Λεμόνι και σόδα 1000 φορές πιο ισχυρή απο την χημειοθεραπεία

38
Άλλη μία θεραπεία για τον καρκίνο και ακόμη ένα hoax που κυκλοφορεί σε σελίδες του εξωτερικού μεταφράστηκε, τροποποιήθηκε και αναρτήθηκε από ελληνικές σελίδες.

Αρχικά το hoax που κυκλοφόρησε με email και ψευδός φαίνεται να προέρχεται από το Institute of Health Sciences και όπως μπορείτε να δείτε, στην αρχική του μορφή δεν υπήρχε αναφορά για μαγειρική σόδα. Όμως το μύνημα δεν προέρχετε από το Institute of Health Sciences και υπάρχει σχετική διάψευση για το email.

The email and information in question did not come from the Health Sciences Institute. Whoever started this scam email did use some of our published material – which had nothing to do with lemons in any way – and inserted the information about lemons. It is erroneous and has caused us a great deal of trouble. However, most troubling is that it is giving false or un-tested medical advice to people suffering with cancer. Perhaps citrus fruits have some anti-cancer properties or perhaps they don’t (I’m not qualified to speak on that), but the one thing I know for certain is the provided “source” of this information – the Health Sciences Institute – did NOT publish this information. We had nothing to do with this email or the information it contains. 

Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που δείχνουν ότι τα εσπεριδοειδή έχουν πραγματικές αντικαρκινικές δυνατότητες, όπως ΕΔΩ Ωστόσο, το μήνυμα διογκώνει σημαντικά τις δυνατότητες του λεμονιού ως θεραπεία του καρκίνου, περιέχει ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες και δεν προέρχεται από κάποια αξιόπιστη ιατρική ή επιστημονική πηγή. Ο ισχυρισμός ότι το λεμόνι είναι αποδεδειγμένη θεραπεία κατά των καρκίνων όλων των τύπων είναι ανακριβής και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι το λεμόνι είναι μία εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές θεραπείες, όπως η χημειοθεραπεία και ακόμη περισσότερο να ισχυριστούμε πως είναι 1000 φορές, ισχυρότερη θεραπεία.


Η μαγειρική σόδα, προστέθηκε στο αρχικό email, πιθανότατα από κάποιον που διάβασε για τις θεραπείες του ιατρού Tulio Simoncini που «θεράπευε» τον καρκίνο με ενέσεις μαγειρικής σόδας και του έχει αφαιρεθεί η ιατρική άδεια από το 2003. Διαβάστε για τον Tulio Simoncini ΕΔΩ.
 
Οι συμβουλές για την υγεία πρέπει να είναι έγκυρες, ακριβείς, από αξιόπιστες ιατρικές πηγές και όχι από ψεύτικα email. Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα να ρωτάτε πάντα τον ιατρό σας και να μην εμπιστεύεστε διάφορες αναρτήσεις.

Διαβάστε σχετικά:
http://urbanlegends.about.com/od/medical/a/Lemons-And-Cancer.htm
http://www.snopes.com/medical/disease/lemons.asp
http://www.hoax-slayer.com/lemon-cancer-cells.shtm

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Γιατί το άρθρο για τον τσαρλατανο Simoncini, όταν κάνω κλικ στο Εδώ, δεν υπάρχει στο μπλογκ της Κρυπτεια; Και γιατί δε βρίσκω στα ελληνικαχοαξες εκείνο το άρθρο με τη φωτογραφία του;

 • ελπις

  καλησπερα,ηθελα να ρωτησω τρωγατε ολο το λεμονι η τον χυμο?εχω τον συζηγο μου με καρκινο και μας συστησαν το λεμονι και θελουμε να το ξεκινησουμε,ευχαριστω.

  • Σας <>; Ποιοι ακριβώς; Τι ειδικότητας άνθρωποι;

 • Xristianos Orthodoxos

  ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ ΜΗ ΕΧΟΥΣΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΧΕΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

 • Anonymous

  Είθε να βοηθήσει ο Θεός τα φάρμακα που κρύβουν να γίνουν προσβάσιμα για να σταματήσουν τα βάσανα και οι θυσίες των αρρώστων στο βωμό του χρήματος.

 • Ευχαριστώ ΟΤΤΟ ΚΑΝ. Απλά πλέον με τα τόσα που βλέπω αρχίζω να γίνομαι καχύποπτη.

