Ποιοι είμαστε
Αρχική Νέο θαύμα. Ο Ιησούς Χριστός εμφανίστηκε σε φωτογραφίες προσκυνήτριαςHOAXES

Νέο θαύμα. Ο Ιησούς Χριστός εμφανίστηκε σε φωτογραφίες προσκυνήτριας

8 Μαΐ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Τι μπορείς να κάνεις για να γίνει το νέο σου blog, γνωστό; Να φτιάξεις ένα θαύμα και να δημοσιεύσεις σαν αποκλειστικό.

Για να δούμε τι γράφει στην ανάρτηση ο θαυματοποιός.
Μεγάλο πρόσφατο θαῦμα στούς Ἁγίους Τόπους!
Μία Ἑλληνίδα προσκυνήτρια, ἐπισκέφθηκε πρόσφατα τούς Ἁγίους Τόπους.
Ἔβγαλε διάφορες φωτογραφίες μέσα στό Ναό τῆς Ἀναστάσεως καί σέ ἄλλα προσκυνήματα. Ὅταν γύρισε στήν Ἑλλάδα, ἔδωσε τό φίλμ γιά ἐμφάνιση. Κατά τήν διάρκεια τῶν φωτογραφήσεων, δέν παρατήρησε  νά γίνεται κάτι ἰδιαίτερο στίς λήψεις πού ἔκανε. Ἔβλεπε κανονικά τούς χώρους, τά ἀντικείμενα καί τά πρόσωπα πού ἑστίαζε μέ τήν φωτογραφική της μηχανή. Κατά τήν ἐμφάνιση ὅμως τοῦ φίλμ στό φωτογραφεῖο, σέ μία ἀπό τίς φωτογραφίες (οἱ πληροφορίες ἀναφέρονται μέσα στό Ναό τῆς Ἀναστάσεως), ὅπως βλέπετε….ἐμφανίστηκε ὁ Χριστός!
Ἄν προσέξετε καλά, θά δεῖτε τά σημάδια μέ αἷμα στίς παλάμες Του, ἀπό τήν Σταύρωσή Του. (Δυστυχῶς στήν φωτοτυπία καί στήν σάρωση, χάνονται λεπτομέρειες καί ἡ ζωντάνεια χρωμάτων τῆς πρωτότυπης φωτογραφίας).
Ἡ φωτογραφία αὐτή ἔγινε ἀνάρπαστη. Τό θαῦμα αὐτό, τό γνωρίζουν πλέον ἀρκετοί λαϊκοί, Πατέρες καί Γέροντες. 
Ἀπέναντι ἀπό τό Ναό τῆς Ἀναστάσεως στά Ἱεροσόλυμα, βρίσκεται τό Μετόχι τῆς Γεθσημανῆ μέ τήν ἁγία εἰκόνα τοῦ σκηνώματος τῆς Παναγίας ἀπό τήν Κοίμησή Της. Ὁ πατήρ Νεκτάριος καί φύλακας τοῦ συγκεκριμένου προσκυνήματος, ἔχει ἀναρτημένη αὐτήν τήν εἰκόνα σέ ἕνα ταμπλώ μαζί μέ ἄλλες φωτογραφίες, μέσα στό ἐκκλησάκι ἀπέναντι ἀπό τήν πόρτα ὅπως εἰσερχόμαστε στό ναΐσκο. Ἄν σᾶς ἀξιώσει ὁ Κύριος νά προσκυνήσετε στούς Ἁγίους Τόπους, μπορεῖτε νά τήν δεῖτε καί ἐκεῖ.

Θεώρησα χρέος μου νά σᾶς δημοσιεύσω αὐτό τό θαῦμα καί αὐτήν τήν σπάνια φωτογραφία τοῦ Χριστοῦ, ἐλπίζοντας νά ἐμπνεύσει σέ ὅλους σας τοῦτες τίς ἅγιες μά καί δύσκολες μέρες πού διανύουμε (ἐθνικά καί παγκόσμια),  
μετάνοια, μετάνοια, μετάνοια 
καί  
ἀγάπη, ἀγάπη, ἀγάπη στόν Κύριό μας καί Θεό μας.

————————————-

Θα ξεκινήσουμε από αυτά που θα πρέπει να μας παραξενεύσουν, στο αποκλειστικό θαύμα και στο τέλος θα δούμε την απόδειξη της απάτης.

