Ποιοι είμαστε
Αρχική ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ! ΠΙΛΟΤΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ CHEMTRAILS ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΒΙΝΤΕΟHOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ! ΠΙΛΟΤΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ CHEMTRAILS ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

1 Μαΐ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Ξέχασε ο πιλότος να απενεργοποιήσει τον ψεκασμό κατά την προσγείωση και έτσι κατάφεραν οι συνωμοσιολόγοι οπαδοί της θεωρίας των αεροψεκασμών να αποδείξουν ότι μας ψεκάζουν.

Για να δούμε το βίντεο και τι ισχυρίζονται οι αφυπνισμένοι.

http://allnewz.weebly.com/11/post/2014/04/91.html
Αυτό είναι το βίντεο με την προσγείωση αεροπλάνου που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με το αεροπλάνο που ψεκάζει με χημικά καθώς κατεβαίνει στο διάδρομο.

Οι… «συνωμοσιολόγοι» που ισχυρίζονται ότι οι αεροπορικές εταιρείες συμμετέχουν στους χημικούς αεροψεκασμούς, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του λαού για μια φορά επιβεβαιώνονται.

Ας μας απαντήσουν οι ‘ειδικοί’ τι ακριβώς κάνει αυτό εδώ το αεροπλάνο. Παρά το γεγονός ότι προσγειώνεται μέσα στην ομίχλη, η εκπομπή των chemtrails είναι ολοφάνερη. Η ύπαρξή τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή να εξηγηθεί με τη δικαιολογία των καιρικών συνθηκών ‘εκεί ψηλά’.  Εξάλλου οι ουρές δεν προέρχονται από το πίσω μέρος των κινητήρων κι απ’ όσο γνωρίζουμε, σε αναγκαστική προσγείωση ΠΡΩΤΑ αδειάζουν από καύσιμα και μετά προσγειώνονται. Εξάλλου μόνο με καύσιμα δεν μοιάζουν αυτές οι ουρές. Δείτε και μόνοι σας.

http://psekasmata.blogspot.gr/2014/04/chemtrails_28.html
Ελέγξτε αυτό το μόλις πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε και ισχυρίζεται ότι δείχνει μια πιλοτική προσγείωση με τo σύστημα του ψεκασμού του να είναι ακόμη ενεργοποιημένο…

Εάν αυτά δεν είναι chemtrails, τότε τι άλλο είναι;
Αν και η πηγή για αυτό το βίντεο δεν είναι πάντα 100% αξιόπιστη, νομίζετε ότι υπάρχει περίπτωση να έχουν αλλάξει κατά κάποιο τρόπο αυτό το βίντεο;
Φαίνεται στα σίγουρα αληθινό στα μάτια μας, εάν όμως δεν είναι, μπορεί κάποιος άλλος να εξηγήσει τι είναι αυτό που βλέπουμε σε αυτό το βίντεο, αν δεν είναι chemtrails;

Ένας πιλότος ενός εμπορικού αεροσκάφους έκανε ένα λάθος που αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα την ύπαρξη των «χημικών ουρών» – ξεχνώντας να τις απενεργοποιήσει πριν προσγειωθεί!
Παρά το γεγονός ότι το αεροπλάνο προσγειώνεται με ομιχλώδη καιρό, η εκπομπή των chemtrails είναι ολοφάνερη, και η ύπαρξή τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή να εξηγηθεί πέρα από τις καιρικές συνθήκες.

Κατ αρχάς, τα ίχνη δεν προέρχονται από το πίσω μέρος των κινητήρων αεριώθησης.

Δεύτερον, τα ίχνη δεν είναι απλώς νερό που σέρνει από τα άκρα των πτερυγίων, επειδή καθώς το αεροπλάνο διέρχεται, εκτός από τις εκπομπές με ίχνη στα πτερύγια, υπάρχουν σαφώς και ψεκάσματα που προέρχονται από διάφορα τμήματα στο πίσω μέρος των φτερών.
Δείτε το και μόνοι σας….

Επειδή το αρχικό βίντεο κατέβηκε (περίεργο το γιατί) σας το παρουσιάζουμε από άλλο λίνκ

Να πιάσουμε πρώτα τα εύκολα.
Γιατί κατέβηκε το βίντεο; Το βίντεο έχει πνευματικά δικαιώματα, και κάποιος το πήρε από την αρχική πηγή του, άλλαξε τον τίτλο και την περιγραφή και το πλασάρισε σαν απόδειξη για τους αεροψεκασμούς. Οι αφυπνισμένοι, ψεκασμένοι με τη μανία που έχουν να παρουσιάζουν οτιδήποτε βλακεία και ηλιθιότητα σαν απόδειξη για τους αεροψεκασμούς δεν μπορούν να τα καταλάβουν αυτά και τους φαίνεται πολύ περίεργο που το βίντεο διαγράφηκε. Ναι πολυψεκασμένοι μου, διέγραψαν το βίντεο για να μη μάθουμε για τους αεροψεκασμούς, αλλά άφησαν το αρχικό βίντεο που παρουσιάζετε εσείς οι ίδιοι στην ανάρτησή σας και γιατί δεν αναφέρεστε καθόλου στην περιγραφή του αρχικού βίντεο ή στην κλοπή του; Δε μπορεί… για να το έχετε ενσωματώσει στην ανάρτησή σας θα το έχετε δει. Ότι μας συμφέρει στο βωμό της παραπληροφόρησης, βλακείας, ανοησίας, και ηλιθιότητας.
Πηγή; Ο κατοχικός που τα οικονομάει από διαφημίσεις και πυραμίδες χρυσού, με τις μπούρδες του.
http://www.katohika.gr/2014/04/pilotos-ksexase-na-apenergopoiisei-ta-chemtrails.html

