Καταρρίπτεται.Ντοκουμέντο-αποκάλυψη:Το AIDS δημιουργήθηκε εργαστηριακά με στόχο την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

13

Κυκλοφορεί μια είδηση που ισχυρίζεται ότι φανερώνει ένα έγγραφο για το ότι το AIDS είναι ένας τεχνητά κατασκευασμένος ιός εργαστηρίου με λόγο να γίνεται από συνωμοσιολογικής πλευράς για το ότι δημιουργήθηκε για την μείωση του πληθυσμού..

Ψάξτε την είδηση με τίτλο

Ντοκουμέντο-αποκάλυψη:Το AIDS δημιουργήθηκε εργαστηριακά με στόχο την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

Ας δούμε την αλήθεια για το έγγραφο αυτό..

Το έγγραφο υφίσταται,είναι αλήθεια,αλλά δεν μιλάει πουθενά για το AIDS και το ότι κατασκευάστηκε.Το δημοσίευμα φανερώνει την μισή αλήθεια με μπόλικη δόση συνωμοσιολογίας περί μείωσης του πληθυσμού.

Το έγγραφο είναι από τα πρακτικά της συνεδρίασης της 1ης Ιουλίου του 1969 με την μαρτυρία ενός βιολόγου του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ τον Donald Mc Arthur να κάνει λόγο ότι θα μπορούσε να κατασκευαστεί ένα βιολογικό όπλο με μολυσματικό ιό αρκεί να δίνονταν 10 εκ.δολάρια για μια 5ετή έρευνα για αυτό το σκοπό,επίσης όμως στο τέλος της μαρτυρίας του λέει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο να γίνει καθώς δεν υπήρχε η γνώση και τα επιστημονικά μέσα για να επιτύχουν κάτι τέτοιο.Μιλάμε για το 1969 όπου ο  ψυχρός πόλεμος καλά κρατούσε και τα πειράματα για όπλα συμβατικά ή βιολογικά ήταν το νούμερο 1 στην ημερήσια διάταξη είτε από Αμερική μεριά,είτε από Σοβιετική.

Το έγγραφο μπορείτε να το δείτε εδώ
http://panindigan.tripod.com/aidsdodhear.html

Ότι το AIDS είναι τεχνητός ιός παραμένει μια εικασία,το έγγραφο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη ότι το AIDS τελικά κατασκευάστηκε σε τεχνητό περιβάλλον.

Με το να λες ότι το AIDS είναι τεχνητός ιός οφείλεις να προσκομίζεις και τις απαραίτητες αποδείξεις,οι ακραίοι ισχυρισμοί απαιτούν και ακραίες αποδείξεις..

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

 • oiti
  • Το έχουμε δει. Εσείς γνωρίζετε ποιος είναι ο Leonard Horowitz; Ένας οδοντίατρος που έχει τη θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος και το sars!!! Ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται πως το εμβόλιο για το H1N1 κατασκευάστηκε για να δημιουργήσει στειρότητα στους μουσουλμάνους. Τους ισχυρισμούς αυτού του ανθρώπου που βγάζει χρήματα από τις ανοησίες του, πουλώντας βιβλία που ο ίδιος γράφει, και μη εγκεκριμένα σκευάσματα, για θεραπείες, εσείς τους παίρνετε στα σοβαρά;
   http://skepdic.com/horowitz.html
   http://www.casewatch.org/fdawarning/prod/2004/horowitz.shtml

  • Nikos Papadakis
 • Ipkara

  «Με το να λες ότι το AIDS είναι τεχνητός ιός οφείλεις να προσκομίζεις και
  τις απαραίτητες αποδείξεις,οι ακραίοι ισχυρισμοί απαιτούν και ακραίες
  αποδείξεις…»
  Σωστά συμφωνώ αλλά για να αντικρούσεις το ότι ΔΕΝ είναι τεχνητός ιός και υπάρχει-δημιουργήθηκε στην φύση θα πρέπει να προσκομίσεις 1. Που υπάρχει 2. Σε ποια μορφή 3. Ποια μορφή είχε αν αυτό που έχουμε σήμερα δεν είναι ο πρωταρχικός ιός 4. Για να είσαι και επιστήμονας θα πρέπει να πεις και πως τον αντιμετωπίζει η ίδια η φύση μέσα από μια έρευνα που θα κάνεις (λέμε τώρα), οπότε για να πείσεις ότι δεν είναι τεχνητός ιός θέλεις περισσότερα στοιχεία. Κάνω λάθος;
  Ισχυρισμός το αν είναι τεχνητός, αλλά και ισχυρισμός και το αν είναι φυσικός, και τα 2 χρείζουν αποδείξεως.

