Ποιοι είμαστε
Αρχική Η Ρόζαλιντ Πήτερσον παραδέχτηκε πως ΔΕΝ έχει καμία απόδειξη και καμία μελέτη ότι τα ίχνη στον ουρανό είναι χημικάΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Η Ρόζαλιντ Πήτερσον παραδέχτηκε πως ΔΕΝ έχει καμία απόδειξη και καμία μελέτη ότι τα ίχνη στον ουρανό είναι χημικά

12 Απρ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.
Μία κυρία έχει γίνει σημαία στο κόσμο των αεροψεκασμών η οποία υποτίθεται παρουσίασε αποδείξεις για τους αεροψεκασμούς μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2011 με τίτλο, Chemtrails:Η μεγάλη συγκάλυψη.

Το βίντεο της κυκλοφορεί και μεταφρασμένο από το 2011 όπως θα δείτε και εσείς στο You tube,γιατί το αναφέρω αυτό θα καταλάβετε παρακάτω.

Ας μην μείνω στο ντοκιμαντέρ το οποίο είναι χάσιμο χρόνου και καμία απόδειξη δεν παρουσιάζει.

Ας πάμε στην ουσία και στην κυρία εν ονόματι Ρόζαλιντ Πήτερσον και να δούμε τι έκανε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από άρθρα που υποτίθεται πως αποδεικνύουν τους αεροψεκασμούς..

Αντιγράφω…

Η Ρόζαλιντ Πήτερσον έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα,τα λέει όλα μόνη της σε συνέντευξη της το καλοκαίρι του 2012 όπου και παραδέχτηκε πως ΔΕΝ έχει καμία απόδειξη και καμία μελέτη ότι τα ίχνη στον ουρανό είναι χημικά ή κάτι άλλο εκτός από εκπομπές καυσίμων.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς συνωμοσιολόγος να ισχυριστεί πως η συνέντευξη ήταν πριν το ντοκιμαντέρ βάση και των ημερομηνιών δημοσίευσης του ας το πούμε ντοκιμαντέρ (2011) και συνέντευξης της με την παραδοχή πως δεν έχει κανένα στοιχείο και μελέτη (2012).

Παραθέτω και το λινκ του βίντεο για να το διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι.Από το δεύτερο λεπτό του βίντεο η ομολογία της.

Και η διαφήμιση της εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού.

Και όμως αυτή η κυρία η οποία από μόνη της παραδέχτηκε πως δεν έχει στοιχεία και μελέτες είναι ψηλά στον κόσμο των αεροψεκασμών και αυτό φαίνεται από την αναφορά της στην εκπομπή του Γ.Τράγκα για τους αεροψεκασμούς όπου παρουσίασαν και το ας το πούμε ντοκιμαντέρ της.Δείτε το βίντεο από το 2:28

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.