Καταρρίπτεται.Ο Dr Simoncini και η θεραπεία του καρκίνου με σόδα

15

Στον αφυπνισμένο πλέον κόσμο πιστεύουν τα πάντα,ακόμα πως και η σόδα θεραπεύει τον καρκίνο.

Ας γνωρίσουμε τον μέντορα της ιδέας ο οποίος θεωρεί τον καρκίνο έναν μύκητα ο οποίος εξαφανίζεται με τη χρήση σόδας,το όνομα του Tulio Simoncini.

Κανένα επιστημονικό στοιχείο δεν παρουσιάζεται που να αποδεικνύει τον ισχυρισμό αυτό,αντιθέτως η θεραπεία με την σόδα είναι επικίνδυνη.

Οκτώβριος 2007 στην Κλινική Προληπτικής Ιατρικής (Clinic for Preventive Medicine)στο Bilthoven της Ολλανδίας εκεί όπου προσφέρεται μια ευρεία γκάμα από »εναλλακτικές» θεραπείες μια ασθενής με καρκίνο του μαστού ηλικίας 50 χρονών η οποία υποβαλλόταν σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άμστερνταμ όπου και πέθανε λίγες μέρες αργότερα.Ο θεράπων ιατρός στο Νοσοκομείο του Άμστερνταμ αρνήθηκε να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου καθώς ο θάνατος προήλθε από περίεργα αίτια.

Τι είχε συμβεί…

Η θανούσα είχε υποβληθεί σε θεραπεία από τον Tulio Simoncini ο οποίος της χορηγούσε με ενέσεις όξινο ανθρακικό νάτριο,να σημειωθεί εδώ πως η ιατρική άδεια του Simoncini του είχε αφαιρεθεί από το 2003 ενώ το 2006 καταδικάστηκε για απάτη από Ιταλικό δικαστήριο αλλά βρήκε πρόσφορο έδαφος στη κλινική της Ολλανδίας για να συνεχίσει τις εναλλακτικές του θεραπείες.

Ο Simoncini ισχυρίζεται πως ο καρκίνος είναι απλά μια μόλυνση που προκαλείται από ένα μύκητα και η θεραπεία είναι η χορήγηση διττανθρικού νάτριου (σόδα) με ενδοφλέβια ένεση ή χορήγηση από το στόμα.Ισχυρίζεται επίσης πως η διαδικασία δεν είναι επικίνδυνη καθώς η θεραπεία με όξινο ανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται σε τυποποιημένες ιατρικές διαδικασίες.

Παραβλέπει όμως να πει αυτή η θεραπεία χορηγείται σε ειδική κατηγορία ασθενών και κάτω από αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.Τα συμπυκνωμένα διαλύματα που χρησιμοποιεί μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία των ορυκτών στο σώμα με αποτέλεσμα σοβαρών ή θανατηφόρων επιπλοκών.

Η Ολλανδική επιθεώρηση υγείας κατέληξε στο γεγονός πως η μέθοδος του Simoncini είναι επικίνδυνη και ως εκ τούτου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.

Δείτε τα προαναφερόμενα αλλά και λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.cancertreatmentwatch.org/reports/simoncini.shtml

Στο διαδίκτυο είναι πολύ εύκολο να βρείτε άρθρα που επευφημούν τον Simoncini κυρίως από αφυπνισμένα ιστολόγια τα οποία στο ευρύτερο πλαίσιο των θεωριών συνωμοσίας αρέσκονται σε τέτοιου είδους ανυπόστατα άρθρα.

Οι νεκροί όμως δεν μιλούν και σπάνια οι συγγενείς κάνουν το βήμα να μιλήσουν,ας δούμε όμως τώρα μερικές περιπτώσεις θανάτων που ακολούθησαν την εναλλακτική θεραπεία βασισμένη στην αρχή του Simoncini.

Marjolein Bouwman 25 ετών από την Ολλανδία,είχε διαγνωστεί με  καρκίνο των ωοθηκών,αποφάσισε να ακολουθήσει τη μέθοδο αυτή αντί της συμβατικής θεραπείας με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Robert Fyvie 54 ετών από την Σκωτία με καρκίνο του εντέρου,η οικογένεια του δεν δέχτηκε την συμβατική θεραπεία και έδωσε 10 χιλιάδες λίρες για έγχυση διττανθρακικού νατρίου μέσω ενός καθετήρα,αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα σε 5 μήνες.

Brian William Haw 51 ετών από την Αγγλία,διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα και αρνήθηκε την συμβατική θεραπεία,προτίμησε τη θεραπεία με το διττανθρακικό νάτριο,αποτέλεσμα να χάσει και αυτός την ζωή του.

Δείτε αυτές αλλά και άλλες περιπτώσεις που σχετίζονται με την θεραπεία του Simoncini  στο παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.123hjemmeside.dk/cancer_is_not_a_fungus/21160738

Στο ΄΄αφυπνισμένο΄΄ πλέον διαδίκτυο είναι εύκολο να γίνει κάποιος »ήρωας»,πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.

ΚΡΥΠΤΕΙΑ • Σιγά-σιγά το παραδέχονται!
  The Zhejiang University

 • Επίσης, το πρώτο λινκ λέει ψέματα!
  Πότε δεν κατηγορήθηκε ή/και καταδικάστηκε, απόδειξη; ταξιδεύει όλο τον κόσμο ελεύθερα… παίρνει μέρος σε συμβουλευτικές ημερίδες και συνέδρια…
  Google it, θα βρείτε τα πάντα!

