ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ! ΠΙΛΟΤΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ CHEMTRAILS ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

39

Ξέχασε ο πιλότος να απενεργοποιήσει τον ψεκασμό κατά την προσγείωση και έτσι κατάφεραν οι συνωμοσιολόγοι οπαδοί της θεωρίας των αεροψεκασμών να αποδείξουν ότι μας ψεκάζουν.

Για να δούμε το βίντεο και τι ισχυρίζονται οι αφυπνισμένοι.

http://allnewz.weebly.com/11/post/2014/04/91.html
Αυτό είναι το βίντεο με την προσγείωση αεροπλάνου που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με το αεροπλάνο που ψεκάζει με χημικά καθώς κατεβαίνει στο διάδρομο.

Οι… «συνωμοσιολόγοι» που ισχυρίζονται ότι οι αεροπορικές εταιρείες συμμετέχουν στους χημικούς αεροψεκασμούς, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του λαού για μια φορά επιβεβαιώνονται.

Ας μας απαντήσουν οι ‘ειδικοί’ τι ακριβώς κάνει αυτό εδώ το αεροπλάνο. Παρά το γεγονός ότι προσγειώνεται μέσα στην ομίχλη, η εκπομπή των chemtrails είναι ολοφάνερη. Η ύπαρξή τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή να εξηγηθεί με τη δικαιολογία των καιρικών συνθηκών ‘εκεί ψηλά’.  Εξάλλου οι ουρές δεν προέρχονται από το πίσω μέρος των κινητήρων κι απ’ όσο γνωρίζουμε, σε αναγκαστική προσγείωση ΠΡΩΤΑ αδειάζουν από καύσιμα και μετά προσγειώνονται. Εξάλλου μόνο με καύσιμα δεν μοιάζουν αυτές οι ουρές. Δείτε και μόνοι σας.

http://psekasmata.blogspot.gr/2014/04/chemtrails_28.html
Ελέγξτε αυτό το μόλις πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε και ισχυρίζεται ότι δείχνει μια πιλοτική προσγείωση με τo σύστημα του ψεκασμού του να είναι ακόμη ενεργοποιημένο…

Εάν αυτά δεν είναι chemtrails, τότε τι άλλο είναι;
Αν και η πηγή για αυτό το βίντεο δεν είναι πάντα 100% αξιόπιστη, νομίζετε ότι υπάρχει περίπτωση να έχουν αλλάξει κατά κάποιο τρόπο αυτό το βίντεο;
Φαίνεται στα σίγουρα αληθινό στα μάτια μας, εάν όμως δεν είναι, μπορεί κάποιος άλλος να εξηγήσει τι είναι αυτό που βλέπουμε σε αυτό το βίντεο, αν δεν είναι chemtrails;

Ένας πιλότος ενός εμπορικού αεροσκάφους έκανε ένα λάθος που αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα την ύπαρξη των «χημικών ουρών» – ξεχνώντας να τις απενεργοποιήσει πριν προσγειωθεί!
Παρά το γεγονός ότι το αεροπλάνο προσγειώνεται με ομιχλώδη καιρό, η εκπομπή των chemtrails είναι ολοφάνερη, και η ύπαρξή τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή να εξηγηθεί πέρα από τις καιρικές συνθήκες.

Κατ αρχάς, τα ίχνη δεν προέρχονται από το πίσω μέρος των κινητήρων αεριώθησης.

Δεύτερον, τα ίχνη δεν είναι απλώς νερό που σέρνει από τα άκρα των πτερυγίων, επειδή καθώς το αεροπλάνο διέρχεται, εκτός από τις εκπομπές με ίχνη στα πτερύγια, υπάρχουν σαφώς και ψεκάσματα που προέρχονται από διάφορα τμήματα στο πίσω μέρος των φτερών.
Δείτε το και μόνοι σας….