  • Αν και δεν είμαι εγώ αυτός που καλούμαι να αποδείξω καθώς όπως είδαμε το άρθρο με το υποτιθέμενο ντοκουμέντο είναι ένα φιάσκο….

   Οι επιστήμονες γνώριζαν εδώ και χρόνια ότι ο HIV προήλθε πιθανότατα από τον SIV (Simian Immunodeficiency Virus), τον παραπλήσιο ιό της ανοσοανεπάρκειας των πιθήκων. Όμως μέχρι σήμερα ο SIV ήταν δυνατό να εντοπιστεί μόνο με αιματολογικές εξετάσεις και είχε ανιχνευθεί μόνο σε χιμπατζήδες που ζουν σε αιχμαλωσία.

   Η ανακάλυψη υποστηρίζει τη θεωρία πως οι πρώτοι άνθρωποι που μολύνθηκαν με τον HIV, είχαν έρθει σε επαφή με μολυσμένο αίμα από άγριους χιμπαντζήδες της ζούγκλας, πριν τελικά διαδώσουν τον ιό στο κοντινό Κινσάσα, της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και από εκεί σε ολόκληρο το κόσμο. Οι ερευνητές με επικεφαλής τη Βεατρίκη Χαν, του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ ταξίδεψαν στο Καμερούν για να συλλέξουν περιττώματα από το είδος χιμπαντζήδων Pan troglodytes troglodytes.

   Εκτός από το τεστ αντισωμάτων, τα δείγματα υποβλήθηκαν και σε γενετική ανάλυση ώστε να αναγνωριστεί κάθε μεμονωμένο ζώο. Ο ιός εντοπίστηκε τελικά σε αρκετές ομάδες χιμπατζήδων του υποείδους Pan troglodytes troglodytes. Σε ορισμένες ομάδες δεν υπήρχαν μολυσμένα ζώα, ενώ σε άλλες το ποσοστό μόλυνσης έφτανε το 35%.

   Γενετικές αναλύσεις του ίδιου του ιού αποκάλυψαν μια κοινότητα πιθήκων κοντά στον ποταμό Σανάγκα του νότιου Καμερούν, όπου η γενετική αλληλουχία του ιού ήταν εντυπωσιακά όμοια με την αλληλουχία των σημαντικότερων υπότυπων του HIV-1, που προκαλεί και τα περισσότερα ανθρώπινα κρούσματα.

   http://www.sciencenews.gr/index.php/%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/16-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/17-%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CF%8C%CF%82-HIV-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AE%CE%BB%CE%B8%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%AE%CE%B4%CE%B5%CF%82

   http://www.sciencemag.org/content/313/5786/523

   http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=709749

   Οι επιστήμονες μιλάνε,οι συνωμοσιολόγοι τι παραθέτουν; Αερολογία….
   Που είναι τα απαραίτητα στοιχεία ότι πρόκειται περί τεχνητού ιού κατασκευασμένου σε εργαστήριο;

   • Ipkara

    Συγνώμη που γίνομαι δύσπιστος αλλά και οι επιστήμονες με πιθανότητες και θεωρίες μιλάνε. Παντού στο πρώτο άρθρο αναφέρει συνέχεια η θεωρία…, η πιθανότητα…, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Όπως και στα Link από την δεύτερη σελίδα, πιθανότητες και θεωρίες. Στην τρίτη σελίδα δεν ασχολούμε μιας και είναι σχεδόν copy paste χωρίς τα ονόματα των επιστημόνων από την πρώτη. Απλώς από τα παραπάνω διατυπώνεται η θεωρία ότι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ο ιός υπάρχει από τους πιθήκους.
    Και στο ερώτημα που θέτω παραπάνω στην πρώτη μου ανάρτηση «4. Για να είσαι και επιστήμονας θα πρέπει να πεις και πως τον
    αντιμετωπίζει η ίδια η φύση μέσα από μια έρευνα που θα κάνεις (λέμε
    τώρα)» απλώς απαντάνε ότι στους πίθηκους δεν τους ενοχλεί ή δεν έχει την ίδια επίδραση. ε;! οπότε δεν μπορεί να μελετηθεί;
    «Ο ιός μεταφέρθηκε πιθανώς στους ανθρώπους λόγω κατανάλωση ωμού κρέατος από κυνήγι.»…
    …»Όμως αποτελεί μία δύσκολη ιστορία που δεν μπορεί να ελεγχθεί με
    βεβαιότητα. Μιλάμε για κάτι το οποίο θα πρέπει να συνέβη πριν από 75
    χρόνια.» Πριν απο 75 χρόνια εκεί τρώγανε ωμό κρέας από χιμπατζή. Δεν αποκλείεται.