 • Anonymous

  Οι λογοκριτές του δογματισμού είναι οι χειρότεροι καμουφλαρισμένοι δογματικοί. Έχουμε λοιπόν μία νέα θρησκεία που λέγεται επιστημονική κοινότητα και νέες ιερές εξετάσεις σε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει τις επίσημες θεραπείες (που εντελώς τυχαία συμβαίνει να αποφέρουν δις από τα δηλητήρια που ονομάζουν φάρμακα). Τόσα σκάνδαλα με φάρμακα, με θανάτους, με λάθη αλλά η πίστη στους νέους σωτήρες καλά κρατάει. Εσείς συνεχίστε να εμβολιάζετε τα παιδιά σας, να παίρνετε αντιπυρετικά και αντιβιώσεις, να κάνετε χημειοθεραπείες κι αφήστε εμάς τους ανίδεους να ακολουθούμε τις συνταγές του Ιπποκράτη και όλων των πατέρων της πραγματικής ιατρικής κι όχι της μπίζνας της νέας εποχής… Όπως πολύ ωραία είπε κι ένας γνωστός επιστήμονας ότι έχουμε ηλικιωμένους πλέον με στύση αλλά χωρίς να θυμούνται την χρησιμότητά της. Ή τις εξυπνάδες περί αύξησης των ορίων ηλικίας! Και διαβάζεις μετά ιστορικούς πριν από 2500 χρόνια να καταγράφουν ηλικίες όπως οι σύγχρονες! Ο Σωκράτης πέθανε από κώνειο στα 71, ο Πλάτωνας στα 80, Ιππποκράτης στα 83 και με σώας τας φρένας κύριοι και φιλοσοφώντας. Σήμερα όποιος περάσει τα 60 – αν τα περάσει – τον σέρνουν στα νοσοκομεία και τον βασανίζουν μέχρι να καταλήξει…

  • nik1976

   Η επιστήμη ως νέα θρησκεία???? Εντελώς πατάτα!!! Ιερά εξέταση?? Άσε που δεν θυμάμαι να καταδικάστηκε κανείς για αμφισβήτηση της επιστήμης, όταν υπάρχει θέμα υγείας απευθύνεσαι σε γιατρό τι να κάνουμε! Έκαστος στο είδος του!!!! Τι λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι γιατροί είναι να αντιμετωπίζουν ειρωνικά τους τσαρλατανισμούς. Από εκεί και πέρα η κοινωνία πρέπει να οδηγήσει όλους αυτούς στην δικαιοσύνη για έκθεση σε κίνδυνο.
   Όσο για το τελευταίο, πάντα υπήρχαν άνθρωποι που ζούσαν πολλά χρόνια αλλά το προσδόκιμο ζωής ήταν χαμηλό ακόμα και σε περιόδους ειρήνης. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα παραδείγματα και μάλιστα αυτοκρατόρων που πέθαναν από ασθένειες που σήμερα εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται με απλά μέσα. Και δεν αναφέρομαι καν στην πανώλη που χωρίς τα εμβόλια ακόμα θα θέριζε τον κόσμο!!

 • Anonymous

  ΜΕ ΣΟΔΑ Κ ΛΕΜΟΝΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΔΩΣΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ….ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ Κ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ…ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ Κ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ Κ ΜΑΝΑ ΜΙΑΣ ΚΟΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Μ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  • Anonymous

   Κι εγώ είχα καθολικό καρκίνο του ήπατος με μετάσταση στα οστά του κάτω μεταταρσίου και αστροκύτωμα του παγκρέατος. Οι γιατροί μου έδιναν τρείς μήνες ζωή χωρίς χημειοθεραπεία και τέσσερεις με χημειοθεραπεία. Προτίμησα να αυτοθεραπευθώ με λεμόνι, σόδα, μέλι και τις προσευχές του γέροντά μου Παρθένιου, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι είχα ευλογία να θεραπευθώ μόνος μου. Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι το λεμόνι με σόδα θεραπεύει τον καρκίνο καθώς είμαι απόλυτα υγιής και πατέρας ενός παιδιού. Λησμόνησα να σας πω ότι υπήρξα ομοφυλόφιλος και η αποτοξίνωση με λεμόνι και σόδα αφαίρεσε τις θηλυπρεπείς τοξίνες από τον οργανισμό μου και ξαναβρήκα τον ανδρισμό μου, ενώ μου ξαναφύτρωσαν και τρίχες στην απαρχή φαλάκρας.
   Ντροπή σας που αποτρέπετε τους ασθενείς σας από το να βρουν την υγεία τους με φυσικές μεθόδους και τη βοήθεια του Θεού.