Επειδή το αρχικό βίντεο κατέβηκε (περίεργο το γιατί) σας το παρουσιάζουμε από άλλο λίνκ

Να πιάσουμε πρώτα τα εύκολα.
Γιατί κατέβηκε το βίντεο; Το βίντεο έχει πνευματικά δικαιώματα, και κάποιος το πήρε από την αρχική πηγή του, άλλαξε τον τίτλο και την περιγραφή και το πλασάρισε σαν απόδειξη για τους αεροψεκασμούς. Οι αφυπνισμένοι, ψεκασμένοι με τη μανία που έχουν να παρουσιάζουν οτιδήποτε βλακεία και ηλιθιότητα σαν απόδειξη για τους αεροψεκασμούς δεν μπορούν να τα καταλάβουν αυτά και τους φαίνεται πολύ περίεργο που το βίντεο διαγράφηκε. Ναι πολυψεκασμένοι μου, διέγραψαν το βίντεο για να μη μάθουμε για τους αεροψεκασμούς, αλλά άφησαν το αρχικό βίντεο που παρουσιάζετε εσείς οι ίδιοι στην ανάρτησή σας και γιατί δεν αναφέρεστε καθόλου στην περιγραφή του αρχικού βίντεο ή στην κλοπή του; Δε μπορεί… για να το έχετε ενσωματώσει στην ανάρτησή σας θα το έχετε δει. Ότι μας συμφέρει στο βωμό της παραπληροφόρησης, βλακείας, ανοησίας, και ηλιθιότητας.
Πηγή; Ο κατοχικός που τα οικονομάει από διαφημίσεις και πυραμίδες χρυσού, με τις μπούρδες του.
http://www.katohika.gr/2014/04/pilotos-ksexase-na-apenergopoiisei-ta-chemtrails.html

Και τώρα θα πιάσουμε τα πολύ εύκολα.
Οι ψεκασμένοι φίλοι μας δε λένε τα παρακάτω;
1ο Οι αεροψεκασμοί γίνονται από αεροσκάφη χωρίς διακριτικά;
2ο Οι χημικές ουρές διαρκούν πολύ ώρα και εξαπλώνονται;
3ο Οι προσγειώσεις και απογειώσεις των «ψεκαστικών» γίνονται από βάσεις του Νάτο;
4ο Ο άγιος τους κύριος Κατσαρός που τον έχουν κάνει εικόνισμα δε μιλάει για αεροσκάφη kc10 kai kc135 που είναι ιπτάμενα τάνκερ;
5ο Δε μας ψεκάζουν αλουμίνιο, στρόντιο και βάριο; Στοιχεία που παραμένουν για ώρες στον αέρα και δεν εξατμίζονται;

Δε τα λέω εγώ αυτά. Οι πολυψεκασμένοι τα λένε.
Στο επίμαχο βίντεο βλέπουμε τίποτα από όλους αυτούς τους ισχυρισμούς και αν όχι, αυτό δε τους προβληματίζει καθόλου; Δε είναι τουλάχιστον οξύμωρο να ισχυρίζεσαι κάτι και να παρουσιάζεις «αποδείξεις» για χρόνια και ξαφνικά όλα αυτά να τα ξεχνάς γιατί έτσι σε βολεύει;
Μια χαρά τα γνωρίζουν όλα αυτά και τι ακριβός δείχνει το βίντεο, οι πολυψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι, αλλά για αυτούς δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει να δουν το βίντεο όσοι δεν γνωρίζουν τι είναι και να χάψουν τους ισχυρισμούς των αφυπνισμένων.

Αλλά τι ακριβός βλέπουμε στο βίντεο;
Βλέπουμε αεροδυναμικά ίχνη συμπύκνωσης μαζί με στροβιλισμούς. Δεν υπάρχουν μόνο τα ίχνη συμπύκνωσης από τα αέρια των κινητήρων, αλλά και τα αεροδυναμικά ίχνη συμπύκνωσης που δημιουργούνται λόγο της διαφοράς πίεσης. Είναι η ίδια διαφορά πίεσης που δημιουργεί την άντωση στα φτερά και έτσι το αεροσκάφος μπορεί και πετάει. Ας δούμε μια πολύ ωραία συλλογή από αυτά τα αεροδυναμικά ίχνη συμπύκνωσης στο παρακάτω βίντεο.


Και ας δούμε και ένα ακόμη που τραβήχτηκε μέρα, από το ίδιο ακριβός σημείο με το βίντεο που σχολιάζουμε.

