Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται.Ο Δρ.Χάμερ “ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ”…Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη!HOAXES ΥΓΕΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Καταρρίπτεται.Ο Δρ.Χάμερ “ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ”…Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη!

2 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Ένα θέμα που παίζει στα αφυπνισμένα ιστολόγια είναι και αυτό του Dr Ryke Geerd Hammer ο οποίος ισχυρίστηκε πως έχει την θεραπεία του καρκίνου και πως είναι μια κατασκευασμένη αρρώστια από τους Εβραίους οι οποίοι δεν παθαίνουν ποτέ καρκίνο.

Δείτε το στο σύνολο των αφυπνισμένων αλλά και ευλογημένων ιστολογίων με τίτλο

Ο Δρ.Χάμερ “ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ”…Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη!

Ο  Dr Ryke Geerd Hammer  τείνει να γίνει σημαία στο χώρος της εναλλακτικής ιατρικής η οποία αρέσκεται όπως φαίνεται και σε θεωρίες συνωμοσίας.

Ας δούμε όμως τι δεν μας λένε για τον περίφημο Dr Ryke Geerd Hammer ο οποίος πουλάει και βιβλία σε αφυπνισμένους.

Ο Dr Ryke Geerd Hammer έγινε γνωστός για την εναλλακτική μέθοδο θεραπείας του καρκίνου που λανσάρισε ο ίδιος και κατατάχθηκε στον χώρο της ψευδοιατρικής.Το 1986 ανακλήθηκε η άδεια του να ασκεί το ιατρικό επάγγελμα όμως ο ίδιος συνέχισε να ασκεί το επάγγελμα.Φυλακίστηκε για απάτη και παράνομη εξάσκηση επαγγέλματος.Το 2007 οι Ισπανοί γιατροί τον καθιστούν υπεύθυνο για δεκάδες θανάτους οι οποίοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν,ο  Dr Ryke Geerd Hammer ζούσε στην Ισπανία εκείνη την περίοδο.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer

Έγινε παγκοσμίως γνωστός το 1995 με την υπόθεση της 6χρονης τότε Olivia Pilhar από την Αυστρία η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο και οι γονείς της φοβούμενοι τις συμβατικές μεθόδους ιατρικής κατέφυγαν στον Dr Ryke Geerd Hammer.

Όμως αντί η μικρή να καλυτερεύει,παρά τα τεράστια χρηματικά ποσά που ζητούσε ο Dr Ryke Geerd Hammer από τους γονείς της η υγεία της χειροτέρευε και ο όγκος είχε μεγαλώσει επικίνδυνα, η ζωή της μικρής τέθηκε σε άμεσο  κίνδυνο καθώς είχε γεμίσει το μεγαλύτερο μέρος της κοιλιακής κοιλότητας και πίεζε τους πνεύμονες.

Με παρέμβαση της Αυστριακής κυβέρνησης και παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των γονέων της μικρής οι οποίοι επέμεναν στη θεραπεία του Dr Ryke Geerd Hammer, η μικρή μεταφέρθηκε ξανά την Αυστρία όπου οι κανονικοί γιατροί με τις συμβατικές μεθόδους κατάφεραν να σώσουν την ζωή της μικρής και να την θεραπεύσουν παρά το μικρό ποσοστό,μόλις 10%,που έδιναν για να ζήσει η μικρή και αυτό εξαιτίας της εναλλακτικής θεραπείας του Dr Ryke Geerd Hammer.

Δείτε την περίπτωση της Olivia Pilhar στο παρακάτω σύνδεσμο μαζί με άλλους ασθενείς οι οποίοι δεν επέζησαν από τις εναλλακτικές μεθόδους του Dr Ryke Geerd Hammer
http://www.psiram.com/en/index.php/Victims_of_New_Medicine

149 περιπτώσεις θανάτων έχουν γίνει γνωστές και συνδέονται με τον Dr Ryke Geerd Hammer όπως φαίνεται και στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.ariplex.com/ama/ama_ham2.htm

Οι γονείς της μικρής τιμωρήθηκαν με ποινή 8 μηνών φυλάκισης με αναστολή.
http://www.independent.co.uk/news/world/parents-on-trial-for-cancer-treatment-refusal-1357672.html

Ο Dr Ryke Geerd Hammer άρχισε να αναπτύσσει και θεωρίες συνωμοσίας καθώς υποστηρίζει πως οι Εβραίοι δεν παθαίνουν καρκίνο και ότι οι υποδόριες βελόνες που χρησιμοποιούνται στην χημειοθεραπεία περιέχουν δηλητήριο το οποίο ενεργοποιείται μέσω δορυφόρων για να σκοτώσει τους ασθενείς.

Τίποτα όμως ο Dr Ryke Geerd Hammer δεν έκανε δωρεάν,αντιθέτως ζητούσε και λάμβανε τεράστια χρηματικά ποσά,πράγμα για το οποίο οι φαν της εναλλακτικής ιατρικής κατηγορούν τους συμβατικούς ιατρούς αλλά και οι ίδιοι δεν πάνε πίσω.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer
http://rationalwiki.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer

Έχει λύσεις όμως για τα πάντα όπως όλοι οι φαν της εναλλακτικής ιατρικής,ισχυρίζεται πως το AIDS είναι μια απλή αλλεργία..
http://derstandard.at/1262209517741/Wunderheiler-Ryke-Geerd-Hamer-HIV-ist-eine-ganz-normale-Allergie

Εδώ είδαμε την πλευρά του Dr Ryke Geerd Hammer η οποία αποκρύπτεται από τα αφυπνισμένα και ευλογημένα ιστολόγια αλλά και ιστολόγια που ασχολούνται με εναλλακτικές θεραπείες και έχουν υποτίθεται ενημερωτικό χαρακτήρα.

Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.


Αρθρογράφος - Ερευνητής