Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται.Ο Dr Simoncini και η θεραπεία του καρκίνου με σόδαΥΓΕΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Καταρρίπτεται.Ο Dr Simoncini και η θεραπεία του καρκίνου με σόδα

2 Ιου
2014

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Στον αφυπνισμένο πλέον κόσμο πιστεύουν τα πάντα,ακόμα πως και η σόδα θεραπεύει τον καρκίνο.

Ας γνωρίσουμε τον μέντορα της ιδέας ο οποίος θεωρεί τον καρκίνο έναν μύκητα ο οποίος εξαφανίζεται με τη χρήση σόδας,το όνομα του Tulio Simoncini.

Κανένα επιστημονικό στοιχείο δεν παρουσιάζεται που να αποδεικνύει τον ισχυρισμό αυτό,αντιθέτως η θεραπεία με την σόδα είναι επικίνδυνη.

Οκτώβριος 2007 στην Κλινική Προληπτικής Ιατρικής (Clinic for Preventive Medicine)στο Bilthoven της Ολλανδίας εκεί όπου προσφέρεται μια ευρεία γκάμα από ”εναλλακτικές” θεραπείες μια ασθενής με καρκίνο του μαστού ηλικίας 50 χρονών η οποία υποβαλλόταν σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άμστερνταμ όπου και πέθανε λίγες μέρες αργότερα.Ο θεράπων ιατρός στο Νοσοκομείο του Άμστερνταμ αρνήθηκε να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου καθώς ο θάνατος προήλθε από περίεργα αίτια.

Τι είχε συμβεί…

Η θανούσα είχε υποβληθεί σε θεραπεία από τον Tulio Simoncini ο οποίος της χορηγούσε με ενέσεις όξινο ανθρακικό νάτριο,να σημειωθεί εδώ πως η ιατρική άδεια του Simoncini του είχε αφαιρεθεί από το 2003 ενώ το 2006 καταδικάστηκε για απάτη από Ιταλικό δικαστήριο αλλά βρήκε πρόσφορο έδαφος στη κλινική της Ολλανδίας για να συνεχίσει τις εναλλακτικές του θεραπείες.

Ο Simoncini ισχυρίζεται πως ο καρκίνος είναι απλά μια μόλυνση που προκαλείται από ένα μύκητα και η θεραπεία είναι η χορήγηση διττανθρικού νάτριου (σόδα) με ενδοφλέβια ένεση ή χορήγηση από το στόμα.Ισχυρίζεται επίσης πως η διαδικασία δεν είναι επικίνδυνη καθώς η θεραπεία με όξινο ανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται σε τυποποιημένες ιατρικές διαδικασίες.

Παραβλέπει όμως να πει αυτή η θεραπεία χορηγείται σε ειδική κατηγορία ασθενών και κάτω από αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.Τα συμπυκνωμένα διαλύματα που χρησιμοποιεί μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία των ορυκτών στο σώμα με αποτέλεσμα σοβαρών ή θανατηφόρων επιπλοκών.

Η Ολλανδική επιθεώρηση υγείας κατέληξε στο γεγονός πως η μέθοδος του Simoncini είναι επικίνδυνη και ως εκ τούτου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.

Δείτε τα προαναφερόμενα αλλά και λεπτομέρειες στο παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.cancertreatmentwatch.org/reports/simoncini.shtml

Στο διαδίκτυο είναι πολύ εύκολο να βρείτε άρθρα που επευφημούν τον Simoncini κυρίως από αφυπνισμένα ιστολόγια τα οποία στο ευρύτερο πλαίσιο των θεωριών συνωμοσίας αρέσκονται σε τέτοιου είδους ανυπόστατα άρθρα.

Οι νεκροί όμως δεν μιλούν και σπάνια οι συγγενείς κάνουν το βήμα να μιλήσουν,ας δούμε όμως τώρα μερικές περιπτώσεις θανάτων που ακολούθησαν την εναλλακτική θεραπεία βασισμένη στην αρχή του Simoncini.

Marjolein Bouwman 25 ετών από την Ολλανδία,είχε διαγνωστεί με  καρκίνο των ωοθηκών,αποφάσισε να ακολουθήσει τη μέθοδο αυτή αντί της συμβατικής θεραπείας με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Robert Fyvie 54 ετών από την Σκωτία με καρκίνο του εντέρου,η οικογένεια του δεν δέχτηκε την συμβατική θεραπεία και έδωσε 10 χιλιάδες λίρες για έγχυση διττανθρακικού νατρίου μέσω ενός καθετήρα,αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα σε 5 μήνες.

Brian William Haw 51 ετών από την Αγγλία,διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα και αρνήθηκε την συμβατική θεραπεία,προτίμησε τη θεραπεία με το διττανθρακικό νάτριο,αποτέλεσμα να χάσει και αυτός την ζωή του.

Δείτε αυτές αλλά και άλλες περιπτώσεις που σχετίζονται με την θεραπεία του Simoncini  στο παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.123hjemmeside.dk/cancer_is_not_a_fungus/21160738

Στο ΄΄αφυπνισμένο΄΄ πλέον διαδίκτυο είναι εύκολο να γίνει κάποιος ”ήρωας”,πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.

ΚΡΥΠΤΕΙΑ



Αρθρογράφος - Ερευνητής