Αεροδυναμικά ίχνη συμπύκνωσης δεν δημιουργούνται μόνο από τα αεροσκάφη, εκτός αν μας ψεκάζει και η F1 με χορηγία της vodafon.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο του κορυφαίου metabunk, που έχει ξεφτιλίσει στην κυριολεξία, με αποδείξεις, οποιοδήποτε αεροψεκασμένο ισχυρισμό.

Και στη κορυφαία σελίδα Contrail Science, τι είναι τα αεροδυναμικά ίχνη συμπύκνωσης και γενικά τα πάντα, σχετικά με το φαινόμενο της αεροψεκασμένης θεωρίας.
http://contrailscience.com/aerodynamic-and-rainbow-contrails/

Αν σας δυσκολεύουν τα αγγλικά του Contrail Science διαβάστε στο ΣΦΑΚ μία από τα ίδια.
http://www.sfak.org/page/contrails

Μετά φταίμε εμείς που δεν παίρνουμε στα σοβαρά, τις ψυχαναγκαστικές σας διαταραχές. Μου αρέσει που αναρωτιέστε και καλά τι είναι αυτό που βλέπουμε στο βίντεο και τι έχουν να πουν οι ειδικοί.
Μπούρδες με λαδορίγανη, ειδικός επί των αεροσκαφών δεν είμαι, αλλά δεν είμαι και ντουγάνι και διέθεσα 10 ολόκληρα λεπτά για να βρω τι στο καλό είναι αυτό που βλέπω στο βίντεο.

Φυσικά οι αναρτήσεις με το βίντεο δεν θα κατέβουν ποτέ, ακόμη και αν έχει εξηγηθεί το φαινόμενο που βλέπουμε στο βίντεο, όπως έχει γίνει με κάθε άλλη απόδειξη των αεροψεκασμένων. Θα μου πεις αν κατεβάζανε όποια απόδειξη έχει καταρριφθεί θα άδειαζε η σελίδα και δε θα είχαν τι να δείξουν εκτός από φωτογραφίες του ουρανού και θα έχεις δίκιο.

Περιμένω τα πανηγύρια, στα σχόλια. Καλό μήνα.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Isidoros Papageorgiou

  Πρέπει να εξομολογηθώ κάτι: Όταν έχει κρύο, ίσως και λίγη υγρασία, ψεκάζω κι εγώ με την εκπνοή μου 😛

 • Γιώργος Μεταξάς

  Τα «chemtrails» του video, είναι απλά contrails από το εξωτερικό τμήμα των flaps των πτερύγων του αεροπλάνου. Καθώς ο καιρός είναι πολύ υγρός, δημιουργούνται εύκολα contrails, και για τον ίδιο λόγο διατηρούνται και για αρκετό χρόνο. Προσέξτε ότι:
  1. Τα contrails δημιουργούνται πίσω από όλη την έκταση των (τελείως καταβασμένων) flaps, απλά είναι εμφανέστερα στις εξωτερικές άκρες τους, επειδή εκεί οι δίνες είναι ισχυρότερες.
  2. Μόλις το αεροπλάνο κατεβάσει το ρύγχος του αφού έχει πατήσει στο διάδρομο, τα contrails των flaps εξαφανίζονται, καθώς η πτέρυγα παύει να παράγει άνωση, δηλ μηδενίζεται η διαφορική πίεση του αέρα στην πτέρυγα.
  3. Κατά την απογείωση τα contrails εμφανίζονται κυρίως στα ακροπτερύγια, επειδή τα αερπλάνα απογειώνονται με πολύ μικρότερες κλίσεις flaps, απ’ ότι στην προσγείωση.

 • Τακης

  Το αν είναι ΝΑΤΟ μη ΝΑΤΟ δεν έχει σημασία… μάλλον είσαι ένας άσχετος που απλά έχει γνώμη.

  «όλα ακόμα και τα στρατιωτικά πετάνε με σχέδιο πτήσεως πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο.»
  Μεροικές φορές πετάνε αεροπλάνα χωρίς να έχουν καταθέση σχέδιο πτήσης στην Ελλάδα οπότε ….