1ο. Όπως διαβάζουμε η προσκυνήτρια όταν φωτογράφιζε εστίαζε κανονικά στα θέματα που φωτογράφισε και δεν παρατήρησε τίποτα ιδιαίτερο. Αλλά όταν έδωσε το φιλμ για εμφάνιση…. Ποιο έδωσε; Φιλμ; Ο θαυματοποιός έχει μείνει αρκετά χρόνια στο πηγάδι και εκτός από το πολυτονικό, έχει μείνει στα φίλμ και στις εμφανίσεις τι στιγμή που ακόμη και τα κινητά τραβάνε μεγάλης ανάλυσης φωτογραφίες και βίντεο.

2ο. Στη φωτοτυπία και στη σάρωση χάνονται λεπτομέρειες και η ζωντάνια των χρωμάτων. Οι σαρωτές, ακόμη και οι πιο απλοί πια, σαρώνουν σε μεγάλες αναλύσεις, και για ποία φωτοτυπία ομιλεί ο ποιητής; Στην αρχή δεν μας έγραψε για πρόσφατο θαύμα και φωτογραφία που τράβηξε η προσκυνήτρια; Ποιο άθλια ανάλυση δύσκολα θα βρείτε όσο και να ψάξετε.

3ο Στη φωτογραφία τι τραβούσε η προσκυνήτρια, τον τοίχο με τα κάδρα ή τον κύριο που κάθετε; Ότι και να τραβούσε, τη μορφή του Χριστού μια χαρά την κεντράρισε στη φωτογραφία και ο Χριστός έχει πάρει μια πολύ ωραία πόζα. Σα να βλέπουμε σκηνή από ταινία με την ανάσταση του.

4ο Πιο κάτω διαβάζουμε ότι ο πατέρας Νεκτάριος έχει αναρτημένη αυτή την εικόνα σε ένα ταμπλό. Για πρόσφατη επίσκεψη δεν μας μιλούσε στην αρχή ο θαυματοποιός; και αν είναι αναρτημένη η εικόνα σε ταμπλό, πως την έβγαλε φωτοτυπία ο θαυματοποιός; Την πήρε σε φωτοτυπία; Την πήρε από την προσκυνήτρια; Αν την πήρε από την προσκυνήτρια γιατί δεν του έδωσε μια κανονική φωτογραφία; Αν την είδε ο ίδιος ο θαυματοποιός αναρτημένη στο ταμπλό γιατί δεν την έβγαλε μια φωτογραφία; Του την έστειλαν με email; Γιατί δεν μας αναφέρει πως βρέθηκε στα χέρια του και αφού έγινε ανάρπαστη!!!!! γιατί ο θαυματοποιός την έχει σε αυτή την άθλια ανάλυση; Λίγο ακόμη και δεν θα φαινόταν τίποτα από την κανονική φωτογραφία, παρά μόνο ο Χριστός.

5ο Το θεώρησε χρέος του να μας δημοσιεύσει αυτή την σπάνια φωτογραφία του Χριστού. Τι είπε; Μισό λεπτό να συνέλθω… δηλαδή…. μισό λεπτό…  για να καταλάβω….. εεεε… μισό λεπτό….. κάτσε λίγο. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες του χριστού, αλλά αυτή είναι σπάνια; Και γιατί είναι σπάνια; ωχχχ… πραγματικά πόνεσαν τα μάτια μου με ότι βλέπω.

Η απόδειξη της απάτης.
Ο θαυματοποιός που κάνει τα πρώτα βήματα στο θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας, αγόρασε ένα σκάνερ και με αυτό βρήκε τρόπο να κατασκευάσει το θαύμα. Πήρε μια διαφάνεια, εκτύπωσε σε αυτή την εικόνα του Χριστού και μετά έβαλε την διαφάνεια μπροστά από την φωτογραφία και την σκανάρισε. Για να κεντράρει τη μορφή του Χριστού στη φωτογραφία έκοψε τη διαφάνεια με ψαλίδι όπως μπορούμε να δούμε στην παρακάτω εικόνα. Προσέξτε την άκρη της διαφάνειας και το στραβό ,κυματοειδές κόψιμο.

Να σημειώσουμε ότι το αποκλειστικό θαύμα μπορεί να μην το κατασκεύασε ο ιδιοκτήτης του blog αλλά είναι πολύ πιθανό να του το στείλανε. Όπως και να έχει θα πρέπει να του θυμίσουμε, ότι η εντολή, ου ψευδομαρτυρήσεις, δεν μιλάει για τα δικαστήρια.

Το θαύμα φυσικά, θα αναπαράγεται από δω και πέρα από γνωστές και μη σελίδες και επειδή κάποιοι κατάλαβαν ότι η διαφάνεια φαίνεται, έκοψαν την εικόνα, για να μην το καταλάβουμε.
Είσαστε φοβεροί/σοκαριστικοί/απίστευτοι/κτλ.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.