 • afiste epitelous isixoun osoun nomizoun pws exoyn mia elpida….sebasmos stis toses psixes pou exoun xathei kai se aytes pou prokite na xathoun…..kai sebasmos stis oikogenies pou menoun piso kai ponane…..dinete pseftikes elpides….kai pseftika oneira…….an itan ola toso apla pragmatika….tha eixe brethei lisi…..ksekolate lipon kai anebaste kati allo….

 • Το hoax της υπόθεση είναι στη σόδα. Η βιταμίνη C όντως βοηθάει, αλλά μιλάμε για μεγάλες ποσότητες, με ενδοφλέβια χορήγηση και πάντα παράλληλα με τη χημειοθεραπεία. http://www.bbc.com/news/health-26038460

 • Anonymous

  Μερικές φορές, η ιδέα και μόνον πως μπορείς να θεραπευτείς από κάτι όπως ένα λεμόνι, έχει …μεγάλη επιτυχία. Γιατί η θεραπεία έχει άμεση σχέση με τη θέληση. Βλέπουμε τι γίνεται με τα placebo φάρμακα, μόνο και μόνο γιατί οι ασθενείς πιστεύουν πως θα γιατρευτούν…

 • Anonymous

  Οπότε γιατί τόση φασαρία να το βγάλουν ψέμα ? τι φοβούνται? μπας και γιατρευτεί κανένας ?

 • Anonymous

  http://www.proionta-tis-fisis.info/lemoni-10-000-fores-pio-ishyro-apo-tin-himeiotherapia.html

  και μέσα λέει και πηγή που δημοσίευσε την έρευνα και σου λέει αν είναι έγκυρη και λέει και τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να μην θεωρείς ότι με το λεμόνι θα σωθείς..ωστόσο το αν ισχύει ή όχι δεν θα το πεις εσύ και άλλα 2-3 μη συνωμοσιολογικά μπλογκ!!το αν μια μαλακία σε ένα site διογκωθεί και ξεχειλώσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει δόση αλήθειας..σίγουρα η υπερβολή στον τίτλο «σκοτώνει» αλλά και οι αβανταδόροι σου επίσης σκοτώνουν με τις παρωπίδες που φοράνε..!

 • Anonymous

  Δεν θέλω να υποστηρίξω την θεραπεία με λεμόνι ή σόδα, αλλά μια ζωή που εργάζομαι στα νοσοκομεία διαπίστωσα ότι με χημειοθεραπείες δεν σώθηκε κανείς. Απλά παρατείνουν το μαρτύριο κάποιους μήνες. Επομένως ο καθένας μπορεί να προτείνει μεθόδους οι οποίες έχουν τα ίδια ή ίσως και καλύτερα αποτελέσματα από τις χημειοθεραπείες (δεν θα έχουν κέρδος όμως οι εταιρείες!!!)

 • Anonymous

  http://www.corfuland.gr/el/diafora/kerkyra/thaymasti-martyria-eidame-ton-agio-spyridona.html

  Εχει ξεφυγει το πράγμα.. Και το ποσταρουν ανθρωποι που (νομιζουμε οτι) ειναι λογικοι

 • Ότι οι χημειοθεραπείες κ οι ακτινοθεραπείες ενέχουν κινδύνους είναι σίγουρο. Κ υπάρχουν περιπτώσεις που περισσότερη ζημιά θα κάνουν παρά καλό. Τίποτα δεν είναι μαύρο ή άσπρο, οπότε ανάλογα με την περίπτωση οι γιατροί συνιστούν κ την ανάλογη θεραπεία.
  Τέτοια ματζούνια όμως με λεμόνια κ μέλια κ βότανα, αν όχι ζημιά με το να καθυστερούν τη σοβαρή θεραπεία, σίγουρα δεν κάνουν τπτ.
  Κ όσο για το αν οι γιατροί συνιστούν τις χημειοθεραπείες κλπ, αν ο οργανισμός κ η κατάσταση του ασθενούς τις σηκώνουν, τις συνιστούν χωρίς δεύτερη κουβέντα, μιλάω εκ πείρας. Όλα τα άλλα είναι λόγια.
  @Dr. NoNoNo!
  Είναι φοβερό πως υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες κ άλλες μαλ…κίες αλλά απορρίπτουν κ την παραδοσιακή ιατρική κ τα φάρμακά της συλλήβδην. Ποιό Μεσαίωνα; Εδώ μιλάμε για φρικτό σκοταδισμό

  • Anonymous

   και το να αγιοποιείται όμως η χημειοθεραπεία είναι το ίδιο μεσαιωνική αντίληψη όπως το να θεωρείς ότι με σόδα και λεμόνι θεραπεύεται ο καρκίνος….