  Οκ φίλε: http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231267148

  http://krypteia1.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5.html

  Αν ξες Αγγλικά, διάβασε αυτό: http://contrailscience.com/debunked-kmir6-geoegnineering-skies-chemtrails/

  το θέμα όμως αγαπητέ δεν είναι να λες κάτι… το θέμα είναι να έχεις στοιχεία: Φωτογραφική μηχανή που να έχει καλό ζουμ… όπως εδώ ο μάγκας: https://www.flickr.com/photos/jpro747/

  Grow up!

 • woodiiis

  τι να αναχαιτίσει η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία τα συμμαχικά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ ή τα πολιτικά;…μη γράφεις αρλούμπες…όλα ακόμα και τα στρατιωτικά πετάνε με σχέδιο πτήσεως πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο.Για αναχαιτίσεις διάβασε εδώ http://www.doureios.com/Books/DAEP_low.pdf

  και εδω

  http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=2740

  το θέμα όμως αγαπητέ δεν είναι αν πετάνε παράνομα πάνω από τα κεφάλια μας, ΑΛΛΆ το τι αφήνουν πίσω τους (και τα στρατιωτικά και τα πολιτικά) και πέφτει πάνω στα κεφάλια μας…μάλλον δεν έχεις καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα…

  αν ξέρεις αγγλικά διάβασε στο

  wikipedia

  με τίτλο

  climate engineering

  στο λινκ

  http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_engineering

  3η παράγραφος

  Field research into sulfur aerosols has also started.[15]

  The ability of stratospheric sulfate aerosols to create a global dimming effect has made them a possible candidate for use in climate engineering projects[1] to limit the effect and impact of climate change due to rising levels of greenhouse gases.[2] Delivery of precursor sulfide gases such as sulfuric acid,[3] hydrogen sulfide (H2S) or sulfur dioxide (SO2) by artillery, AIRCRAFT!!![4] and balloons has been proposed.[5]…

  http://en.wikipedia.org/wiki/Stratospheric_sulphur_aerosols_(geoengineering)

  ΟΧΙ!!! ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ…

  ——————————–

 • Τακης

  πηγή της πλάκας…

  τα ναρκωτικά εχουν πάρα πολλές κακές επιπτώσεις….

 • Ο Gunderson μίλησε για τους αεροψεκασμούς και ισχυρίστηκε πως έχει αποδείξεις. Παρακαλώ αν έχετε αυτές τις αποδείξεις του Gunderson να μας τις δείξετε. Εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω δει ούτε μία από αυτές τις αποδείξεις. Απόδειξη δεν είναι κάποιος (όποιος και να είναι αυτός) να ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις αλλά να δείξει αυτές τις αποδείξεις που έχει.

  Για την ιστορία και τι ακριβός ήταν ο Gunderson. Διαβάστε αυτό.
  http://krypteia1.blogspot.gr/2014/01/ted-gundersono.html

 • Bill

  Κοίτα άλλη μία εγκυρότατη πηγή φίλε Τάκη: https://www.youtube.com/watch?v=gR6KVYJ73AU

 • Τακης

  Τσάμπα ανησυχείτε για αυτό το θέμα!!
  από εγκυρότατη πηγή….

  και δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=S-ohtTZqnPY
  και εδώ τι γίνεται όταν κάποια αεροσκάφοι είναι παράνομα μέσα στον ελληνικό FIR https://www.youtube.com/watch?v=imEAOThGbUI

 • Αυτό το «να μην τη φανερώσω», δεν το κατάλαβα. Γιατί να μην τη φανερώσεις; Αν είναι τόσο καλή και σας εμφανίζει όλες τις πτήσεις, γιατί να μην τη δουλέψουμε και εμείς, ώστε να δούμε, λίγο φως.