Και τώρα θα πιάσουμε τα πολύ εύκολα.
Οι ψεκασμένοι φίλοι μας δε λένε τα παρακάτω;
1ο Οι αεροψεκασμοί γίνονται από αεροσκάφη χωρίς διακριτικά;
2ο Οι χημικές ουρές διαρκούν πολύ ώρα και εξαπλώνονται;
3ο Οι προσγειώσεις και απογειώσεις των “ψεκαστικών” γίνονται από βάσεις του Νάτο;
4ο Ο άγιος τους κύριος Κατσαρός που τον έχουν κάνει εικόνισμα δε μιλάει για αεροσκάφη kc10 kai kc135 που είναι ιπτάμενα τάνκερ;
5ο Δε μας ψεκάζουν αλουμίνιο, στρόντιο και βάριο; Στοιχεία που παραμένουν για ώρες στον αέρα και δεν εξατμίζονται;

Δε τα λέω εγώ αυτά. Οι πολυψεκασμένοι τα λένε.
Στο επίμαχο βίντεο βλέπουμε τίποτα από όλους αυτούς τους ισχυρισμούς και αν όχι, αυτό δε τους προβληματίζει καθόλου; Δε είναι τουλάχιστον οξύμωρο να ισχυρίζεσαι κάτι και να παρουσιάζεις “αποδείξεις” για χρόνια και ξαφνικά όλα αυτά να τα ξεχνάς γιατί έτσι σε βολεύει;
Μια χαρά τα γνωρίζουν όλα αυτά και τι ακριβός δείχνει το βίντεο, οι πολυψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι, αλλά για αυτούς δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει να δουν το βίντεο όσοι δεν γνωρίζουν τι είναι και να χάψουν τους ισχυρισμούς των αφυπνισμένων.

Αλλά τι ακριβός βλέπουμε στο βίντεο;
Βλέπουμε αεροδυναμικά ίχνη συμπύκνωσης μαζί με στροβιλισμούς. Δεν υπάρχουν μόνο τα ίχνη συμπύκνωσης από τα αέρια των κινητήρων, αλλά και τα αεροδυναμικά ίχνη συμπύκνωσης που δημιουργούνται λόγο της διαφοράς πίεσης. Είναι η ίδια διαφορά πίεσης που δημιουργεί την άντωση στα φτερά και έτσι το αεροσκάφος μπορεί και πετάει. Ας δούμε μια πολύ ωραία συλλογή από αυτά τα αεροδυναμικά ίχνη συμπύκνωσης στο παρακάτω βίντεο.


Και ας δούμε και ένα ακόμη που τραβήχτηκε μέρα, από το ίδιο ακριβός σημείο με το βίντεο που σχολιάζουμε.

Αεροδυναμικά ίχνη συμπύκνωσης δεν δημιουργούνται μόνο από τα αεροσκάφη, εκτός αν μας ψεκάζει και η F1 με χορηγία της vodafon.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο του κορυφαίου metabunk, που έχει ξεφτιλίσει στην κυριολεξία, με αποδείξεις, οποιοδήποτε αεροψεκασμένο ισχυρισμό.

Και στη κορυφαία σελίδα Contrail Science, τι είναι τα αεροδυναμικά ίχνη συμπύκνωσης και γενικά τα πάντα, σχετικά με το φαινόμενο της αεροψεκασμένης θεωρίας.
http://contrailscience.com/aerodynamic-and-rainbow-contrails/

Αν σας δυσκολεύουν τα αγγλικά του Contrail Science διαβάστε στο ΣΦΑΚ μία από τα ίδια.
http://www.sfak.org/page/contrails

Μετά φταίμε εμείς που δεν παίρνουμε στα σοβαρά, τις ψυχαναγκαστικές σας διαταραχές. Μου αρέσει που αναρωτιέστε και καλά τι είναι αυτό που βλέπουμε στο βίντεο και τι έχουν να πουν οι ειδικοί.
Μπούρδες με λαδορίγανη, ειδικός επί των αεροσκαφών δεν είμαι, αλλά δεν είμαι και ντουγάνι και διέθεσα 10 ολόκληρα λεπτά για να βρω τι στο καλό είναι αυτό που βλέπω στο βίντεο.

Φυσικά οι αναρτήσεις με το βίντεο δεν θα κατέβουν ποτέ, ακόμη και αν έχει εξηγηθεί το φαινόμενο που βλέπουμε στο βίντεο, όπως έχει γίνει με κάθε άλλη απόδειξη των αεροψεκασμένων. Θα μου πεις αν κατεβάζανε όποια απόδειξη έχει καταρριφθεί θα άδειαζε η σελίδα και δε θα είχαν τι να δείξουν εκτός από φωτογραφίες του ουρανού και θα έχεις δίκιο.

Περιμένω τα πανηγύρια, στα σχόλια. Καλό μήνα.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.