιστορία είναι γνωστή, βρίσκουμε μια περίεργη φωτογραφία, φανταζόμαστε και μια ιστορία και το κάνουμε ανάρτηση. Όσο πιο περίεργη είναι η φωτογραφία και η ιστορία, τόσο πιο πιασάρικη είναι και η ανάρτηση και ανεβαίνει η επισκεψημοτητα στη σελίδα και φυσικά τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε την παρακάτω ιστορία.
Της χρονιάς της έφαγε μια μαθήτρια από την Αθηνά  από τον πάτερα της μόλις είδε το κρυφό τατουάζ που έκανε η κόρη του στο μπούτι. Η κοπέλα μελανιασμένη από το πολύ ξύλο δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό και ούτε δείχνει διατεθειμένη να το σβήσει μιας και καμαρώνει για το σχέδιο που έκανε.
Αξιοσημείωτο είναι πως ούτε το αγόρι της έχει πρόβλημα.
Την φώτο την ανέβασε η ίδια στο facebook

Έχω εντυπωσιαστεί από την ιστορία και το θράσος της κοπέλας αλλά ας μη το παιδεύω άλλο, δεν έχω και πολύ χρόνο.

Τη φωτογραφία την πήραν από τη www.huffingtonpost.com ή αν δεν την πήραν από εκεί τότε από κάποια σελίδα που αναπαρήγαγε το άρθρο της, όπως τη olathessaloniki.com που είχε το θέμα αυτό πέρσι το καλοκαίρι. Που να ψάχνεις πραγματικές ειδήσεις, όταν μπορείς να κάνεις τις δικές σου.

Φυσικά ένα τόσο πιασάρικο θέμα θα κάνει τρελές γυροβολιές, και ήδη άρχισε τη βόλτα του όπως βλέπουμε στα παρακάτω αποκόμματα. Φυσικά περιμένουμε και τις ανάλογες σάλτσες σε κάθε νέα αναπαραγωγή, όπως ακριβώς στην ανάρτηση του contraseolous που άρχισαν τα σχόλια για το αγρόκτημα του παππού στο χωριό. Πανηγύρια…

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.