 • woodiiis

  ειπα παρομοια γιατι δεν δουλευω με την flightradar24 (θα μου επιτρεψετε να μην την φανερωσω)…ωστοσο προκαλω τον οποιο περιεργο να ερευνησει…πρωτα βρειτε τα στοιχεια του αεροπλανου που περναει απο πανω σας μετα δειτε τον καιρο απο χιλιαδες τοπικους μετεωρολογικους σταθμους στο σημειο σας και καταγραψετε ποιο αφηνει chemtrails και ποιο contrails…θα δειτε εταιριες οπως RYANAIR ,EASYJET, ELAL και άλλα αδηλωτα στρατιωτικα …

  δεν εχω σκοπο να αντιδικησω μαζι σας ουτε να υπερασπιστω το φαινομενο…απλα ψαχνω να μαθω την αληθεια και με τη βοηθεια σας θα κανουμε ενα βημα προς την αληθεια…

  καλη συνεχεια

 • woodiiis

  Τακη πειραζει που ανησυχουμε;;;το να ψαχνεται κανεις μονο χαμηλης νοητικοτητας ατομο δεν τον κανει …αλλά ποσο ευκολο δεν ειναι να προσβαλεις τον αλλο κρυμμενος πισω απο μια οθονη κι ενα πληκτρολογιο;

  φυσικα και το ενα ειναι παραπετασμα προφανως «ειδικου» (αν μπορω να τον χαρακτηρισω ετσι) καπνου γιατι κατευθυνεται πρις τα κατω κι οχι προς τα πανω… αποψη μου οτι το θεμα πρεπει να το ψαξουμε περισσοτερο …

 • Τακης

  ellinikahoaxes μάλλον ότι και να κάνεις αυτοί πάντα χαμηλής νοητικότητας θα είναι.

 • Τακης

  και φυσικά δεν δείχνει πολεμικά αεροπλάνα. αυτό είναι αυτονόητο

 • Τακης

  Να αφυπνήσει μεροικούς «Έλληνες» θέλει προφανός.

 • Τακης

  xaxaxa κανένας δεν αγόρασε καλή κάμερα για να δει ότι ψεκάζουν… !!! όλα από κάμερες του 2000 σε SD ανάλυση που μέχρι και το κινητο μου βγάζει σε HD

 • Τακης

  όντως!!

 • Αυτή η δίωξη με κυνηγάει από μικρό παιδί, για την ανορθογραφία μου.

 • Aleka bill

  Που να δείτε και η Δίωξη για την προσβολή της Ελληνικής γλώσσας… αυτή είναι που παραμένει εντελώς ανενεργή! ΔΥΣΤΥΧΩΣ….

 • Πιστεύω πως κατανοείτε τη διαφορά του προπετάσματος καπνού για προστασία των πλοίων, από το… μας ψεκάζουν άγνωστα χωρίς διακριτικά αεροσκάφη από τα 10.000 μέτρα.

 • Το Flightradar24 ΔΕΝ εμφανίζει όλα τα αεροσκάφη γιατί δεν υπάρχει κάλυψη παντού και ΔΕΝ διαθέτουν όλα τα αεροσκάφη αναμεταδότη ADS-B. Παρακαλώ διαβάστε τι λέει το ίδιο Flightradar24.

 • woodiiis

  η τεχνολογια υπαρχει…απο το …Β’ ΠΠ…σημερα τι μπορουν κανουν;

  http://www.youtube.com/watch?v=pYdb3j9OPE4

 • woodiiis

  κατανοω το πολυτιμο του χρονου σας , ωστοσο οφειλω να αναφερω οτι μια μερα εκατσα και καθε αεροπλανο που περνουσε απο πανω μας το εψαχνα σε παρομοια ιστοσελιδα πραγματικου χρονου πτησεων με ολα τα στοιχεια των αεροπλανων(http://www.plektani.gr/p/live_3.html)…υπηρχαν πολλα αδηλωτα αν μπορω να τα ονομασω ετσι…τα οποια δημιουργουσαν αυτες τις ουρες και προσγειωνονταν/απογειωνονταν απο Ναπολι και Κοσοβο…εδρες ΝΑΤΟ…τελος παντων προσωπικα παρακολουθω το θεμα και βρισκω πολυ βαθος…

  θα παρακολουθω τις εργασιες σας με ενδιαφερον

 • Chris

  Γιατί τραβάς τόσο ζόρι για να κρύψεις τους ψεκασμούς?? Και σβήνεις τα βιντεάκια των άλλων???

