Μας ψεκάζουν ασθένειες και το πείραμα του κόκκινου κρασιού.

7
Έχω αναφερθεί πολλές φορές, στη μανία που έχουν να βρουν αποδείξεις οι οπαδοί της θεωρεία των αεροψεκασμών και έχω απομυθοποιήσει αρκετά από όσα μας παρουσιάζουν για αποδείξεις. Στην παρακάτω όμως ανάρτηση το τερμάτισαν το κοντέρ.

Όπως συνήθως, πρώτα θα διαβάσουμε τι ισχυρίζονται και μετά θα το δούμε από την άλλη πλευρά.

Οδηγοί διτρόχων που κυκλοφορούσαν χθες το μεσημέρι στο λεκανοπέδιο Αττικής -χωρίς κράνος- αισθανόντουσαν να «βρέχει» στο προσωπό τους από τον ουρανό μκρά κομμάτια σαν πολτώδες υγρό.
Στο μεταξύ ένα παράξενο κιτρινωπό νέφος είχε κατέβει πολύ χαμηλά δημιουργώντας συνθήκες ασφυξίας.
Φίλος γιατρός που υπηρετεί σε κεντρικό νοσοκομείο υποστηρίζει ότι αυτή τη περίοδο-αρχές της Άνοιξης-μας ψεκάζουν από το ουρανό με ιώσεις. Είναι η κατ΄αξοχήν περίοδος που κάνουν θραύση οι χημικές ουρές. (Το καλοκαίρι οι ψεκασμοί γίνονται πράγματι για τις καλλιέργειες ενώ τώρα για να ενισχυθούν οι διάφοροι ιοί ώστε να αυξηθούν τα κρούσματα διαφόρων ιώσεων και να δουλεύουν οι φαρμακοβιομηχανίες).
Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι εύκολο να διαπιστώσετε εάν είστε ψεκασμένος με το πείραμα του κόκκινου κρασιού. Δεν έχετε να πιείτε μια γουλιά να την κρατήσετε για λίγο στο στόμα σας και να διαπιστώστε εάν έχει παραχθεί εντός της στοματικής κοιλότητας κάτι σαν πολτός.
Η ανησυχία πάντως είναι διάχυτη και πολύς κόσμος αναρωτιέται τι συμβαίνει. Στο μεταξύ πάσης φύσεως ασθένειες βρίσκονται σε έξαρση…Όσο για τους δικυκλιστές καλά θα είναι να μην κυκλοφορείτε χωρίς κράνος και γι΄αυτόν τον λόγο. Βρέχει ασθένειες…
(Συνεχίζεται…)

Αυτό το συνεχίζεται με μπέρδεψε λίγο. Δηλαδή εκτός τις ηλιθιότητες που διαβάσαμε θα έχουμε και δεύτερο μέρος; Μήπως θα έχουμε όχι μόνο μια συνέχεια αλλά αρκετά επεισόδια ή ακόμη χειρότερα ολόκληρες σεζόν από επεισόδια; Κάτι σα το csi; Ούτε να το φανταστώ δε θέλω, αλλά ας αφήσω την πολυλογία που με έπιασε και ας περάσω στο ψητό.

Φυσικά είναι αδύνατο, να απομυθοποιήσεις κάτι που δεν υπάρχει. Πως είναι δυνατό να βρεις αποδείξεις ότι αυτό το κάτι δεν συνέβη και αναφέρομε στις σταγόνες του πολτώδες υγρού. Τι αποδείξεις να βρεις και να τις παρουσιάσεις; Ότι κανείς άλλος δεν το έχει αναφέρει; Ότι η μέρα ήταν ηλιόλουστη; Τι; Σαν να ισχυρίζομαι ότι προχθές εκεί που περπατούσα στο βουνό, ένας αϊτός μου άρπαξε το καπέλο από το κεφάλι. Απέδειξε ότι λέω ψέματα αν μπορείς. Ας αφήσουμε τις σταγόνες εκεί που είναι (στη φαντασία του αρθρογράφου) και ας πιάσουμε τις υπόλοιπες ηλιθιότητες.

