Η Ρόζαλιντ Πήτερσον παραδέχτηκε πως ΔΕΝ έχει καμία απόδειξη και καμία μελέτη ότι τα ίχνη στον ουρανό είναι χημικά

7
Μία κυρία έχει γίνει σημαία στο κόσμο των αεροψεκασμών η οποία υποτίθεται παρουσίασε αποδείξεις για τους αεροψεκασμούς μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2011 με τίτλο, Chemtrails:Η μεγάλη συγκάλυψη.

Το βίντεο της κυκλοφορεί και μεταφρασμένο από το 2011 όπως θα δείτε και εσείς στο You tube,γιατί το αναφέρω αυτό θα καταλάβετε παρακάτω.

Ας μην μείνω στο ντοκιμαντέρ το οποίο είναι χάσιμο χρόνου και καμία απόδειξη δεν παρουσιάζει.

Ας πάμε στην ουσία και στην κυρία εν ονόματι Ρόζαλιντ Πήτερσον και να δούμε τι έκανε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από άρθρα που υποτίθεται πως αποδεικνύουν τους αεροψεκασμούς..

Αντιγράφω…

Η Ρόζαλιντ Πήτερσον έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα,τα λέει όλα μόνη της σε συνέντευξη της το καλοκαίρι του 2012 όπου και παραδέχτηκε πως ΔΕΝ έχει καμία απόδειξη και καμία μελέτη ότι τα ίχνη στον ουρανό είναι χημικά ή κάτι άλλο εκτός από εκπομπές καυσίμων.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς συνωμοσιολόγος να ισχυριστεί πως η συνέντευξη ήταν πριν το ντοκιμαντέρ βάση και των ημερομηνιών δημοσίευσης του ας το πούμε ντοκιμαντέρ (2011) και συνέντευξης της με την παραδοχή πως δεν έχει κανένα στοιχείο και μελέτη (2012).

Παραθέτω και το λινκ του βίντεο για να το διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι.Από το δεύτερο λεπτό του βίντεο η ομολογία της.

Και η διαφήμιση της εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού.

Και όμως αυτή η κυρία η οποία από μόνη της παραδέχτηκε πως δεν έχει στοιχεία και μελέτες είναι ψηλά στον κόσμο των αεροψεκασμών και αυτό φαίνεται από την αναφορά της στην εκπομπή του Γ.Τράγκα για τους αεροψεκασμούς όπου παρουσίασαν και το ας το πούμε ντοκιμαντέρ της.Δείτε το βίντεο από το 2:28

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Бондарева Оксана

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=23106&subid=2&pubid=7884894
  Παρακαλω σχολιαστε το αρθρο

  • Η σπορά των νεφών ή ο βομβαρδισμός με ιωδιούχο άργυρο είναι κάτι που γίνεται πάνω από 50 – 60 χρόνια σε τοπικό επίπεδο για προστασία από καιρικά φαινόμενα (πχ. χαλαζόπτωση) ή πρόκληση βροχής. Αν δείτε το τρόπο που γίνεται θα καταλάβετε πως δεν έχει καμιά σχέση με την θεωρία των αεροψεκασμών και το φαινόμενο των λευκών ουρών από τα αεροσκάφη.
   https://www.youtube.com/watch?v=zlX7rJv_m0g

 • Όλες οι απαντήσεις που ζητάς, μαζεμένες. Καλή ανάγνωση φίλε μου.
  http://www.sfak.org/page/contrails%20-%20chemtrails%20-%20%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF/519

 • Aris

  Να δεχθώ ότι τα «ίχνη στον ουρανό» δεν
  αποδεικνύεται ότι είναι χημικά. Μπορείτε να μου εξηγήσετε όμως τι είναι αυτές
  οι άσπρες γραμμές, πολλών χιλιομέτρων, που τις έχω δει αρκετές φορές με τα
  μάτια μου, να στέκουν για πολλές ώρες πάνω από τα κεφάλια μας κι όσο περνάει η
  ώρα να απλώνονται στον ουρανό, μέχρι να διαλυθούν;

  Μπορείτε επίσης να μου εξηγήσετε γιατί κάποιες φορές αυτές οι άσπρες γραμμές
  διασταυρώνονται μεταξύ τους σχηματίζοντας διάφορα σχήματα; Αν ήταν ίχνη
  συμπύκνωσης ατμού που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα, τότε δεν θα ήταν πολύ
  μικρότερες αυτές οι γραμμές σε μήκος και δεν θα διαλύονταν μέσα σε λίγα λεπτά;

  Το ότι απλά επισημαίνετε κάποιες αστοχίες και υπερβολές των υποστηρικτών των
  ψεκασμών, δεν με πείθει πως δεν συμβαίνει κάτι ύποπτο.

 • Aviator

  Φίλε μου αυτή η θεωρία των ψεκασμών στερείται σοβαρότητας. Τα αεροπλάνα πετούν σύμφωνα με τους κανονισμούς εναέριας κυκλοφορίας , τα παρακολουθούν τα Radar και είναι σε διαρκή επικοινωνία μέσω ασυρμάτου με τα Κέντρα Ελέγχου εναέριας Κυκλοφορίας. Εάν πετούσαν ανεξέλεγκτα όπως υποστηρίζει ο Κατσαρός και τα blogs των ψεκασμένων, κάθε ημέρα θα είχαμε συγκρούσεις στον αέρα. Τέρμα πια αυτό ας βρήτε κάτι άλλο εκτός από τους ψεκασμούς και το HAARP.

 • Το κάστρο του απατεώνα έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό φίλε μου. Πού είναι οι αποδείξεις του; Εγώ δεν έχω δει καμιά. Αν έχεις εσύ κάποια απόδειξη από αυτόν θα ήθελα πολύ να τη δω.

  http://krypteia1.blogspot.gr/2014/01/ted-gundersono.html

 • Solid

  για τον αρχηγο του FBI ted l gunderson που μιλαει δεν εχετε να πειτε τιποτα?