 • Chris

  πολύ αντικειμενικοί είστε τελικά, σβήνετε ότι δεν σας βολεύει, βλέπουμε μόνο δικά σας σχόλια και τίποτα άλλο, άντε κάντε καμμιά άλλη δουλειά και μην δουλεύετε τον κόσμο. Το ψέκασμα είναι μια αλήθεια όσο και αν προσπαθείτε να το κρύψετε.

 • Chris

  Πολύ βολικό να σβήνετε τα βιντεάκια των άλλων.
  χαχαχαχαχαχαχαχα

 • Εξηγήσεις για το φαινόμενο και τις απορίες σας θα βρείτε στη κορυφαία σελίδα Contrail Science στον παρακάτω σύνδεσμο.
  http://contrailscience.com/

  Αν σας δυσκολεύουν τα αγγλικά του Contrail Science διαβάστε στο ΣΦΑΚ ακριβός τα ίδια σε ελληνικά.
  http://www.sfak.org/page/contrails%20-%20chemtrails%20-%20%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF/519

  Καταλαβαίνετε ότι είναι αδύνατο να απαντώ στον καθένα ξεχωριστά και απαντήσεις για όλα εύλογα ερωτήματα, υπάρχουν στους παραπάνω συνδέσμους και αν διαβάσετε τα παραπάνω θα καταλάβετε ότι το υπαρκτό θόλωμα του ουρανού συγκεκριμένες μέρες με συγκεκριμένες συνθήκες δεν είναι κάτι ανεξήγητο.

  Δεν υπάρχουν ύποπτα αεροπλάνα ή αεροπλάνα χωρίς διακριτικά όπως ακριβός εξηγεί ο υπεύθυνος εναέριας κυκλοφορίας, κύριος Δημήτρης Ρούσος.
  https://www.youtube.com/watch?v=oVc135scrrc

 • woodiiis

  Χαιρετιζω την προσπαθεια σας για αποκατασταση της αληθειας σε καθε περιπτωση.

  Αν μου επιτρεπετε

  καποια βιντεακια ειναι οντως αστοχη προσπαθεια του καθε επιδοξου «ιντιανα τζοουνς» για αποδειξη του συγκεκριμενου φαινομενου.

  Προσωπικα παρατηρω τον ουρανο και με ενδιαφερει να μαθω τι γινεται και τι συμβαινει σχετικα με το συγκεκριμενο φαινομενο.

  θα προτιμουσα να παρατηρηθει πρωτα το φαινομενο και μετα να αποδομηθει …γιατι αλλιως μου θυμιζει την προσπαθεια του συστημικου Θεοδωρακη (αυτον με το ποταμι) που ανεβηκε σε ενα αεροπλανο και εψαχνε για τις περιβοητες «ουρες» αλλά δεν βρηκε καμια…μοιαζοντας το εγχειρημα του σαν να έλεγε τυφλους όλους τους ανησυχουντες συμπολιτες παρατηρητες του Αθηναϊκου ουρανου.

  Αν μου επιτρεπεται να σχολιασω τις ανταποδειξεις σας(μαζι και το θεματικο βιντεο) απλά με βαση τη λογικη…

  τα βιντεακια που βρηκατε στο διαδικτυο για ανταποδειξεις

  το βιντεο με τιτλο «WAKE VORTEX VARIETY» δεν δειχνει τις δυο ουρες να παραμενουν αλλά να διαλύονται αμεσως μετα απο 2-3 δευτερολεπτα…το ιδιο δειχνει και το δευτερο βιντεο με τιτλο «AMAZING VORTEX! DELTA AIRLINES BOEING 757-351 LANDING 24R LAX»…το ίδιο και το θεματικο βιντεο και ειναι οι φυσιολογικες αεροδυναμικες γραμμες μεσα απο υγρασια.Το οποιο φαινομενο vortex δεν εξηγει το άπλωμα και θολωμα του ουρανου γιατι διαλυεται αμεσως…ενω το αλλο φαινομενο παραμενει για αρκετα λεπτα εως λιγες ωρες.Επισης δεν εξηγει το γιατι το ενα αεροπλανο που περνα απο το ιδιο σημειο βγαζει αυτες τις «αθωες» γραμμες ενω άλλο δεν τις βγαζει (αναφερομαι για τα μεγαλα υψη).Μη μου πειτε οτι δεν εχετε παρατηρησει οτι απο το ιδιο σημειο να περνανε δυο τρια αεροπλανα και το ενα να μην αφηνει chemtrails…εκει τι γινεται; παει περιπατο η φυσικη; αρχιζει το παράλογο;

