ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!

6

Με αυτό τον τίτλο κυκλοφόρησε μια «ειδηση» από κάποια που δηλώνει δημοσιογράφος ως επάγγελμα.

Είναι γνωστό ότι τα ellinikahoaxes δεν ασχολούνται με κομματικά και πολιτικά ψέματα ή παιχνίδια, όμως είναι κάποιες στιγμές που υπάρχουν κάποια θέματα που θες δε θες θα ασχοληθείς με αυτά, ακόμη και αν έχουν κάποια πολιτική εικόνα. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω, και θέλω να τονίσω ότι καμία, μα καμιά πολιτική ιδέα ή μπούρδα αν θέλετε, δε με αγγίζει παρά μόνο η βλακεία και η ηλιθιότητα της παρακάτω ανάρτησης, και μόνο με την ηλιθιότητα της ανάρτησης θα ασχοληθώ. Οποιοδήποτε πολιτικό ή κομματικό παιχνίδι μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Δηλώνω από τώρα σε όσους έξυπνους περιμένουν στη γωνία να μας κρεμάσουν όποια πολιτική ταμπέλα επιθυμούν, ότι θα αποτύχουν.

——————————————–

Η κυρία Πόπη Σουφλή,(που δηλώνει στο επάγγελμα δημοσιογράφος) στο ιστολόγιό της, ανάρτησε την παρακάτω «είδηση» – «καταγγελία».

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!

 Αναμένουμε τις αντιδράσεις ΟΛΩΝ των ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Πριν λίγο, σας υποσχέθηκα ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ κατ’ αποκλειστικότητα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Διαβάστε προσεκτικά τον παραπάνω πίνακα των τελικών αποτελεσμάτων για τους ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ των κομμάτων…σύμφωνα με την ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ!

Αριστερά, υπάρχει ο αριθμός των ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ που είναι 9.892.622. 
Σωστά;
ΣΩΣΤΑ!

Δείτε τώρα …
πάντα από τον επίσημο πίνακα του Υπ. Εσωτερικών με τους ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ …. για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαϊου 2014. 

Δείτε από τον ίδιο επίσημο τον πίνακα του Υπουργειου  Εσωτερικών, των ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ  για τις επαναλληπτικές εκλογές της 25ης Μαϊου 2014  και τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

Την πρώτη Κυριακή, έχουμε 9.895.356 ψηφοφόρους.
Δηλαδή, οι ψηφοφόροι, αυξήθηκαν κατά 2.734! 
Σωστά;
ΣΩΣΤΑ!

Την δεύτερη Κυριακή, έχουμε ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ 9.508.315!

Δηλαδή 384.307 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 400.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!

Μετά από αυτή την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΣΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ!

Μετά από αυτή την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

Μετά από αυτή την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 18ης ΚΑΙ ΤΗΣ 25ης ΜΑΙΟΥ 2014!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΣΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! 


Υ.Γ. Τάσο, σ’ ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Για να δούμε τα όσα καταγγέλλει, μόνη της ή με τη βοήθεια του Τάσου. (αλήθεια ποιος είναι αυτός;)

Με δυο λόγια η κυρία Σουφλή που επαγγέλλεται δημοσιογράφος, κάνει μια καταγγελία ότι οι εκλογές τις 25 Μαΐου 2014 είναι άκυρες γιατί διαγράφηκαν περίπου 384.000 ψηφοφόροι. 
Δε πέρασε καθόλου από το μυαλό της κυρίας Σουφλή ότι στην περιφέρεια της Ηπείρου, εξελέγξει περιφερειάρχης από την πρώτη Κυριακή με αποτέλεσμα να μην ψηφίζουν για περιφερειάρχη την δεύτερη Κυριακή 384.000 ψηφοφόροι.
Αυτή είναι και η βόμβα μεγατόνων της κυρίας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ που φωνάζει να επέμβει ο Άρειος Πάγος. Συμφωνούμε μαζί της απόλυτα, κάποια στιγμή θα πρέπει να επέμβει ένας εισαγγελέας και να σας καλέσει να προσκομίσετε όποια στοιχεία έχετε, αλλά αν αδυνατείτε να τα προσκομίσετε θα πρέπει να σκεφτείτε και το άρθρο 191 του ποινικού κώδικα, περί διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Να δεχτώ την οποιαδήποτε μπούρδα που θα διαβάσω από κάποιο blog που διαχειρίζεται ο Α ή Β ανώνυμος πολίτης. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για μια κυρία που το επάγγελμά της είναι «δημοσιογράφος» και μιλάει για «βόμβα μεγάτονων» που ανατρέπει τις εκλογές.
Τώρα…. αν η βόμβα μεγάτονων είναι ηλιθιότητα μεγάτονων είναι άλλο θέμα.