    • Και θες να καταλήξεις που;’Οτι υπάρχει και η πιθανότητα να είναι τεχνητός ιός; Προσωπικά δεν την δέχομαι αυτή την θεωρία μέχρι να την αποδείξει κάποιος. Είδες; Έχω ανοικτούς ορίζοντες. Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα που είναι το συγκεκριμένο ντοκουμέντο όπως οι συνωμοσιολογοι το αποκαλούν και που σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη. Αυτά από εμένα και όπως σου είπα δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να αποδείξει.

     • Ipkara

      Θέλω να καταλήξω στο έξης απλό, όπως εσύ δεν την αποδέχεσαι μέχρι να την αποδείξει κάποιος, έτσι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και λογική κάποιος την αποδέχεται μέχρι να του αποδείξουν το αντίθετο, γιατί και οι δύο πλευρές δεν αποδυκνύουν τίποτα με θεωρίες, εικασίες, πιθανότητες και μπορεί. Δηλαδή εσύ που δεν την αποδέχεσαι και ζητάς απόδειξη έχεις ανοικτούς ορίζοντες, ενώ ο άλλος που το αποδέχεται και περιμένει κάποιον να του αποδείξει το αντίθετο όχι;
      Όσο για το έγγραφο συμφωνώ ότι δεν αποτελεί απόδειξη για τον αν ο ιος είναι τεχνητός αλλά αυτό που λές στο τέλος:

      «Με το να λες ότι το AIDS είναι τεχνητός ιός οφείλεις να προσκομίζεις
      και τις απαραίτητες αποδείξεις,οι ακραίοι ισχυρισμοί απαιτούν και
      ακραίες αποδείξεις..»

      Ισχύει και από την ανάποδη, όσο ακραίος είναι ο ισχυρισμός του ότι είναι τεχνητός ο ιός, άλλο τόσο ακραίος είναι και ο ισχυρισμός ότι είναι φυσικός και με αυτές τις ιδιότητες εμφανίζεται μόνο στον άνθρωπο.
      Εν πάσι περιπτώση εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει όλοι αυτοί οι έγκριτοι και μη επιστήμονες να βρούνε μια λύση για τα τόσα άτομα που χάνονται από τον ιό και ας έχει έρθει και από άλλον γαλαξία.
      Να σαι καλα καλο βράδυ.

     • Καλησπέρα.
      Το άρθρο μιλάει για ένα συγκεκριμένο έγγραφο που η είδηση ισχυρίζεται ότι είναι απόδειξη ότι το AIDS είναι ένας τεχνητά κατασκευασμένος ιός.

     • Ipkara

      Καλησπέρα δεν διαφώνισα με το έγγραφο. Η μάλλον με την υπόθεση του εγγράφου.
      Με αυτό διαφωνώ:
      Με το να λες ότι το AIDS είναι τεχνητός ιός οφείλεις να προσκομίζεις και
      τις απαραίτητες αποδείξεις,οι ακραίοι ισχυρισμοί απαιτούν και ακραίες
      αποδείξεις…
      Δηλαδή ότι το έγγραφο μπορεί να μην αποδεικνύει ότι είναι τεχνητός δεν σημαίνει ότι είναι και φυσικός.
      Αν δεν το κατάλαβα καλά, ζητώ συγνώμη.

     • Nikos Papadakis

      σου είπαν ότι αναφέρονται στο συγκεκριμένο έγγραφο αρα ναι δεν κατάλαβες καλά.

    • oiti
     • Nikos Papadakis

      oiti και εγώ έφτιαξα τον καρκίνο, διέδωσέ το παντού πριν με πιάσουν.