  Προσωπικα πιστευω οτι ειναι
  ευκολο να παραπλανησεις καποιους σχετικα με ενα φαινομενο αν δεν εισαι γνωστης του θεματος και δεν το μελετησεις καλα…με ερευνες μεσα στο youtube ή αμφιβολες ιστοσελιδες δεν βγαινει κατι…επειτα ειναι και η αδηφαγια των κλικς και την αποκομιδη των κερδων απο αυτα σε ενα θεμα που ενδιαφερει αρκετο κοσμο και πολυ απλα «πουλαει», καθως και η δοξα της αναγνωρισης απο το κοινο σαν αυτον που ξεμπροστιασε τους κακους.

  Αυτο που προσωπικα εχω προσεξει/παρατηρησει σε καθε εποχη, μετα το περασμα των υποπτων αεροπλανων, ειναι οτι πάντα μα πάντα συμβαινει να απλωνει η ουρα και μετα να δημιουργειται ενα ανεξηγητο θολωμα του ουρανου για αρκετη ωρα.

  Κι οσο για το HAARP που αναφερθηκε συνιστω να δειτε 2 βιντεακια

  πρωτα το

  Gulf-burnt_fishes HAARP technology! (1:46 και μετα)

  http://www.youtube.com/watch?v=myT3_PD57nU

  και επειτα το

  U S Haarp about to DESTROY Millions – It May appear to be a COMET

  (χρονικο σημειο 4:20 και μετα)

  http://www.youtube.com/watch?v=PToCOwvacq8

  δεν τα προτεινω σαν αποδειξεις αλλά σαν τα πρωτα βηματα για τροφη σκεψεων και ερωτηματων.

  φιλικα ενας παρατηρητης των ουρανων της Ελλαδας
  και φιλος της

 • Chris

  https://www.youtube.com/watch?v=zOWMSfOJ__8

  δείτε καλά τα αποτελέσματα του ψεκασμού.

 • Chris

  https://www.youtube.com/watch?v=QTd2tS6eNBw

  δείτε το καλά
  το νέφος μένει για ώρες πολλές στον αέρα
  και συνεχώς απλώνεται και καλύπτει όλο τον ορίζοντα
  λέτε να είναι καυσαέρια ???
  καλά κρασιά.

 • Παρμενίων

  Αυτό το θέμα έχει κάνει το γύρο στα blogs των
  ψεκασμένων και είναι ένα καινούργιο «λαυράκι» που οι ψεκασμένοι ψάρεψαν πριν μερικές ημέρες από τα Αμερικάνικα blogs . Συγκεκριμένα ένας κύριος 80… και κάτι μέσω του Youtube υποστηρίζει ότι ο πιλότος ξέχασε να βάλει στην θέση Off τον διακόπτη των chemtrails στην φάση της προσγείωσης. Ο συνομήλικος του Κου Κατσαρού ισχυρίζεται ότι αυτό και μόνο είναι απόδειξη ότι μας ψεκάζουν. Εάν θέλετε κάνετε τον κόπο να δείτε το βιντεάκι του που είναι μόνο 2.03 λεπτά, αλλά και τον ηλικιωμένο Κύριο!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=YGv-f-YAa4I

  Εάν ζητάτε την γνώμη μου τα τελευταία 45 χρόνια
  δεν έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει κάποιος διακόπτης ο οποίος να
  ενεργοποιεί τα «chemtrails», μέσα σε
  επιβατικό αεροπλάνο. Σίγουρα γνωρίζω ότι δεν έχουν τέτοιο διακόπτη τα Α-340 , Β-747 , Β-727 , Β- 707 κλπ. μέσα στο cockpit.