Ένας φίλος μου γιατρός. Αυτό μου θύμισε όταν ήμασταν πιτσιρίκια (ξέρω πήγα πολύ πίσω) και θέλαμε να πούμε κάτι, πάντα υπήρχε ένα φανταστικός φίλος που το είχε κάνει αυτό το κάτι. Ποιος γιατρός; Ποιες ιώσεις; Με ποιες αποδείξεις; Μπούρδες και ηλιθιότητες.
Αποφασίστε τελικά μας ψεκάζουν με αλουμίνιο, στρόντιο, βάριο για να αλλάξουν το κλίμα; Μας ψεκάζουν για να είμαστε ήρεμοι και να μη διαδηλώνουμε; Μας ψεκάζουν για να μπορεί να δημιουργεί σεισμούς το HAARP που έχει κλείσει; Μας ψεκάζουν με τη νέα ηλιθιότητα που ονομάζετε μοργκέλους; (ανύπαρκτη ασθένεια όπου ζωντανές πλαστικές ίνες νανοτεχνολογίας ζουν και τρέφονται μέσα στο σώμα σας) Ή μας ψεκάζουν με μικρόβια για να κερδίζουν από τα φάρμακα οι φαρμακοβιομηχανίες; Λές και είναι δύσκολο αν θέλουν να τα ρίξουν στο νερό, και θα πρέπει να περάσουν πρώτα από τους κινητήρες τζέτ οι ιοί. Και τα μικρόβια – ιοί πως στο διάολο καταφέρνουν να βρουν το στόχο από τα 35.000 πόδια που θα έπρεπε να φτάσουν κάπου στην Ιαπωνία; Πώς στο διάολο καταφέρνουν να βγουν ζωντανά από τους κινητήρες του αεροσκάφους;  Ο γνώστης γιατρός εκτός από τα ιατρικά του ξέρει και πότε ψεκάζουν τις καλλιέργειες. Ας πει κάποιος στο φανταστικό γιατρό ότι τις καλλιέργειες τις ψεκάζουν από τα 200 μέτρα ύψος με μονοκινητήρια μικρούλια αεροπλανάκια και όχι από τα 10 χιλιόμετρα με τζετ. Αλλά αυτά τα έχουμε ξαναπεί. Ένας φίλος μου, να δεις τι βλακείες έλεγε παλιά στο σχολείο.

Και ας περάσουμε στο πείραμα του κόκκινου κρασιού. Το έκανα και μαντέψτε… είμαι πολυψεκασμένος, όπως όλοι φυσικά, που θα κάνουν αυτό το, ας το πούμε, πείραμα. Αλλά για να δούμε τι είναι και γιατί συμβαίνει αυτό με το κόκκινο κρασί.

Γιατί άραγε κόκκινο κρασί και όχι λευκό; Ή ρετσίνα μαλαματίνα; ή μπύρα ή βότκα;
Το κόκκινο κρασί περιέχει δέκα φορές περισσότερες τανίνες από το λευκό κρασί. Γι’ αυτό στο πείραμα μιλάνε για κόκκινο κρασί. Οι τανίνες αντιδρούν με τα ένζυμα του σάλιου που λιπαίνουν το στόμα μας και σχηματίζουν πολύ δυνατές ινώδες δομές. Γι’ αυτό όταν πίνουμε κόκκινο κρασί νιώθουμε το στόμα μας στυφό και ξερό και τη γλώσσα τραχιά. Γι’ αυτό το κόκκινο κρασί πηγαίνει με κόκκινα και λιπαρά κρέατα γιατί οι τανίνες αντιδρούν με τα άφθονα ένζυμα του κόκκινου κρέατος και δεν γίνεται το στόμα μας τσαρούχι που λένε στο χωριό μου. Όσο περισσότερες τανίνες έχει ένα κρασί τόσο πιο έντονο το, ας πούμε, φαινόμενο. Ούτε ψεκασμοί ούτε πλαστικές ζωντανές ίνες ούτε τίποτα. Μόνο ηλιθιότητες και ψεκασμένες αερολογίες. Αν θέλετε να το δείτε δοκιμάστε να κρατήσετε στο στόμα σας για ένα λεπτό μια γουλιά κόκκινο κρασί και μετά φτύστε το σε ένα μπολάκι. Όλοι μολυσμένοι θα είμαστε, σύμφωνα με το επιστημονικό πείραμα. 

http://www.aromadictionary.com/articles/wineastringency_article.html

Αυτές είναι οι αποδείξεις και τα επιστημονικά πειράματα της ψεκασμένης θεωρίας.
Μετά φωνάζουν οι ψεκασμένοι ότι δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά και τους ειρωνευόμαστε.
Άντε τώρα να βρείτε κάποιο άλλο επιστημονικό πείραμα για να αποδείξετε τους ψεκασμού σας γιατί το κόκκινο κρασί μας τελείωσε και ο τρύγος είναι ακόμη πολύ μακριά.

Όσο για την αναφορά για τους δικυκλιστές και το κράνος, τι να σχολιάσω; Να φοράτε όλοι κράνος κυκλοφορεί γρίπη.

.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • George Savramis

  Κατ’ αρχην το site σας είναι μια εξαιρετική ιδέα και μπράβο σας. Γιατί με τις μονόπατες ειδήσεις έχουμε αρχίσει να «γέρνουμε» επικίνδυνα. Δεν θέλω να προσθέσω κάτι για τους αεροψεκασμούς κλπ αλλά παραθέτω ένα link για 10 θεωρίες συνομωσίας που ωστόσο επιβεβαιώθηκαν: http://www.oddee.com/item_99023.aspx Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας δύο άρθρα του Thierry Meyssan σχετικά με το θέμα της Συρίας – το μεν ένα άρθρο έχει αναπαραχθεί – μεταφραστεί στα ελληνικά από το online-press http://online-pressblog.blogspot.gr/2015/09/blog-post_878.html και το άλλο είναι στην αυθεντική του εκδοση στα αγγλικά στο voltairenet:
  http://www.voltairenet.org/article188522.html H επιλογή τους είναι σχετικά τυχαία αλλά θέλω να μοιραστώ με όποιον έχει διάθεση και λίγο χρόνο την αναζήτηση για το αμερόληπτο της ανάλυσης του δημοσιογράφου.

 • Ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια σας.

  Σε αυτό το άρθρο ΔΕΝ απορρίπτεται η θεωρία των αεροψεκασμών αλλά το πείραμα με το κόκκινο κρασί και δίνονται μερικές εξηγήσεις, πως σε μερικές περιπτώσεις είναι αδύνατο, να απομυθοποιήσεις κάτι που δεν υπάρχει ή δεν έχει συμβεί ποτέ. Ακόμη θέλει να δείξει, μέχρι που φτάνει αυτή η θεωρεία των αεροψεκασμών.

  Πρέπει να μάθουμε κάποια στιγμή ότι την υποχρέωση για την παρουσίαση των αποδείξεων την έχει αυτός που ισχυρίζεται κάτι και όσο πιο απίστευτο ή τραβηγμένο είναι αυτό που ισχυρίζεται τόσο μεγαλύτερες και ακλόνητες θα πρέπει να είναι αυτές οι αποδείξεις.

  Εσείς είδατε κάποια απόδειξη για τις σταγόνες του πολτώδες υγρού; Έστω μια φώτο ή ένα βίντεο, για να το δουν οι αναγνώστες. Αν πιστεύετε χωρίς να δείτε κάποια απόδειξη, τις σταγόνες του πολτώδες υγρού, θα πρέπει να πιστέψετε και τον ισχυρισμό μου, π.χ. πως έχω ανακαλύψει μια μηχανή τηλεμεταφοράς και τηλεμεταφέρομαι όπου θέλω, πάνω σε αυτό τον πλανήτη.

  Το πείραμα με το κόκκινο κρασί εξηγείται και αποδεικνύεται γιατί συμβαίνει λόγο των τανίνων που περιέχει. Είδατε κάποια άλλη απόδειξη στην ανάρτηση των οπαδών της θεωρίας των αεροψεκασμών; Πιστεύετε ότι οι ινώδες δομές που δημιουργούνται είναι από τα morgelons; (πλαστικές αλλά ζωντανές ίνες που ζουν μέσα μας και τρέφονται από το σώμα μας)

  Γιατί θα πρέπει να απορρίψω την εξήγηση τις συμπύκνωσης, και εξάχνωσης, όχι των καυσαερίων αλλά της υγρασίας που αποβάλουν τα αεροσκάφη και είναι κανόνες της φυσικής και τις μετεωρολογίας; Αυτοί οι κανόνες της φυσικής και της μετεωρολογίας θα πρέπει να απορριφθούν από κάθε νοήμων και μορφωμένο νου ή το αντίθετο; Είναι πιο πιθανό να ψεκάζουν χιλιάδες αεροσκάφη σε ολόκληρο το πλανήτη και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι να εμπλέκονται σε αυτή τη συνωμοσία χωρίς ποτέ ένας από αυτούς να δώσει ακλόνητα στοιχεία από το να δεχτώ τη φυσική και τη μετεωρολογία;

  Τα υστερόγραφα σας είναι άσχετα με τις αποδείξεις για τη θεωρεία των αεροψεκασμών και σίγουρα καταλαβαίνετε ότι τα βακτηρίδια που έχουν ανακαλυφθεί και το νερό της βρύσης δεν είναι απόδειξη για τους αεροψεκασμούς.

  Δε χρειάζεται να μου απαντήσετε στα παραπάνω, απλά αναρωτηθείτε.

 • Lefteris

  Καταρχήν συγχαρητήρια για το blog, χρειάζονται τέτοιες προσπάθειες αφύπνισης για αυτούς που δεν έχουν κριτική σκέψη. Σε αυτό το άρθρο όμως απορρίπτεται κάθετα η θεωρία των αεροψεκασμών, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Δεν θα ήταν πιο σωστό να παραθέσετε και την γνώμη του τι πιστεύετε ότι είναι τέλος πάντων είναι αυτά τα ίχνη στους ουρανούς πίσω από κάποια αεροσκάφη; (Αφαιρώντας βέβαια την εξήγηση των καυσαερίων και την υγροποίηση τους σε διάφορα ύψη, που προσβάλει κάθε νοήμων και μορφωμένο νου)…
  Υ.Γ. Έχουν ανακαλυφθεί βακτήρια που επιζούν σε συνθήκες που δεν δικαιολογούν ανθρώπινη ζωή
  Υ.Γ.2 Είστε σίγουρος ότι το νερό της βρύσης σας δεν περιέχει τίποτα;

 • plits

  Πάντως η βλαμένη Μαρκέλλα Τουφεξή προσφέρεται για παρακολούθηση τέτοιων ανακοινώσεων

 • Anonymous

  Θα προτιμούσα να μας απορρίψει το πείραμα κάποιος χημικός

 • Anonymous

  Γιατί δεν είσαι ψεκασμένος. Ήμαρτον!

 • Anonymous

  Εγώ το έκανα και δεν συμπυκνώθηκε τίποτα, και το ξαναέκανα με διαφορετικό κρασί και πάλι τίποτα, γιατί ?