  • Λέει ψέματα και το C.G. Edizioni Medico Scientifiche;
   http://archive.is/JhqUy#selection-245.149-245.190

   • Θα βρείτε κι άλλα τέτοια στο διαδίκτυο αλλά και, τους ασθενείς του να ομολογούν πως θεραπεύθηκαν χάρη στο πρωτόκολλο που τους πρότεινε!
    Είναι πολλά τα βίντεο κι από διάφορες χώρες…

  • Όχι μόνο καταδικάστηκε στην Ιταλία το 2006 αλλά και στην Αλβανία για άλλη υπόθεση θανάτου.
   https://archive.is/vl2O9

   • Κατά δήλωσή του, ο νεκρός τον επισκέφθηκε για να κάνει τη θεραπεία ωστόσο, ήταν πλέον σε πολύ κακή κατάσταση και δεν κατάφερε ούτε να την ξεκινήσει…

   • Ο ίδιος σε συνέντευξή του δήλωσε ότι ποτέ δεν κατηγορήθηκε και δε γνωρίζει το περιστατικό!
    Έπειτα, (δικό μου σχόλιο) αν ήταν ένοχος θα είχε συλληφθεί. Δε νομίζετε!
    Αντ’ αυτού κυκλοφορεί ελεύθερα στη χώρα του και σε άλλες, ασκεί τη θεραπευτική του ιδιότητα χωρίς εμπόδια και κάνει δημόσιες εμφανίσεις!
    Τέλος, ακόμη και γιατροί που ασκούν το επάγγελμα παραδέχονται (υπάρχει βίντεο) τα αποτελέσματα της θεραπείας! Μάλιστα, ένας εκ των θεραπευμένων (παρέθεσα βίντεο σε παλαιότερο μήνυμά μου εδώ) είναι γιατρός…
    Με μία απλή έρευνα στη μηχανή αναζήτησης βρήκα τα βίντεο στο παλαιότερο μήνυμα που προανέφερα (υπάρχουν κι άλλα, λίγο ψάξιμο θέλει…).
    Αμφισβητείτε τους ανθρώπους αυτούς;
    Έχετε την απαιτούμενη γνώση και τα στοιχεία γι’ αυτό;
    Η κάθε CdS είναι πιο έγκυρη από μία μαρτυρία;
    Γιατί μία τέτοια εφημερίδα δεν συμπεριέλαβε τις αυτές μαρτυρίες στο ρεπορτάζ;
    Γίνεται έρευνα χωρίς μάρτυρες;
    Μόλις σήμερα βρήκα άρθρο σε αυστραλιανό σάιτ (αν θυμάμαι καλά τελειώνει σε .gov) που συνδέει τον καρκίνο τού στόματος με την Candida…

 • Ασπάλαθος

  Μήπως θα ήταν καλό να παραθέσετε και τους αντίστοιχους θανάτους απο τις χημειοθεραπείες??? Ως επίσης και να αναφέρετε που βρίσκετε σήμερα ο Simoncini και αν εξακολουθεί να εφαρμόζει τη μέθοδο?

  • Ευτυχία

   Σύμφωνα με φίλο μου χειρούργο η συμβατική Ιατρική έχει πιθανότητες ολοσχερούς θεραπείας καρκίνου με χημειοθεραπεία και ακτινοβολία, μηδέν! Μόνο παράταση ζωής μπορεί να δώσει κι αυτό όχι συχνά!

   • Ασπάλαθος

    Ε, αφού καταρρίφθηκε και η θεωρία του Σιμοντσίνι απο τις αυθεντίες του διαδικτύου, σε συνδυασμό και με αυτό που λέει ο φίλος σου ο χειρούργος…. δεν θα μείνει ψυχή στον πλανήτη. 😉

  • John Smith

   Μήπως θα ήταν καλό να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ της επιστημονικά αποδεδειγμένης θεραπείας και των ισχυρισμών του καθενός; Για να θεωρηθεί μια τέτοια μέθοδος θεραπεία πρέπει να μπορεί να ελεγχθεί ως αυτό που υποτίθεται ότι κάνει -πράγμα που στις «εναλλακτικές» θεραπείες είναι αδύνατο να συμβεί. Το ότι η ιατρική δεν έχει βρει ακόμα κάποια απολύτως επιτυχή μέθοδο θεραπείας του καρκίνου δεν την καθιστά αναξιόπιστη, ούτε δικαιώνει όσους ισχυρίζονται σαχλαμάρες.

   • Ασπάλαθος

    «απολύτως επιτυχή μέθοδο θεραπείας του καρκίνο». Εδώ γελάμε ή σοβαρά μιλάς? Οι «ισχυρισμοί του καθενός» έγιναν κλινική στην Ανατολή. Κοίτα, έχω περάσει απο το σκαλοπάτι της χημειοθεραπείας. Για πολύ λίγο. Για όσο επέλεξα. Δεν με έσωσε. Για άλλους λόγους σου γράφω εδώ. Όχι γιατί βρέθηκε στο δρόμο μου η σωτήρια χημειοθεραπεία. Καλά το γράφεις το «υποτίθεται». 100% ακριβές. Όσο για το αν είναι μέθοδος θεραπείας η ανοσοκαταστολή ας πουμε οτι θα το μάθουμε σε πολλά χρόνια απο σήμερα.

    • John Smith

     Άρα όταν θα το μάθουμε τότε θα συζητήσουμε αν στέκει ή όχι. Μέχρι στιγμής έχουμε τις χημειοθεραπείες που βοηθάνε όσο βοηθάνε, και έναν τσαρλατάνο που όχι μόνο δεν θεράπευσε κανέναν αλλά οδήγησε και κόσμο στο θάνατο. Μια θεραπεία που αποτυγχάνει στο 90% των περιπτώσεων -αν έτσι θέλεις να βλέπεις τις χημειοθεραπείες- είναι και πάλι καλύτερη από μία που αποτυγχάνει στο 100% των περιπτώσεων.