  • Πώς σού’ρθε αυτό; Ποιός μίλησε για αγιοποίηση;! Διάβασε ξανά το σχόλιό μου κ θα δεις ότι μιλάω για χρήση της χημειοθεραπείας υπό όρους. Οι θεραπείες κ τα φάρμακα είναι ΕΡΓΑΛΕΙΑ, που σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε αυτά που πρέπει, όταν πρέπει, όσο πρέπει, στη δόση που πρέπει κ για όσο πρέπει.
   Αν τώρα εννοείς ότι υπάρχουν γιατροί που επιβάλλουν συγκεκριμμένα πράγματα κ καταστάσεις με στόχο να βγάλουν λεφτά, τότε ανοίγουμε άλλο κεφάλαιο άσχετο με την αποτελεσματικότητα των θεραπειών κ μιλάμε για ανάξιους γιατρούς κ κακούς επαγγελματίες. Ναι, πρέπει κ αυτοί να ζήσουν αλλά με το σώμα μας κ την υγεία μας δεν παίζουμε.

 • Anonymous

  Το μόνο βέβαιο είναι πως η δεισιδαιμονία, ο κομπογιανιτισμός και η φημολογία που προκαλεί η έλλειψη επιστημονικής γνώσης συνεχίζεται από το Μεσαίωνα ως τις μέρες μας.
  Οι ίδιοι οι ιατροί όταν τους ρωτάς συμφωνούν: Η συνωμοσιολογία ορισμένων ανθρώπων είναι ανίατη.
  Dr. NoNoNo!

 • Anonymous

  το μονο βέβαιο είαναι πως η χεημειοθεραπεία που συστήνει ο γιατρός κατά την προτροπή του αρθρογράφου έχει 2-3% επιτυχία ήτοι 97-98% αποτυχία απο τα επίσημα νοσοκομειακά δελτία παγκοσμίως. Οι ιίδιοι οι ιατροί όταν αρρωσταίνουν οι συγγενείς τους ΔΕΝ την συστήνουν. Τα συμπεράσματα δικά σας

  • Anonymous

   πρώτον τα ποσοστά που λες τα έβγαλες από το κεφάλι σου. δεύτερον όταν πάθεις καρκίνο φάε λεμόνια για να μας απαλλάξεις από την ηλιθιότητα σου

  • Αποτυχία σε τι πραγμα ακριβώς? Στη θεραπεία των καρκίνων? Σιγουρα. Το θεμα ειναι να ζήσει ο ασθενής το δυνατόν περισσότερο και το δυνατόν αξιοπρεπως. Αλλά τι σου λέω τωρα κ. Ολιστικε θεραπευτη… ψιλά γραμματα, δως του ένα μαντζουνι κι έγιανε. Ποιοι γιατροι δε συστήνουν χημιοθεραπεια? Στέργιος

  • Anonymous

   το θέμα είναι να θεραπευτεί ο ασθενής και όχι να παρατείνεις το μαρτύριο του επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τον οργανισμό ο οποίος βρίσκεται σε ανοσοκαταστολή έτσι κι αλλιώς….οπότε κ. Ιατρέ επιστήμονα έξυπνε μάντεψε..δίνοντας του περισσότερα χημικά αντί να τον αποτοξινώσεις από αυτά μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα έχεις..απλή λογική..μην κάνεις τον έξυπνο γιατί δεν είσαι όταν πετάς τέτοιες μαλακίες απλά επειδή έτσι σου έμαθαν τόσα χρόνια..τα στοιχεία που έδωσε πιο πάνω ο άλλος μπορεί να είναι πλασματικά δεν απέχουν όμως πολύ από την πραγματικότητα..οι χημειοθεραπείες δεν θεραπεύουν επομένως είναι άστοχο να το λες θεραπεία..καλό είναι να ακούμε και λίγο τις καμπάνες γύρω μας και όχι επειδή ένα μπλογκ έβγαλε ένα hoax για το λεμόνι και την σόδα σημαίνει ότι ξέρει για τον καρκίνο και το αν θεραπεύεται..οπότε βγάλε τις παρωπίδες και μάθε να έχεις κριτική σκέψη και όχι κρητική ρακί..!

