Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται.Η προφητεία του Άλμπερτ Πάικ για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται.Η προφητεία του Άλμπερτ Πάικ για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

29 Μαΐ
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Θυμάστε την ”προφητεία”-επιστολή του ‘Αλμπερτ Πάικ που υποτίθεται ότι προφήτευε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο η οποία αναπαράχθηκε και αυτή στα εγχώρια ιστολόγια; Δειτε ΕΔΩ

Εν συντομία, ισχυρίζονται ότι ο Άλμπερτ Πάικ είπε το πως θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.Προηγουμένως όμως είχε προβλέψει -λένε- τους δύο προηγούμενους πολέμους μέσα από μια επιστολή του.

Ισχυρίζονται μάλιστα ότι υπάρχει και επιστολή από το 1871.Κανένα όμως ιστολόγιο δεν παρουσίασε την επιστολή αυτή.

Ας δούμε λοιπόν από που ξεκίνησε όλη αυτή η θεωρία αλλά και τι ειπώθηκε,να σημειώσουμε εδώ ότι στην εγχώρια συνωμοσιολογική-αφυπνιστική μπλογκόσφαιρα δεν έγινε ακριβής μετάφραση,σε γενικές γραμμές όμως δεν απέχουν πολύ από το αρχικό νόημα.

Κατ’αρχήν να σας δώσω τον σύνδεσμο από όπου φαίνεται να ξεκίνησε όλο αυτό με τίτλο.

Can you debunk this 1925 ”conspiracy theory”?……. 
http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100409152333AANmI1V

Εν συντομία επίσης ας δούμε τι λέει.

Το 1925 ο καρδινάλιος Ροντρίγκεζ της Χιλής ισχυρίζεται πως πέφτει στα χέρια του μια επιστολή του Άλμπερτ Πάικ ο οποίος πέθανε το 1891 και η επιστολή παρουσίαζε ένα σχέδιο για 3 παγκόσμιους πολέμους.

1. Ο πρώτος πόλεμος θα γίνει για την ανατροπή των τσάρων της Ρωσίας με σκοπό να κάνουν την χώρα άντρο του κομμουνισμού και του αθεισμού.
Στο τέλος αυτού του πολέμου θα κατασκεύαζαν τον κομμουνισμό για να καταστρέψει τις υπόλοιπες πολιτικές παρατάξεις και να αποδυναμώσει τις θρησκείες.

2.Στον πόλεμο αυτό θα έπρεπε να εκμεταλλευτούν τις διαφορές μεταξύ του φασισμού και του σιωνισμού ώστε να μπορέσουν να υποκινήσουν τον πόλεμο με σκοπό του πολέμου αυτού την εξόντωση του ναζισμού (αυτό το κομμάτι κρατήστε το θα δούμε στο τέλος γιατί) και την επικράτηση του σιωνισμού με την δημιουργία ενός κράτους κυρίαρχου στη Παλαιστίνη (Ισραήλ).Κατά τη διάρκεια του πολέμου αυτού θα έπρεπε να δυναμωθεί ο κομμουνισμός και να χρησιμοποιηθεί σαν αντίβαρο στη χριστιανοσύνη.

3.Ο τρίτος πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ και ο σιωνισμός να αλληλοεξουδετερωθούν.Αυτό έχει σαν σκοπό να απελευθερωθούν οι μηδενιστές και οι άθεοι και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αναταραχή με τους πιστούς με μοναδικό στόχο την εξολόθρευση των άθεων και των χριστιανών οι οποίοι θα φαγωθούν μεταξύ τους και έτσι το έδαφος θα είναι πρόσφορο για την εγκατάσταση του εωσφόρου.

Τι να πεις για αυτή την μεγάλη ”προφητεία”- αποκάλυψη των σχεδίων.

Η επιστολή λένε ότι υπάρχει στο βιβλιοθήκη του Βρετανικού μουσείου.
Υποθέτω και εγώ ότι υπάρχει αυτή η επιστολή και δεν είναι ψέμα.Αν ήταν όμως αλήθεια δεν θα μπορούσαν να βρουν ένα αντίγραφο της αφού βρίσκετε στη βιβλιοθήκη του μουσείου,δηλαδή σε κοινή θέα και όχι σε κάποιο αραχνιασμένο υπόγειο;

Ας έρθουμε λοιπόν στο στοιχείο που σας είπα να κρατήσετε και που δεν αποδόθηκε στην μετάφραση από τα εγχώρια ιστολόγια,τα οποία έκαναν λόγο ακόμα και για προφητεία.

Η επιστολή γράφτηκε πριν το 1891,χρονολογία θανάτου του Άλμπερτ Πάικ,υπολογίζουμε γύρω στο 1871.

Οι ναζί και το ναζιστικό κόμμα εμφανίστηκαν σαν όρος το 1918 με το 1920.Πως γίνεται ο Άλμπερτ Πάικ να χρησιμοποίησε τον όρο ναζισμός το 1871 αφού δεν υπήρχαν ούτε καν σαν ιδέα;
http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_Party
http://en.wikipedia.org/wiki/Nazism
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Το γεγονός λοιπόν ότι δεν παρουσιάζεται η επιστολή και σαν μόνο στοιχείο υπάρχει ότι το 1925 κάποιος και εν προκειμένω ο καρδινάλιος (και τονίζω το καρδινάλιος) Ροντρίγκεζ υποστήριξε ότι διάβασε κάπου καθιστά και αυτή την θεωρία αστεία και ανυπόστατη.

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.