  Όπως φαίνεται στο βίντεο το αεροπλάνο είναι
  ένα Β-757 το οποίο προσγειώνεται στο αεροδρόμιο
  του LAX ( Los Angeles ) με πολύ πυκνή ομίχλη. Οι συνθήκες ήταν πολύ
  κατάλληλες για να δημιουργηθούν Αεροδυναμικά Contrails. Ίσως
  αυτά είναι λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό αλλά μπορούν να σχηματισθούν σε πολλά
  σημεία του αεροπλάνου εφ όσον ο ατμοσφαιρικός αέρας είναι κεκορεσμένος από
  υγρασία. Με λίγα λόγια λίγες στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής χρειάζεται για να το καταλάβει κανείς.

  Τα υποκουλτουριάρικα Αμερικάνικα blogs έχουν
  κατακλύσει το youtube με
  τέτοιου είδους ανοησίες και τα δικά μας τα Ελληνικά ξεφτέρια δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να τους αντιγράφουν.

 • Τακης

  Έι εσέις που δεν έχετε πάει στο ΟΚΑΝΑ…. δείτε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=cw9lrBMCsro
  Δείτε λίγο τα φτερά του F-16….
  Και μετά δείτε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=w47nbSt4I2w

 • Τακης

  Δυστιχώς η Δίωξη Ναρκωτικών δεν πιάνει όλους τους έμπορους…. δυστιχώς….

 • Τακης

  χαχαχαχαχα η ΓΙΑΝΝΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!!!!!
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρεεεεεε
  Το ΟΚΑΝΑ θα πρέπει να έχει ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

 • Δεν παραμένουν… 34 δευτερόλεπτα είναι το πρώτο βίντεο και σταματάει μόλις ξεκινούν να διαλύονται. Αν αναρωτιέστε γιατί παραμένουν μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω από τα υπόλοιπα βίντεο η εξήγηση είναι πολύ απλή. Στο πρώτο βίντεο υπάρχει πολύ περισσότερη ομίχλη και ο αέρας είναι κορεσμένος από υγρασία στο 100%. Είναι πολύ λογικό να κρατάνε μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω σε αυτές τις συνθήκες, τα ίχνη συμπύκνωσης.

 • popo

  Ειναι σαφης η εξηγηση. Γιατι ομως στο πρωτο βιντεο τα ιχνη συμπυκνωσης παραμενουν ενω στα αλλα 2 που αποδυκνυουν τη φαρσα διαλυονται αμεσως; Ειναι η μονη διαφορα που εντοπισα και θα ηθελα την επιστημονικη εξηγηση, ετσι για να διαλυθει η οποιαδηποτε αμφιβολια

 • viasths

  κανε αδδ κουκλα εχω μπλογκ

 • leon06010

  Συνεχίζεις να είσαι εγκάθετος εχθρός του έθνους.
  Στο έχω πει κ θα το ξαναπώ: τζάμπα προσπαθείς να τους πείσεις με τη λογική. Δε μ’ακούς 😉
  Εγώ προσωπικά κατάλαβα τι είναι οι γραμμές πίσω από τα αεροσκάφη όταν είδα τι βγάζουν τα αυτοκίνητα μια παγωμένη μέρα στη Μόσχα, πριν χρόνια. Εκτός αν ψεκάζουν κ αυτά.
  Κ μετά από τόσο ψέκασμα, διάφοροι υστερικοί αφού εξακολουθούν να διαμαρτύρονται, δεν έγιναν πια πιόνια του συστήματος; Δλδ τζάμπα τόσο αλουμίνιο; Κρίμα, τα πρωτόκολλα της Σιών…

 • ninjaGR88 .

  Ας κάνει κάποιος αυτό το άρθρο post και στo group του facebook https://www.facebook.com/groups/chemtrails1/ (και όχι μόνο) μπας και ξυπνήσουν αν και δύσκολο μου φαίνεται. Εμένα δυστηχώς με έκαναν ban.

 • Aleka bill

  Στους χαλεπούς καιρούς μας είναι παρήγορο και αισιόδοξο να βλέπεις ακόμη ανθρώπους με κριτική σκέψη και επαγωγική λογική, που κρίνουν και συμπεραίνουν…. Εξαιρετικός ο σχολιασμός σας, να είστε καλά!