Ποιοι είμαστε
Αρχική Μας ψεκάζουν ασθένειες και το πείραμα του κόκκινου κρασιού.ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Μας ψεκάζουν ασθένειες και το πείραμα του κόκκινου κρασιού.

22 Μαρ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.
Έχω αναφερθεί πολλές φορές, στη μανία που έχουν να βρουν αποδείξεις οι οπαδοί της θεωρεία των αεροψεκασμών και έχω απομυθοποιήσει αρκετά από όσα μας παρουσιάζουν για αποδείξεις. Στην παρακάτω όμως ανάρτηση το τερμάτισαν το κοντέρ.

Όπως συνήθως, πρώτα θα διαβάσουμε τι ισχυρίζονται και μετά θα το δούμε από την άλλη πλευρά.

Οδηγοί διτρόχων που κυκλοφορούσαν χθες το μεσημέρι στο λεκανοπέδιο Αττικής -χωρίς κράνος- αισθανόντουσαν να “βρέχει” στο προσωπό τους από τον ουρανό μκρά κομμάτια σαν πολτώδες υγρό.
Στο μεταξύ ένα παράξενο κιτρινωπό νέφος είχε κατέβει πολύ χαμηλά δημιουργώντας συνθήκες ασφυξίας.
Φίλος γιατρός που υπηρετεί σε κεντρικό νοσοκομείο υποστηρίζει ότι αυτή τη περίοδο-αρχές της Άνοιξης-μας ψεκάζουν από το ουρανό με ιώσεις. Είναι η κατ΄αξοχήν περίοδος που κάνουν θραύση οι χημικές ουρές. (Το καλοκαίρι οι ψεκασμοί γίνονται πράγματι για τις καλλιέργειες ενώ τώρα για να ενισχυθούν οι διάφοροι ιοί ώστε να αυξηθούν τα κρούσματα διαφόρων ιώσεων και να δουλεύουν οι φαρμακοβιομηχανίες).
Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι εύκολο να διαπιστώσετε εάν είστε ψεκασμένος με το πείραμα του κόκκινου κρασιού. Δεν έχετε να πιείτε μια γουλιά να την κρατήσετε για λίγο στο στόμα σας και να διαπιστώστε εάν έχει παραχθεί εντός της στοματικής κοιλότητας κάτι σαν πολτός.
Η ανησυχία πάντως είναι διάχυτη και πολύς κόσμος αναρωτιέται τι συμβαίνει. Στο μεταξύ πάσης φύσεως ασθένειες βρίσκονται σε έξαρση…Όσο για τους δικυκλιστές καλά θα είναι να μην κυκλοφορείτε χωρίς κράνος και γι΄αυτόν τον λόγο. Βρέχει ασθένειες…
(Συνεχίζεται…)

Αυτό το συνεχίζεται με μπέρδεψε λίγο. Δηλαδή εκτός τις ηλιθιότητες που διαβάσαμε θα έχουμε και δεύτερο μέρος; Μήπως θα έχουμε όχι μόνο μια συνέχεια αλλά αρκετά επεισόδια ή ακόμη χειρότερα ολόκληρες σεζόν από επεισόδια; Κάτι σα το csi; Ούτε να το φανταστώ δε θέλω, αλλά ας αφήσω την πολυλογία που με έπιασε και ας περάσω στο ψητό.

Φυσικά είναι αδύνατο, να απομυθοποιήσεις κάτι που δεν υπάρχει. Πως είναι δυνατό να βρεις αποδείξεις ότι αυτό το κάτι δεν συνέβη και αναφέρομε στις σταγόνες του πολτώδες υγρού. Τι αποδείξεις να βρεις και να τις παρουσιάσεις; Ότι κανείς άλλος δεν το έχει αναφέρει; Ότι η μέρα ήταν ηλιόλουστη; Τι; Σαν να ισχυρίζομαι ότι προχθές εκεί που περπατούσα στο βουνό, ένας αϊτός μου άρπαξε το καπέλο από το κεφάλι. Απέδειξε ότι λέω ψέματα αν μπορείς. Ας αφήσουμε τις σταγόνες εκεί που είναι (στη φαντασία του αρθρογράφου) και ας πιάσουμε τις υπόλοιπες ηλιθιότητες.