  • «τοξίνες», «χημικά», «αποτοξίνωση» τυπική περίπτωση ανθρώπου που δεν καταλαβαίνει πολύ βασικά πράγματα για το πως δουλεύει ένας οργανισμός. Ξέρεις κάτι που δεν είναι «χημικό»? Το τάδε μόριο π.χ. υπάρχει σε δύο μορφές? Μία «φυσική» και μία «χημική»? Και δεν είμαι γιατρός, κι ακριβώς επειδή δεν είμαι «ακούω τι μου λεν τόσα χρόνια», μιας και ακολουθώντας την επιστημονική μέθοδο, δεν πεθαίνουμε στα 30 και στα 40 από απλές μολύνσεις. Τέλος δε με πειράζει να μου λέει κάποιος να «μη λέω μαλακίες», αρκεί να γράφει ΕΠΩΝΥΜΑ.

  • Anonymous

   πρώτον επειδή είσαι γραμμένος σαν Στεργιος Τάσιος δεν σημαίνει ότι είσαι αυτός και στην τελική ποιος είναι ο Στεργιος Τάσιος..δεν τον ξέρω,επομένως το επώνυμα που βαυκαλίζεσαι δεν παίζει στο ίντερνετ επειδή έβαλες ένα username..το κατάλαβες αυτό?
   πάμε στις τοξίνες και στην αποτοξίνωση την οποία εσύ φαντάζομαι την κάνεις παίρνοντας ένα κουτί φάρμακα?όταν στον οργανισμό συσσωρευτούν τοξίνες και το περιβάλλον μετατραπεί από αλκαλικό σε όξινο αναπτύσσεται ο καρκίνος..δεν έχει αναπτυχθεί ποτέ καρκίνος σε αλκαλικό περιβάλλον..αν εσύ δεν αλλάξεις το περιβάλλον από όξινο σε αλκαλικό,όσες χημειοθεραπείες και να κάνεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο..αλλά γιατί να το μάθεις αυτό?!οι γιατροί σου είπανε χημειοθεραπείες και φάρμακα αυτό να κάνεις γιατί στο είπανε..αλλά κάνε και κάτι μόνος σου για τον εαυτό σου..και μερικά πράγματα δοκίμασε τα και ας μην είναι πιστοποιημένη ιατρική..ξέρεις πριν εφευρεθούν τα φάρμακα το φαρμακείο ήταν η φύση..ξαφνικά τα φάρμακα πλέον πρέπει να βρίσκονται σε κουτάκια σε σειρές των 8 η των 12 χαπιών??!!και αν πιστεύεις ότι η διατροφή δεν έχει το μερίδιο ευθύνης στον καρκίνο τότε είσαι σίγουρα ημιμαθής που είναι χειρότερο από την αμάθεια..και έτσι για την επωνυμία του πράγματος
   Καραμήτρογλου Ανέστης..αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!

  • «δεν έχει αναπτυχθεί ποτέ καρκίνος σε αλκαλικό περιβάλλον». Θες να μας πεις τι σημαίνει αυτό; Το Ph είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι εκφράζει; Και το Ph ποιανού πράγματος; Του αίματος; Του σάλιου; Των ούρων; Και ποιανού καρκίνου από όλους; Στοιχεία για να στηρίξεις αυτά που λες έχεις; Και πριν εφευρεθούν τα διαβολικά φάρμακα ο κόσμος πέθαινε στα 40. Υ.Γ. Ποιος μίλησε για τη διατροφή?

  • Anonymous

   ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!
   ΑΝΩΝΥΜΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 • Εμπρός για Φάντα λοιπόν!!! Ζω για την ημέρα που θα κυκλοφορήσει απάτη με αντικαρκινικό κέικ σοκολάτας.
  Το κορυφαίο είναι η φρικτή ασυνταξία που προκύπτει απ’την αυτόματη μετάφραση κ βγάζει μάτι.

 • Όχι μία, όχι δύο, χίλιες φορές κιόλας. Πόσο ευκολόπιστος μπορείς να είσαι;

 • https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1546448_708748862479057_568931472_n.jpg

  μου βρωμάει hoax. για ρίξτε το μια ματιά.

  • Anonymous

   δεν ειναι hoax ειναι πραγματικο οταν τηα ωαλεισ δευτερη φορα τον κςδικο σου καπιοσ αλλος θα τον υποκλεψει

  • 1. Μπορώ να στο κάνω κι εγώ αυτό, είναι πολύ απλό και το κάνουν σε πάρα πολλά γνωστά sites για να υποκλέψουν στοιχεία χρηστών.
   2. Κανένα antivirus δεν μπορεί να σε σώσει εάν έχουν κάνει καλή δουλειά.
   3.Δεν χειάζετε να ανησυχείς…θα πρέπει να προσέχεις to url στο address bar του browser σου να έχει το λουκετάκι (ssl certificate) και να γράφει τη σωστή διεύθυνση.

 • Μπράβο !!
  Πολύ καλή δουλειά !!!