Ποιοι είμαστε
Αρχική Ένθερμη (επιστήμονας) υποστηρίκτρια αεροψεκασμών Καταρρίπτεται από μόνη της.ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Ένθερμη (επιστήμονας) υποστηρίκτρια αεροψεκασμών Καταρρίπτεται από μόνη της.

29 Μαΐ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Μία κυρία έχει γίνει σημαία στο κόσμο των αεροψεκασμών η οποία υποτίθεται παρουσίασε αποδείξεις για τους αεροψεκασμούς μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2011 με τίτλο..
Chemtrails:Η μεγάλη συγκάλυψη.

Το βίντεο της κυκλοφορεί και μεταφρασμένο από το 2011 όπως θα δείτε και εσείς στο You tube,γιατί το αναφέρω αυτό θα καταλάβετε παρακάτω.

Επίσης είχε μιλήσει και το 2007 στον ΟΗΕ αλλά επί της ουσίας δεν απέδειξε τίποτα…

Ας μην μείνω ούτε στο ντοκιμαντέρ το οποίο είναι χάσιμο χρόνου και καμία απόδειξη δεν παρουσιάζει.

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα,τα λέει όλα μόνη της σε συνέντευξη της το καλοκαίρι του 2012 όπου και παραδέχτηκε πως ΔΕΝ έχει καμία απόδειξη και καμία μελέτη ότι τα ίχνη στον ουρανό είναι χημικά ή κάτι άλλο εκτός από εκπομπές καυσίμων.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς συνωμοσιολόγος να ισχυριστεί πως η συνέντευξη ήταν πριν το ντοκιμαντέρ (2011) ή την ομιλία της στον ΟΗΕ (2007) βάση και των ημερομηνιών δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Παραθέτω και το λινκ του βίντεο για να το διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι.Από το δεύτερο λεπτό του βίντεο η ομολογία της.

Και η διαφήμιση της εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού.

Και όμως αυτή η κυρία η οποία από μόνη της παραδέχτηκε πως δεν έχει στοιχεία και μελέτες είναι ψηλά στον κόσμο των αεροψεκασμών και αυτό φαίνεται από την αναφορά της στην εκπομπή του Γ.Τράγκα για τους αεροψεκασμούς όπου παρουσίασαν και το ας το πούμε ντοκιμαντέρ της.Δείτε το βίντεο από το 1:40:00



 

Αρθρογράφος - Ερευνητής