Ένας φίλος μου γιατρός. Αυτό μου θύμισε όταν ήμασταν πιτσιρίκια (ξέρω πήγα πολύ πίσω) και θέλαμε να πούμε κάτι, πάντα υπήρχε ένα φανταστικός φίλος που το είχε κάνει αυτό το κάτι. Ποιος γιατρός; Ποιες ιώσεις; Με ποιες αποδείξεις; Μπούρδες και ηλιθιότητες.
Αποφασίστε τελικά μας ψεκάζουν με αλουμίνιο, στρόντιο, βάριο για να αλλάξουν το κλίμα; Μας ψεκάζουν για να είμαστε ήρεμοι και να μη διαδηλώνουμε; Μας ψεκάζουν για να μπορεί να δημιουργεί σεισμούς το HAARP που έχει κλείσει; Μας ψεκάζουν με τη νέα ηλιθιότητα που ονομάζετε μοργκέλους; (ανύπαρκτη ασθένεια όπου ζωντανές πλαστικές ίνες νανοτεχνολογίας ζουν και τρέφονται μέσα στο σώμα σας) Ή μας ψεκάζουν με μικρόβια για να κερδίζουν από τα φάρμακα οι φαρμακοβιομηχανίες; Λές και είναι δύσκολο αν θέλουν να τα ρίξουν στο νερό, και θα πρέπει να περάσουν πρώτα από τους κινητήρες τζέτ οι ιοί. Και τα μικρόβια – ιοί πως στο διάολο καταφέρνουν να βρουν το στόχο από τα 35.000 πόδια που θα έπρεπε να φτάσουν κάπου στην Ιαπωνία; Πώς στο διάολο καταφέρνουν να βγουν ζωντανά από τους κινητήρες του αεροσκάφους;  Ο γνώστης γιατρός εκτός από τα ιατρικά του ξέρει και πότε ψεκάζουν τις καλλιέργειες. Ας πει κάποιος στο φανταστικό γιατρό ότι τις καλλιέργειες τις ψεκάζουν από τα 200 μέτρα ύψος με μονοκινητήρια μικρούλια αεροπλανάκια και όχι από τα 10 χιλιόμετρα με τζετ. Αλλά αυτά τα έχουμε ξαναπεί. Ένας φίλος μου, να δεις τι βλακείες έλεγε παλιά στο σχολείο.

Και ας περάσουμε στο πείραμα του κόκκινου κρασιού. Το έκανα και μαντέψτε… είμαι πολυψεκασμένος, όπως όλοι φυσικά, που θα κάνουν αυτό το, ας το πούμε, πείραμα. Αλλά για να δούμε τι είναι και γιατί συμβαίνει αυτό με το κόκκινο κρασί.

Γιατί άραγε κόκκινο κρασί και όχι λευκό; Ή ρετσίνα μαλαματίνα; ή μπύρα ή βότκα;
Το κόκκινο κρασί περιέχει δέκα φορές περισσότερες τανίνες από το λευκό κρασί. Γι’ αυτό στο πείραμα μιλάνε για κόκκινο κρασί. Οι τανίνες αντιδρούν με τα ένζυμα του σάλιου που λιπαίνουν το στόμα μας και σχηματίζουν πολύ δυνατές ινώδες δομές. Γι’ αυτό όταν πίνουμε κόκκινο κρασί νιώθουμε το στόμα μας στυφό και ξερό και τη γλώσσα τραχιά. Γι’ αυτό το κόκκινο κρασί πηγαίνει με κόκκινα και λιπαρά κρέατα γιατί οι τανίνες αντιδρούν με τα άφθονα ένζυμα του κόκκινου κρέατος και δεν γίνεται το στόμα μας τσαρούχι που λένε στο χωριό μου. Όσο περισσότερες τανίνες έχει ένα κρασί τόσο πιο έντονο το, ας πούμε, φαινόμενο. Ούτε ψεκασμοί ούτε πλαστικές ζωντανές ίνες ούτε τίποτα. Μόνο ηλιθιότητες και ψεκασμένες αερολογίες. Αν θέλετε να το δείτε δοκιμάστε να κρατήσετε στο στόμα σας για ένα λεπτό μια γουλιά κόκκινο κρασί και μετά φτύστε το σε ένα μπολάκι. Όλοι μολυσμένοι θα είμαστε, σύμφωνα με το επιστημονικό πείραμα. 

http://www.aromadictionary.com/articles/wineastringency_article.html

Αυτές είναι οι αποδείξεις και τα επιστημονικά πειράματα της ψεκασμένης θεωρίας.
Μετά φωνάζουν οι ψεκασμένοι ότι δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά και τους ειρωνευόμαστε.
Άντε τώρα να βρείτε κάποιο άλλο επιστημονικό πείραμα για να αποδείξετε τους ψεκασμού σας γιατί το κόκκινο κρασί μας τελείωσε και ο τρύγος είναι ακόμη πολύ μακριά.

Όσο για την αναφορά για τους δικυκλιστές και το κράνος, τι να σχολιάσω; Να φοράτε όλοι κράνος κυκλοφορεί γρίπη.

.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.