Κύριε εισαγγελέα, μήπως θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρετε στα σοβαρά τα όσα ισχυρίζονται κάποιοι δημοσιογράφοι και να τους καλέσετε να σας προσκομίσουν τα στοιχεία τους; Σε αντίθετη περίπτωση αν αδυνατούν να προσκομίσουν τα ανάλογα στοιχεία, μήπως θα πρέπει να θυμηθούμε το άρθρο 191 του ποινικού κώδικα;

Λέω εγώ ο χαζός…, γιατί σε πολλούς γνωστούς μου και φίλους, πλανάται μια σκέψη ότι ο νόμος σταματάει στο ιπτάμενο μακαρονοτέρας.
Δανιηλίδης Θεόδωρος.

Υ.Γ. Αυτή η φωτογραφία της δεκαετίας του 70,80 τα λέει όλα… κύριε Τάσο.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • John Smith

  «Πού πήγαν σχεδόν 400.000 ψηφοφόροι;» Πουθενά. Απλά έμαθαν ότι τους ψάχνουν και κρύβονται.

  Και τι στοιχεία, ε; Παρμένα μέσα από την επίσημη σελίδα συτών που έκαναν την απάτη. Λες και θα ήταν πολύ δύσκολο σε αυτούς που υποτίθεται «μαγείρεψαν» τα νούμερα στα χαρτιά να κάνουν το ίδιο και στη σελίδα τους. Πάρτε το χαμπάρι, δεν ζούμε σε αστυνομική σειρά όπου τα πάντα κρύβουν ένα έγκλημα από πίσω.

  Άντε, την άλλη φορά να κοιτάτε και κάτω από τις πέτρες.

 • spyrosm

  Από τα σοιχεία του Υπ. Εσωτερικών:

  Περιφερειακές Α Γύρος: 9.895.356

  Περιφερειακές Β Γύρος: 9.508.315

  Δημοτικές Α Γύρος: 9.895.356

  Δημοτικές Β Γύρος: 7.951.059

  Ευρωεκλογές: 9.907.995

  Η διαφορά Α και Β Γύρου σε Δήμους και Περιφέρειες προκύπτει από το γεγονός ότι στην Ήπειρο και σε αρκετούς Δήμους το αποτέλεσμα κρίθηκε από τον Α Γύρο. Όσο για τις Ευρωεκλογές πρέπει να υπολογίσουμε τους Έλληνες του εξωτερικού που ψήφισαν στον χώρα διαμονής τους για τις Ελληνικές Ευρωεκλογές (14.944 από τα επίσημα στοιχεία του Υπ. Εσ.) αλλά και τους ξένους υπήκοους χώρας ΕΕ που ψήφισαν στην Ελλάδα για τις Ευρωεκλογές της χώρας τους στο προξενείο τους, και στις τοπικές (δεν υπάρχουν στο Υπ. Εσ. επίσημα στοιχεία). Σε καμία περίπτωση δεν τίθετε θέμα ακύρωσης των εκλογών.

 • Giwrgos

  Το ότι δε ταιριαζει κανενας αριθμόε εγγεγραμμένων μεταξύ τους, δε λεει τίποτε;
  18 Μαϊου 9.895.356
  25 Μαϊου (χωρις την Ηπειρο) 9.508.315
  25 Μαϊου (με την Ηπειρο) 9.895.356

  Τα κόκκινα δεν είναι ίδια; Πως μπορεί να το εξηγήσει κάποιος;
  (Ισως δεν το καταλαβαίνω γιατί η σύζυγός μου ειναι ξανθια)

 • Χαχαχα! Καταπληκτικό! Μυαλό μεγατόνων η Ποπάρα!

 • Thessalos

  To συγκεκριμένο blog («Αττικά Νέα») είναι η χαρά του ψεκασμένου.

 • psyxroskianapodos

  Ωραίο γκομενάκι πάντως η κυρα-Πόπη.